Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozalijka

zbyt wiele leukocytow

Polecane posty

Gość moze byc
to w koncu jakies zagrozenie dla organizmu...a leukocyty to obrona;) ale moze lepiej zapytaj lekarza;)

robilam wszelkie badania, usg gastroskopie rentgen morfologie ob ... wszystko. Chodzi o to ze po obiedzie u cioci nagle rozbolal mnie zoladek tak bardzo ze wyladowalam na pogotowiu. Tak bolalo przez 3 dni i jeszcze dzis czuje. Do tego stan podgoraczkowy. Od razu wyladowalam na pogotowiu. Po tych badaniach stwierdzili ze jedzenie bardzo wolno mi przechodzi z zoladka do dwunastnicy tak wiec fermentuje w tym zoladku i zrobilo sie zapalenie.. tylko oni nie wiedza do konca skad tyle leukocytow az 14 000 ? norma to od 5 do 10 tysiecy. wykluczyli bialaczke bo sledzione mam niepowiekszona

Gość kurcze....
ja nie bardzo jestem w temacie ale skoro norma jest do 10 tysiecy,a ty po powaznym zapaleniu masz 14 tys. to chyba nie jest zle...taka normalna,obronna reakcja organizmu. chyba trzeba poczekac,zeby wszystko do normy wrocilo. nie martw sie;)

Gość katrixa
ja miałam jeszce więcej leukocytów jak miałam zapalenie wyrostka.Powiększona liczba leukocytów oznacza stan zapalny w organiżmie.Nawet przy zepsutym zębie powiększają się leukocyty.Myśle, że nie masz się czym, martwić.Mósisz tylko zrobić sobie różne badania żeby znależć ten stan zapalny co powiększył ci leukocyty.Nawet w ciązy są podwyższone-ja miałam 13000.A zupełnie nie miało to żadnego znaczenia dla mojego zdrowia.Pozdrawiam