Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka z okolic SZCZECINA

MAMUŚKI ZE SZCZECINA I OKOLIC

Polecane posty

Gość mamuśka z okolic SZCZECINA

hej dziewczyny poznajmy się i wymieńmy doświadczeniami:)😘

Gość onaaaaaaaaaaaaa
czesc :) Skąd dokładnie jesteś ?

Hej. Wprawdzie nie jestem mamuśką a starającą się, ale jestem ze Szczecina:) i dlatego się wpisałam;) Pozdrawiam

No to i ja się zamelduję:) Witam, od 5 tgodni jestem mamusią Alicji, a mieszkamy sobie na Pogodnie:) Pozdrawiam

Kurczę, mało nas coś. Piszcie jakie macie dzieciaczki i jak się chowają. Julka > może nam się temat rozwinie, to będziemy Twoje starania obserwować az do sukcesu. Zawsze to w lokalnej kupie raźniej :D

Ja mieszkam na Drzetowie, ale na Pogodnie pracuję, no proszę, jaki świat jest mały :) .

Szczecin-Pomorzany,mamuśka ślicznej już prawie 9 miesięcznej Wikusi:).Czort niesamowity z tej małej,w łóżeczku na chwilę nie można samej zostawić,bo trenuje wstawanie-z różnym skutkiem.Oprócz tego je za czterech i wiecznie się śmieje.Pozdrawiam.

No to całkiem jak mój mały, też ostro ćwiczy! A żarłoczny - lepiej ubierać jak żywic. Zasuwa już na czterech po całym domu i wrzuca okruchy do wideo.

Mamuśka 8 miesięcznej Ulci melduje się :). Mieszkamy niedaleko Pogodna :)

No Rafinko to ja dokładnie odwrotnie na Drzetowie pracuję, a raczej pracowałam.....bo po macierzyńskim chyba już nie będzie gdzie wracać:(

Gość mama gabi
a my z 1,5 roczna gabi klikamy z pogranicza centrum i pogodna:D sama myslalam jakis czas temu o takim temacie:)

Gość jestem...
Ja nie mam dzidzi ani sie nie stram, ale za to jestem ze Szczecina :) Moge sie przylaczyc?

Pewnie, myślę, że każdy jest mile widziany! Słonko, a gdzie pracowałaś, że nie możesz wrócić? Kurczę, co za los, wszyscy biadolą, że mało dzieci się rodzi, a jak je później utrzymać bez pracy. Dalka - ale Twoja Ulcia duża! I jak stoi twardo! Ja też jestem Ulcia :) Ale dziś pogoda ładna, aż chce się żyć, ale zmarzłam rano troche. Aby do lata.

Dzieciaki wariują cały dzień :), Ulka zaczepia Dawida :) i prawie już łóżeczko rozwalili tak się tam wygłupiają :). Czas na kafkę i ciacho :) jakieś chyba jeszcze leży w lodówce :)

A może któraś mamusia jest z Polic :), często tam jestem no i już za dwa miesiące będę tam mieszkać :D

a ja sobie wsuwam smaluszek z kaczki. Ale pycha! Police fajne są, moja kuzynka tam mieszka. Wszystko pod ręką, dużo sklepików, rynek,jedzonka różne, knajpki. A na tym moim Drzetowie takie zadupie jest. Tylko dosyć spokojnie, dużo zieleni, jeziorko i pełno placów zabaw, dla dzieciaków super. I do miasta w sumie rzut beretem. Czemu muszę być w pracy jak jest taka ładna pogoda???

witam szczecinianki :-) jestem świeżym nabytkiem Szczecina - mieszkam od niecałego roku na Świerczewie, za parę miesięcy będę mieszkanką Mierzyna aha - no i jestem mamusią in spe :-) rodzę w sierpniu pozdrowka

Witam:) Właśnie ze spacerku wróciłyśmy, pogoda cudna, nakarmiłam małego żarłoczka i posadziłam w leżaczku więc mam chwilkę na neta zanim jej się znudzi grzecze siedzenie:) Rafinko jeszcze nie wiem dokładnie jak to będzie z tym moim powrotem do pracy, może się uda, a pracowałam w stoczniowej spółce tyle że ją na sprzedaż wystawiają i dlatego nie wiem co dalej:( Joanko Świerczewo to zaraz koło mnie, a gdzie zamierzasz rodzić i czy już wiesz co będzie?

Slonko >> bedzie coreczka :-) a rodzic zamierzam na Unii Lubelskiej, a moze ktoras z Was tam rodzila?

Ja swoje pierwsze i drugie bejbe rodziłam w szpitalu w Policach :). Tam cała rodzinka, więc opieka była :) i starszaka przypilnowali :)

Ja się melduję ale zaraz zmykam, pogoda cudna więc jedziemy na spacerek, a później jak to w sobotę pranko, sprzątanko... Pozdrawiam:)

elo :-) a ja smykam na Malkowskiego (chyba tak sie ulica nazywa) po ciucha ciazowego jakiegos ;-) a pogoda sliczna wyspacerkuje moja core dzis pozdro :-)

Gość mama gabi
eh, a ja sama w domciu z dziecieciem zostalam, bo mezus imprezuje z kolegami:( i wroci dopiero jutro:( pojde sobie najwyzej na ogrodek:(

Witam :) Rzadko ostatnio zaglądam na kafe...ale chętnie pogadam ze szczeciniankami :) Mamo gabi - to pewnie mieszkamy gdzies blisko sibie ;) ...tylko ze na mojej dzielnicy ciężko o ogródek :D - chodzimy na spacerki do parku na Noakowskiego ;) Jeśli chodzi o poród - to polecam Pomorzany :) O Uni słyszałam wiele złego - zwłaszcza jesli chodzi o połóg i opiekę nad dziećmi - bo z porodem to wiadomo - zależy na jaki dzien i jaki personel sie trafi ;) Na Pomorzanach jedynym minusem jest to ze nie podają znieczulenia - nawet po oksytocynie :( Ale oczywiście jeśli zapłacisz np za poród w wodzie - to fulwypas ;)

Gość mama gabi
hej:) mysle ze mieszkamy bardzo blisko:) ja zaraz kolo budynku tv:) a lecze sie w mswia na jagielonskiej:) i tez polecam pomorzany choc idealnie nie bylo to nie mam na co bardzo narzekac:)