Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

sznyty- pytanie

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

mam pytanie- jak sie robi takie różowe sznyty, dość szerokie i różowe, które wyglądają jak dżdżownica :-p nie pytam dlatego że chce sobie cos takiego zrobić, jestem przeciwna niszczeniu tak swojego ciała, zresztą boje sie widoku krwi. pytam z ciekawości.

trzeba głęboko naciąć i najlepiej polać od razu woda utlenioną,samo sie rozejdzie i będzie ładna, rożowa sznyta-na całe zycie-zapewniam

Gość ciekawskaaaa
hmmm. i wtedy one są wypukłe? widziałam coś takiego u znajomej i zaintrygowało mnie to ( w sensie negatywnym raczej)

To są ślady po samookaleczeniach:( Jak ktoś się potanie nożem lub żyletką.

Gość ciekawskaaaa
no tak, ale zwykle sznyty nie są takie wypukłe i różowe. to wygląda jakby nie jej ciało. wiem że to po samookaleczeniu, widziałam cos takiego już u paru osób

Gość sznyta
wiem cos o tym.... kiedy tak zrobilam.... to potem jeszcze zastrugalam ołówek i posyplam skruszonym rysikiem na to.... juz mam to 3 lata i dalej jest.. wyglada tak jak by tatuaz....

Gość anaonim 30
ja mam rózowe wypukłe-są ochydne żyletka -dośc głeboko i to wszystko ..gdybym mogła cofnac czas... po błedach młodosci została mi pamiatka na całe życie

Gość Blackness Paraselle
Dziwne... Kiedy ja się tnę, to blizny zostają takie białe. Jakby kreski. Nieważne jak mocno. Zawsze takie same.