Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta34

Mąż używa samoopalacza

Polecane posty

Gość Edyta34

Nie wiem co mam o tym myśleć. Przypadkiem znalazłam. Jest zbyt dobry w łóżku aby być gejem. Wprawdzie świetnie wygląda ale odkąd wiem to dziwnie się czuje

to chyba jakas prowokacja.. mój chłopak tez uzywa samoopalacza i brat.. co w tym dziwnego? lepsze to nizby mial sie spalac w solarium

Gość taaaaaaa
jasne kobieto ze jak uzywa samoopalacza to cos z nim nie tak.pewnie jest gejem co za bzdura!

Gość Edyta 34
Nie to niestety nie jest prowokacja

mój facet tez notorycznie podkrada mi balsam brązujący poczatkowo myslał ze to normalny balsam ale ostrzegałam go dzis np. poszedł do pracy z pomarańczowymi dłońmi bo nie zmył balsamu mam sie zacząć martwi, że jest gejem??? :)

Gość boze z kim wy sie zadajecie
to dla was normalne, że facet używa samoopalacza? a może balsamikuje sie tez po kąpieli i uzywa pudru gdy czółko mu sie błyszczy? przecież to jest chore żeby facet takich rzeczy uzywał tylko zaraz nie wyskakujcie mi z tym, że taki co tego nie robi to brudas, bo mój chłop ma swój żel pod prysznic, żel do mycia twarzy i krem, dezodorant, ale to chyba naprawdę wystarczy mężczyzna to ma być mężczyzna, a nie wafel smarujący sie samoopalaczem

Gość edyta nie masz chyba wechu
jesli nie poczulas ze maz uzywa samoopalacza :) :)

Gość kajja
mój mąż używa wielu moich kremów,mimo,że kupuję też dla niego,ma ponad 40 lat i tylko cieszę się,że o siebie dba.

Gość sasassaaa
kazdy smaruje sie tym czym lubi ;)tyle nie ma na to reguły czy ostrej zasady

tak, zaraz sie pudruje i oko sobie przed praca robi czasami skóra sie po kapieli wysusza od wody mój facet czesto stosował oliwkę teraz kradnie mi balsam ale pewnie lepiej zeby mu sie skóra sypała - bedzie męski twarz sobie można pokremowac a reszte ciała juz nie???? balsam/samoopalacz to nie to samo co lakierowanie sobie paznokci i pudrowanie czoła - nie wpadaj w skrajnosci zreszta kazdy facet niech robi z soba co chce mezczyzna ma pachniec potem a kobieta ma sie wymalowac !!! i kropka! bo beda niemescy i niekobiece!

Gość Edyta 34
Choć dzieki niemu wygląda naprawdę dobrze

Gość moj uzywa kremu brazujacego
nie widze w tym nic zlego

Gość moj uzywa kremu brazujacego
sam go sobie kupuje, ja chodze na solarium:)

Gość boze z kim wy sie zadajecie
we*--------> wiedziałam, że ktoś będzie musiał zinterpretować moją wypowiedź jak Ty to uczyniłaś co jest kompletnym bezsensem, bo skoro napisałam, że mój chłop używa żelu i dezodorantu to chyba logiczne jest, że nie śmierdzi potem czy moze masz problemy z czytaniem?

Gość brat brzydkiego Pucia __
a wy co?nakładacie TONY pudru,tony rozu,tuszu do rzes,jakis beznajdziejnych cieni,nakladacie jakies maseczki-to tu to tam i czy to tez jest takie normalne?robic z siebie kaluna?

Gość kajja
ciekawe co to kalun?????????????????????????????????

Gość Piotre
PRZYNAJMIEJ SIĘ NIE MALIJE A SAMOOPALACZ TO PRZECIEŻ KREM

Gość Piotre
PRZYNAJMIEJ SIĘ NIE MALuJE A SAMOOPALACZ TO PRZECIEŻ KREM

Gość paula ksa
A co w tym dziwnego? Sama kupiłam facetowi aktywny krem samoopalający Hb - normalnie bledzizna z niego, a tak mi się udało uzyskać jakiś efekt. Wyglądaliśmy śmiesznie przy sobie, ja wiecznie opalona, a on wiecznie blady...