Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszzzzka

Mam guza

Polecane posty

Gość agnieszzzzka

Mam guza w pachwinie. Ale nie w samej, tylko jakby po boku wzgórka łonowego. Przedwczoraj go nie było, wczoraj mnie zaczęło boleć, dotknęłam a tam guzek. Jest podskórny, łatwo się przesuwa, średnica ok. 1-1,5 cm, okrągły, o trochę "poszarpanych" brzegach. Powierzchnia skóry w tym miejscu jest zaczerwieniona. 2 miesiące temu miałam badania krwi i inne, nie wykazały obeności nowotworu. Co to może być? Dziś mnie już zupełnie nie boli, mogę go naciskać, wczoraj bolał bardzo. Gdyby to był rak to chyba nie zrobiłby się w ciągu jednego dnia? Jak myślicie?

Gość COLA LIGHT
MOJA KOLEZANKA MIALA TO SAMO TO NIC POWAZNEGO JAKIS STAN ZAPALNY GLOWA DO GORY

Gość c i e k a w a
a to nie powiększony węzeł chłonny?

Gość BERGA
Witam,z tego co wiem,to rak nie boli,idz do lekarza i zrob badania i nie mysl o najgorszym,nie poddawaj sie tak latwo,mysl pozytywnie. Pozdrawiam

Gość sssssssss
moze to przepuklina pachwinowa

Gość też miałam
może być powiększony mieszek włosowy , albo żylak - miałam jedno i drugie - nic się nie martw , w drugim przypadku męczyłam się jak głupia bo bałam się iść do lekarza , który przepisał maść na żylaki , a mnie z wrażenia i radości zeszło za pare dni

Gość hm hmmm
Mialam to samo, samo zeszlo po tygodniu.. ale na wszelki wypadek mozesz pojsc do lekarza :)

Gość fsadfsadfwere
moja znajoma mowila że miala coś podobnego, a to budował się... nie wiem jak określic.... wrzód ropny, tak się zbierał, zbierał, a po tygodniu wyleciala z niego ropa (taki jakby podskórny pryszcz)