Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zmartwiona

czy to ciąża?? SOS

Polecane posty

Gość mala_zmartwiona
bylo wszystko pod kontrola-przynajmniej nam sie tak wydawalo...a tu niespodzianka !!!Moj ukochany wie wszystko od poczatku i juz przyjal do wiadomosci ze bedzie tatusiem :) do Ewelinas: to dziwne uczucie...jeszcze chyba nie jestem do konca swiadoma tego, ze bede mamusia...moze dlatego ze nie mam zadnych,doslownie(!!!)zadnych objawow:) teraz zostaje najlepsze: jak to powiedziec rodzicom? ciekawe jak zareaguja? 3majcie kciuki:) pozdrawiam

Gość mala_zmartwiona
z tego wszystkiego zapomnialam wam podziekowac za wsparcie :)) dobrze jest z kims pogadac... jeszcze raz wam dziekuje:)) pozdrawiam

Gość mniejsa zmartwiona
mi sie okres spoznia juz 6 dni i robilam 4 testy i wyszlo na kazdym ze brak ciazy i co ja mam powiedziec ??? Mala zmartwiona daj znac co mamusia z tatusiem powiedzieli :) 3maj sie :)

chyba chciałabym tez byc juz mamusią:) Trzymam kciuki zeby rodzice jakos to przyjęli

Od pewnego czasu obserwowałam ten temat ale jakoś do tej pory się nie wpisywałam. Mala_zmartwiona teraz, mimo wszystko, serdecznie Ci gratuluję. Zobaczysz, że po mału wszystko się ułoży:) Napisz jak przyjmą tą wiadomość Wasi rodzice. Dziewczyny nie martwcie się na zapas. Co ja mam powiedzieć. Moja @ spóźnia się już ponad miesiąc:( Również zawsze się zabezpieczałam. Zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Jednak po mału zaczynam wątpić. Mam nadzieję, że nie jestem w ciąży, ale co ma być to będzie. Może to po prostu \"wiosenne przesilenie\". Niestety mój gin wyjechał sobie na urlop i na razie czekam. Ostatni test zrobiłam dwa tyg. temu, jutro chyba kupię kolejny. W sumie mój organizm ostatnio dziwnie się zachowuje:( Zawsze mało jadłam - teraz pochłaniam wszystko co mam pod ręką ale o dziwo nie przytyłam, wręcz przeciwnie. Piersi trochę się powiększyły. Czasami strasznie mnie mdli i mam potworne zawroty głowy. Temp. 37,3 ale tak miewam często. Już sama nie wiem co myśleć. Czyżby test zawiódł?

Gość emiiii
mala_zmartwiona zapomniałam Ci powiedzieć że gratuluję Ci!!!!!! :* jeśli będziesz potrzebowała mojej pomocy to wiesz gdzie mieszkam 3mam za was kciuki Wierzę, że wszystko się ułoży i dacie sobie radę :)

Gość martuska xx
czesc mam pytanie...boje sie ze jestem w ciazy...czy jest to mozliwe jesli tak to jak bardzo 7 maja uprawialam petting ze moim chlopakiem i on dotykal "nim" "jej" w prezerwatywie, ale wczesniej bawilam sie jego peniskiem reka i dotykalam nia tego plynu co sie wydobywa jeszcze przed wytryskiem a potem pomoglam mu zalozyc mu gumke i dotknelam jej palcami na gorze i boje sie ze mialam na niej plemniki no i wlasnie potem on "jej" dotykal. nie wsadzil peniska do pochwy ale masowal ja cala nim. pozniej jeszcze kilka razy z przerwami wkladal mi palce do pochwy ale umyl je mydlem.czy plemniki mogly dostac sie w ten sposob do srodka? ostatnia miesiaczka zaczela mi sie 21 kwietnia wiec 7 maja mialam chyba dni plodne. wspomne jeszcze ze moje cykle sa 29-30 dniowe. narazie okresu nie mam. od kilku dni mierze sobie temperaturse, najpierw mierzylam pod pacha bo nie mialam swojego termometru tylko rodzinny i temperatura przez kolejne dni miala: 11.05 - 36.8, 12.05 - 36.8, 13.05 - 36.8, 14.05 - 36.9 a pozniej kupilam sobie termometr i mierze pod paha jednym a w pochwie drugim. wiec pod pacha : 15.05 - 36.7, 16.05 - 36.8, 17.05 - 36.8, 18.05 - 36.8, 19.05 - 36.9, 20.05 - 36.7 a w pochwie: 15.05 - 36.9, 16.05 - 37.0, 17.05 - 36.9, 18.05 - 36.95, 19.05 - 36.9, 20.05 - 36.95 dodam jeszcze ze juz od 8 maja bola mnie jajniki tzn przez okolo 10 dni bolal a bardziej kul mnie lewy jajnik i przewaznie lekko a od kilku dni albo dwa mocno albo tylko prawy i to nie jest bol taki jak zawsze przed miesiaczka byl. i od okolo 10 dni bola mnie piersi. prosze o jak najszybsza odpowiedz...

Gość miniusiliczka
Madzia cz Ty mieszkasz w Warszawie?

Gość Malwinia
hej dziewczyny.. Bralam postinor ,jego dzialanie poczulam ale.. spoznia mi sie 4-5 dni okres , boje sie czy to ie ciaza? po ilu dniach od "przewidywanej" miesiaczki powinno sie zrobic test? zrobilam po 3 i byl negatywny.. Ale chyba zrobie drugi!! no i zdaje mi sie ze nie mam objawow ciazy,zadnej ciemnej kreski na brzuchu... tylko bol ,podobny jak przy miesiaczce ..ale bez krwi..porwadzcie mi:( pozdrawiam papa

Gość jhdoiuyfkjhnv
:}

Gość jhdoiuyfkjhnv
;> ;) ;|