Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *zapryszczona*

pytanie o objaw ciąży

Polecane posty

Gość *zapryszczona*

Mam takie pytanie, do osób, które przed okresem dostawały pryszczy, czy jak zaszłyście w ciążę, to czy przed spodziewaną (a nie doszłą ) miesiączką miałyscie pryszcze?? Czy jak jużjest zarodek to nie ma zmian skórych przed terminem @ ?? Kto wie niech powie :)

Gość *zapryszczona*
noo proszę.........odpowiedzcie :(

Gość opowiadajaaca
u mnie bylo tak ze nie wyskoczyly pryszcze, ktore wczesniej wyskakiwaly w malych ilosciach

Gość *zapryszczona*
dzieki, bo ja się staram i własnie je zauwazyłam, pewnie dostanę okres. Znowu......

Gość *zapryszczona*
plisss, niech ktos napisze że miał pryscze!!!!!! plissssssss

Gość a ja miałam
pociesze Cie jestem w tej samej sytuacji co ty i się zastanawiam a termin @ minął przynajmniej 3 dni temu mam pryszcze ale pamietam ze podczas mojej pierwszej ciązy co miesiąc pryszcze wyskakiwały więć? trzeba mieć nadzieje i kicać po test

Gość *zapryszczona*
jeju naprawdę ???????????????? Bogu dzieki !!!!!!!!!!!! Dziękuję dziekuje !!!!! To mi pozwoli przezyć ten dzień bez doła!!! I zawsze miałaś?? I jak zaszłas to też??? Jejuuuuuu uuuuuuuuuuuffffffffff

W sumie to tez mnie to ciekawi, bo ja (nie) czekam na @ i też wysokczyło m i parę takich malutkich krosteczek, ale pamietam, ze zazwyczaj było ich więcej. Teoretycznie, to jak pomysleć, to moga byc w ciązy, wiesz burza hormonów i takie tam...ale ja się nie znam, bo w ciąży nie byłam :) Bo to tez może być objaw napiecia przedmiesiączkowego, wiele objawów ciążowych jest podobnych do okresu i można się nieźle nakręcić :) Pozdrawiam :)

Gość mało tego
ja po zajściu mam ich więcej i skóra stała się cięższa do pielęgnacji.

Gość *zapryszczona*
A piersi cię bolały?? Ale się ciesze teraz, że mam pryszcze :D

Gość a ja miałam
w pierwszej ciązy chyba specjalnie nie ale bardzo duzo dziewczyn bola a teraz boli mnie brzuch jak na nadchodzącą @ i sutki i trochę kreci mi sie w głowie dziś zrobie test a jutro Ci powiem wynik a i pryszcze też mi wyskoczyły :)

Gość *zapryszczona*
dobra będe czekać na wynik :) Oczywiście powodzenia!!!!!!! Oby wyszły dwie krechy :D ale fajnie z tymi pryszczami, kurcze znowu się nakręcam a jak przylezie @ to się zdołuje do samej ziemi...

ja przy małym nie miałam ani pół pryszczaka a teraz czekam na drugie ale ciągle klapa i klapa ... może wkoncu sie uda

Gość a ja mam
Lecę do iebie z dobrą wiadomościa pryszcze byyły i są i jestm\em w 5 tygodniu ciąży

Gość gość
Ale nawiedzona jesteś

Gość gość
ona? Jezeli ona nie miala tych pryszczy przez ciaze, to jej "pryszcz" juz pewnie ma swoje!