Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwień

Jak skutecznie OCZYŚCIĆ cały organizm??

Polecane posty

Gość Czerwień

Mam wieczne problemy z wypróżnianiem się....więc mój organizm ciagle sie sam zatruwa....Prosze podpowiedzcie mi jak można co jakiś czas odtruc się? Sa może jakies domowe sposoby...słyszałam o soku z buraków czerwonych i citrosepcie...a oprócz tego?

Gość Czerwień
prosze o odpowiedzi....

Ja też miałam zaparcia, ale pozbyłam się ich kiedy zaczęłam jeść na sniadanie owsiankę :) Już po tygodniu nie powinno być takiego problemu. Musisz jeść dużo warzyw i owoców, a chleb tylko pełnoziarnisty. Nie bierz żadnch przeczyszczających preparatów. Moja owsianka toi : płatki owsiane, starte jabłko lub gruszka (może być pokrojone tylko), rodzynki, sezam, orzeszki, odrobina miodu i odrobina wody. Gotuje się w 5 minut, tyle ile trzeba, żeby płatki owsiane zmiękły. Zalewam je zawsze wrzątkiem. A poza tym oczyszcza zielona herbata, zwykła woda mineralna, kasza jaglana - monodieta jaglana, woda Zuber. Ale zacznij od płatków...nie wszyscy je lubią, a szczególnie śniadania na słodko, ale opłaca się.

Gość Światło
Bio Green firmy K-link. Znam wiele przypadków gdzie pomógł (oczyścił układ pokarmowy i i pomógł przy odchudzaniu). Po więcej informacji proszę o kontakt lub wejście na stronę www.k-link-poland.pl . Pozdrawaim

Gość kaliaaaa
ssij olej ..to dziala choc nie wierzylam wcale ale przekonalam sie o tym jak zaczelam ssac.