Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielka

faceci są tacy wspaniali!!!!!!!

Polecane posty

Gość wielbicielka

kocham mężczyzn, nie rozumiem feministek, jak one mogą na nich narzekać? przecież jest z nich tyle pożytku! są zdolni, inteligentni, pracowici, czuli, opiekuńczy, troskliwi.... chociaż lubie swoją kobiecość, to czasem myślę sobie, że chciałabym stać się facetem, tak na jeden dzień, żeby poczuć jak to jest czuć na sobie tyle porządliwych spojrzeń kobiet... (bo przecież każdy facet tak ma....) kiedy zakocham się w którymś z nich i dostaje kosza, to jest mi przykro, ale potem wstydzę się tego...., bo skoro tak się stało, to widać tak musiało być, on (przedstawiciel tej wspaniałej płci) tak zadecydował, więc tak będzie lepiej, a ja jako słabszy gatunek powinnam się z tm pogodzić... teraz studiuję psychologię i staram się o jak najlepsze stopnie, by w przyszłości móc zarobić na swoją rodzinę (na męże, o ile Bóg da i na dzieci, jeśli mój mąż będzie je chciał mieć)..., bo on nie będzie pracował (nie pozwolę mu na to) kiedy tak sobie o tym myślę to czuję się szczęśliwa, że jestem kobietą, że mogę oglądać te wspaniałe istoty i podziwiać je na codzień..., że mogę doznawać ich bliskości, czyż to nie wspaniałe? taki mały żarcik :p :p :p :D

Gość niesmaczny ten żart
:D

Gość david..
wszyscy dobrze wiemy, ze to nie był żaden żarcik tylko szczera prawda :):D

Gość david..
ok, tekst może troche przesadzony, ale nie rozumiem tego fragmentu o pracy.. wyczułem sarkazm..., a to przecież normalne w dzisiejszych czasach, że kobiety pracują (nie raz jako jedyne w rodzinie) i nie widzę w tym nic złego, świat idzie do przodu faceci przez tyle lat zarabiali na kobiet, niech to sie wreszcie zmieni, ja chętnie się zamienię i stanę przy garach

Gość wielbicielka
---------->>>>>jestem w lesie dzięki :o

Gość mlm
Ja wiem kto to jest - to jest taka kobieta ktora zazdrosci mi mojego 8 cm penisa , zrozum wreszcie ze jestes tylko kobieta i nic tego nie zmieni , twoja nienawisc wzgledem mezczyzn podyktowana tylko slepa zazdroscia jest bezsensowna :O

Gość wielbicielka
uwierz mi, naprawdę dobrze mi z tym, że nie mam 8-cm penisa :D zresztą 8 cm to chyba mało? :o

Gość mlm
mi wystarczy - maly a cieszy :) a ze wam malo to juz wasz problem 😴

Gość juści
cieszy... może ciebie :D bo nie sądzę, żeby twoja partnerka była usatysfakcjonowana

Gość wielbicielka
albo jak się ma tego bardzo mało :D

Gość mlm
widzicie jakie jestescie plytkie , myslicie tylko o seksie :o mezczyzni nie sa tacy , jacy sa to skorzystam z tego opisu : "są zdolni, inteligentni, pracowici, czuli, opiekuńczy, troskliwi...."

Gość wielbicielka
:D:D:D hehehehe jasne...., ty wiesz, co ty mówisz? to wy ciągle gadacie o seksie, to ty pierwszy poruszyłeś temat penisa!

Gość mlm
jesli mowilem o penisie to chodzilo mi o taka symboliczna roznice miedzy kobieta a mezczyzna , to ty powiedzialas ze jest bardzo maly , wiec to ty pomyslalas o nim w kontekscie seksu

Gość wielbicielka
aha, czyli symboliczny penis ma akurat 8 cm? :D ciekawe

Gość mlm
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arsena 1 :0 !!!!!!!

Gość mlm
Moj wzorcowy penis jest wystarczajacy zeby zaplodnic kobiete , mi jak juz powiedzialem wystarcza , a i tak kobieta odbiera najwieksze bodzce na "glebokosc" :D 8 cm .

Gość mlm
Tam mialo byc 4 cm .

Gość pokochałam piwo
mln twoj to jest dopiero w fazie kiełkowania więc napewno jeszcze troche podrośnie

Gość mlm
a po co ma wiecej rosnac , mi taki wystarcza

Gość pokochałam piwo
ty mln coś mi tu zajeżdza

Gość pokochałam piwo
mówi się prosze

Gość pokochałam piwo
że albo masz problemy ze swoją męskością albo jej wogóle nie posiadasz albo jesteś 8 letnim gówniarzem

Gość mlm
dobrze Prosze Pani :)

Gość pokochałam piwo
wybierasz odpowiedz 1,2 czy może 3

Gość mlm
wszystkie sa bledne : 1. nie mam problemow ze swoja meskoscia , ciesze sie tym co mam 2..mam wspanialego penisa , mierzacego w zwodzie cale 8 cm 3.mam wiecej lat niz 8 :)