Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zmartwiona

czy to ciąża?? SOS

Polecane posty

Gość mala_zalamana
nam tez nie pekla!! zawsze uwazamy! to bylo dosyc dawno i tak szczerze to nie pamietam :( nic nie podejrzewalismy dopoki moj okres...zginal.A teraz jestem zalamana :((

Gość Amo
Ciesz się bo życie jest pięjen a ty je dasz

Gość anii
poradzcie sobie nawet jeśli będziesz w ciąży. ile masz lat?

Gość mala_zalamana
moze bylo ''zapapranie'' nie mam pojecia.Teraz to ja nic nie moge sobie przypomniec...z nerwow!!gdzies czytalam ze nie musisz robic testu rano, jesli ma cos wykazac to wykaze

Gość mala_zalamana
wiem ze jest piekne ale ...ja tak sie boje. Mam 21

Gość anii
Myśle, że chyba każda kobieta się boi jak, to będzie jak zostanie matką. Masz wsparcie chłopaka, rodziny?

nie odchudzam sie, bo jestem b.szczupla...mialam troszke stresu i mysle,ze to moze zmiana pory roku..duze zmiany temperatury..hmmm bo nie wiedze innego wytlumaczenia:/ mam 24 lata i super faceta,ale ja b.nie chce miec dziecka, bo sie nie nadaje do tego, od zawsze tak mialam, ze dzieci mnie przerazaly i wszytsko co z tym zwiazane. Zastanawiam sie tylko czy po terminie miesiaczki, test mozna wykonac naprawde o kazdej porze dnia i jest on miarodajny (tak niby bylo na tescie). b .wielu moich znajomych i ja rowniez stosujemy prezerwatywe i jest ok .Poza tym moj partner konczyl na zewnatrz a potem zaraz b.dokladnie myl siebie i rece, by nie bylo zadnych strachow...nie wiem juz co mam myslec:/:(

Gość mala_zalamana
dobra rada: uwarzajcie dziewczyny !!!!!pozdowienia :)

Gość anii
tak Szczeraaa ma rację zrób jeszcze raz test mala załamana. Szczeraaa masz podobną sytuację jak, tylko że ja na pewno kiedyś bym chciała mieć dziecko. a właśnie z przesilenia podobno też często się spóźnia. ja to ostatnio mam małe przesunięcia w okresie czasem jakby dzień za wczesnie, czasem 2 dni za późno, ale jakoś dłużej to nie.

Gość anii
daj znać, jak wyszedł test. pozdrowienia :)

Gość mala_zalamana
wiem ze nie jestem sama..facet, rodzina- to juz duzy plus ale pomimo tego... nie chce cie straszyc ale ja tez mialam troche stresu i wogle...ale spoko jesli test ci wyszedl negatywny to jest ok.

Gość mala_zalamana
juz nie bede robila testu.W czwrtek ide znowu do gin no i ... zobaczymy co bedzie.Ja wlasnie tez czuje ze dla mnie na macierzynstwo to jeszcze za wczesnie.Ja to poprostu wiem! Jejku i co zrobie?

Gość anii
Szczeraaa mam pytanie czy jak zaczełaś współżyć, to trochę mniej obfite stały się Twoje miesiączki? bo my od początku używamy tylko prezerwatyw i trochę moje miesiączki stały się mnie obfite i okres trwa z jeden dzień krócej. A nie myślałaś, może o tabsach, jak w ogóle nie chcesz mieć dzieci?

Gość mala_zalamana
ok odezwe sie w czwartek ale pewnie pozno wieczorem.Pozdrawiam

Gość mala_zalamana
dziewczyny dziekuje wam za ''rozmowe'' Troche mi lzej :) buziaki

Gość anii
Powodzenia! Nie dołuj się! będzie git! :). Odezwij się w czw :)

anii-nie zauwazylam specjalnych zmian co do okresu,ale wiem,ze kobietom z czasem okres moze sie zmieniac tzn staje sie mniej obfity..tak podobno jest.Jesli chodzi o tabl.to boje sie hormonow, jakie ony by nie byly...uwazam,ze to zwieksza niebezpieczenstwo raka i niestety mowie zdecydowane nie! Poza tym jestem zbytnia panikara i tak uzywalabym gumek, choc nie sluza mi one...co za tym idzie uzywanie gumek (ktore mi nie sluza) i tabl.ktore uwazam za niebezp.hormony to za duzo ryzyka, zwlaszcza,ze nie wspolzyje zbyt czesto zw wzgledu na niskie libido, ktore ost.miewam

Gość mala_zalamana
postaram sie nie dolowac ale jakos mi nie wychodzi :( no jakos to musi byc! do uslyszenia w czwartek

Gość anii
Akurat ja też jestem zdecydowanie przeciwko tabletkom. My też wspołżyjemy dość niereularnie, także jakieś tabsy jak jest 3 tygodnia abstynencja, to bez sensu. Ja na libido nie narzekam. Będziesz teraz czekać na okres czy poźniejsz do lekarza?

Bede czekac, moj chlopak jest zdania, ze to zupelnie niemozliwe aby to byla ciaza, test nie wykazal ciazy...wiec nie bede sie dod.stresowac wizyta:/ Zawsze bylo, ok to niby czemu teraz mialoby byc inaczej. Ale i atk strach jest...a Ty anii powiedz szczerze widzisz tu jakias mozliwosc ciazy, a jak tak to jaka???

Gość mala_zalamana
Szczeraaa lepiej idz do tego lekarza, nic ci nie zaszkodzi a tylko sie nie potrzebnie denerwujesz

Gość anii
Szczerze biorąc pod uwagę racjonalne argumenty, to nie widzę możliwości żebyś była w ciąży. Nie wierzę, że też że gumki pekają komuś przy każdym stosunku(jak to czasem ludzie twierdzą), bo by je wycofali. Kończycie zawsze na zewnątrz?

wlasnie nie chce isc do lekarza, bo juz raz lekarz wmowil mi ciaze, ktorej nie bylo...taka widac mam urode endometrium...wtedy to sie najadlam niepotrzebnie nerwow!! Wole czekac ....

Gość anii
a co też Ci się okres spóżniał dużo? na jakiegoś kiepskiego lekarza trafiłaś

tak zawsze na zewnatrz, gumka nie pelka nam, a moj partner b.uwaza na rece i po stos.je dokladnie myje, wiec mysle,ze tak mozna byc barddziej spokojnym niz biorac same tabsy

mialam usg dopochwowe i widocznie taka urode endometrium, okres sie nei spoznial, to bylo przed okresem, przy badaniu..ale padly takie podejrzenia

Gość anii
No to rzeczywiście w takim przyapadku, to ciąża jest niemożliwa. My kończymy zawsze w środku, też nam gumka nie pękła, ale aż tak bardzo, to nie uważamy jak Wy.

Gość anii
Szczeraaa nie masz co się martiwć, dostaniesz okres. Ja mam od początku jak miesiączkuje zawsze okres w każdym miesiącu, także w tej kwestii nie wiem za wiele.

Gość anii
W sumie dziewczyny w naszym wieku też bywa że mają bardzo rozwalone okresy. ja jakbym tak miała, to bym wariowała ciągle że jestem w ciązy, no bo jak się 3 miesiące nie ma okresu, to trudno tak nie myśleć.