Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiks

MAMY KTORE RODZILY W 1999 roku dzielmy sie sukcesami pociech

Polecane posty

Gość xiks
a moj sie kompie potem scobidu i spac

Gość kasiaka
Ile mierzą i ważą Wasze pociechy?

Gość xiks
moj to kruszynka (jest wczesniakiem )ma cale 118cm:) olbrzym hihi

Gość xiks
ale ma wielkie serce hihi:)

Gość kasiaka
No prawdziwa kruszynka, a ile waży? Bo mój to przy nim olbrzym- 135cm, 38 kg......niestety ......pełna nadwaga........

Gość xiks
wazy 20kg wiec chudzina , nie bardzo ma po kim tyc bo maz moze jesc i jesc a chudy jak patyk ,juz polozna nam powiedziala ze nie bedzie problemu z tusza u niego :) i dobrze bo ja sie musze pilnowac ha ha:)

Gość kasiaka
Żartujesz, czy masz problemy z Twoją wagą?

Gość xiks
ja mam nadwage 2 kg ,ale pochodze z rodziny puszystych :(

Gość xiks
ja sporo schudlam i o dziwo od 8 miesiecy waga mi sie utrzymuje :) koncze na dzis bo musze isc do malego bo juz po kapieli i cala lazienka mi plywa :) mam nadzieje ze spotkamy sie jutro i pogadamy pa pa (nie liczac nadwagi 2 kg haha:))

Gość xiks
hej :)jak minol dzionek ?cieplutko ,przyjemnie,wiosna.🌼 Moj maly byl dzisiaj na wycieczce klasowej ,przyjechal caly zadowolony ,z mnustwem niepotrzebnych rzecz hihihi:) ,a teraz z tata gra w noge (chwila wytchnienia dla mamy :) )

a ja bylam na spacerze potem potwory jezdzily na rowerach:) teraz ja udaje ze mnie nie ma:) pozdrwiam, ide sie dowiedziec co ciekawego w polityce... chociaz wcale mnie to nie interesuje:P

witam mamusie!!!ja mam córke z ostatniego marca z tego roku:) waga piórkowa ,całe 20 kilo ma:) a wasze dzieci to jedynaki?

Gość kasiaka
Oj, mamusie, gdzie jesteście, nikt więcej nie ma dzieciaczków w wieku naszych pociech??????

Gość babatek
to i ja dołączę :) Mam syna z 99r.Z waszych opisów wynika , że ten rocznik dośyć uzdolniony. Mój chłopak "chłonie"jak gąbka angielskie słówka , ma głowę do matmy , kocha przyrodę ( zna np. takie ptaki o których ja nawet nie słyszałam ) . Rośnie jak na drożdżach , jedyny jego minus to ,że jest okropnym nerwusem. No i jak większość w jego wieku chce oglądać te durne bajki typu "Król szamanów".Wieczorem jest moim małym chłopczykiem , przytulaskiem , robiącym maślane oczy , kiedy prosi żeby go posmyrać po pleckach:) :) :)

Gość kasiaka
No to pewnie jest z niego mały synuś mamusi??/ Też to mają moi....trzymajcie kciuki za mojego małego- jutro zdaje na biały pas w kung-fu, strasznie to przeżywa......

Gość limona7575
Witam, tez mam córke z 1999 roku a urodziła sie 8 marca czyli podwójne świeto ;-) Chodzi na angielski , kurs tańca, pieknie czyta uwielbia przyrodę i na hasło Mc Donalds powiada że śmieci nie jada. Zuch dziewczynka .

Gość ola2000
no to ja sie tez dolaczam moj syn urodzil sie w sierpniu oczywiscie w 1999 jest obecnie w pierwszej klasie z tegoz wzgledu ze mieszlamy za granica a tu wszyscy o rok wczesniej ,uczy sie obowiazkowo angielskiego no i w soboty chodzi do polskiej szkoly lubi komputer ale tez interesuja go inne rzeczy jest straszna chudzina na dodatek alergik ,straszny niejadek ale przytulanka z niego niesamowita to tyle na razie odezwe sie pozniej

Gość ola2000
chyba tak bo moje sasiadki rodzily w 99 i same chlopaki

Gość Maggia
tak rok 1999 byl rokiem chłopaków ja tez mam synka kóry urodził sie 8 maja 1999r. jest wspaniałym mądrym i ciekawskim dzieckiem. Rozwija sie clakiem dobrze choc wielkich chęci do nauki pisania nie przejawia ale mam nadzieję że mu przejdzie

Hej :) Ja mam tez synka z listopada 1999, ma 120 cm i 22 kg straszna chudzina. Lubi liczyc zwłaszcza pieniązki;) nie przepada za czytaniem, chodzi do zerówki do przedszkola, jesteśmy z Gdańska.Poza tym lubi ukladac puzzle i inne gry planszowe i komputer tak jak tatuś. Przygotowuje sie tez do roli starszego brata. (dziś mija termin ale siostrzyczce się nie śpieszy na świat) Pozdrawiam

Gość xiks
WITAM i pozdrawiam wszystkie nowe i "stare "mamy ktore zawitaly na ten topik :) do Ola 2000 napisz jak maly radzi sobie w szkole bo moj tez chodzil rok do szkoly w angli i w jakim miescie mieszkasz?

sarox a ja myslalam ze jestes taka zdolna i dwojke w jednym roku urodzilas:) w koncu to mozliwe jest:D pozdrawiam - stronki mi sie nie otwieraja, potem sprobuje na innej wyszukiwarce