Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka z okolic SZCZECINA

MAMUŚKI ZE SZCZECINA I OKOLIC

Polecane posty

Hej Szczecinianki:) Witaj Gadget, bliźniaczki powiadasz, oj to pewnie masz ciągle urwanie głowy...tak jak Zosia. A ja dzisiaj byłam na badaniu uszka Maleńkiej i wszystko ok, uff, troszkę się stresowałam ale to najlepszy prezent dla mnie bo dzisiaj mam urodzinki:) Pogoda nas nie rozpieszcza ja na szczęscie mam nieustraszoną mamę, która dzielnie z ukochaną wnuczką maszerowała na spacerkach i nie straszny jej był wiatr czy deszcz, \" bo przecież Mała musi być na świeżym powietrzu codziennie\":) Pozdrawiam Kobietki:)

Słonko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zaległe ale szczere. Jestem dzisiaj tak zmęczona, że jak tylko się ułożę do łóżka to od razu zasnę. Pozdrawiam.

Oj...ale sie naszukałam zeby topik odkopać :P Zdziwiłam się ze mimo takiej okropnej pogody tutaj puchy od kilku dni ;) Zosia - dobrze ze dzieciaczkowi nic poważneg się nie dtało.... przeraża mnie czasem jak widzę co dsie dziej ena światłach! Zwłaszcza na Kościuszki, na tym rondzie gdzie samochody całym pędem wjeżdzaja sobie na pasy na zielonym!!! Jak tam Iguana? Dalej w jednym kawałku? Nie pamiętam czy ktoś jeszcze ma termin na czerwiec?? ;) My wcziraj skończylismy z Mikim 4 miesiące :) Było pierwsze jabłuszko i tyle radochy ze dzis nakupowałam pół lodówki przecierów i deserków :D

No chyba jednak topik padnie. Nie chcą pisać dziewczynki:( A my się kurujemy, Mała złapała jakieś przeziębionko i oczywiście mnie zaraziła:( dobrze że od dzisiaj już możem chodzić na spacery, bo podobno w końcu ma być ładnie:) WIOSNO WRÓĆ!!!!!!!

Oj... no to kurujcie ise szybko bo ponoć upały wracają :) Hehe... to juz lato zaraz a my wciąż na wiosnę czekamy :D

Hello! Jestem taka zarobiona, że nie wiem jak się nazywam. Dobrze, że lato idzie i urlop w perspektywie. Ale i tak chyba będę w domu siedzieć. A mój mały już chodzi , aha!

Gość gizmolcio
czesc dziewczyny,wlasnie znalazlam ten topik,ja jestem z wielgowa,moja corka w pazdzierniku skonczy cztery latka,a teraz mam problem bo dostalam skierowanie na usuniecie trzeciego migdalka i bardzo sie boje,jak cos wiecie na ten temat to napiszcie

Halooo Wiem duszno, gorąco i nie chce się pisać, tymbardziej siedzieć w domu. Jestem ciekawa jak tam brzuchatki czują się w tą pogodę ;) Czas wskrzesić temat :)

Gość qrcza-k
czesc ja mieszkam na Niebuszewie za jakies 6 miesiecy tez bede mama

o! faktycznie - temat z zaswiatow powrocil :-) czesc wszystkim! to ja mam pytanko - w szpitalu musze podac poradnie dla corci, ale ja w zasadzie nie chadzam do lekarza, krotko tu mieszkam i slowem - nie mam pojecia, gdzie w poblizu mnie jest jakas przychodnia rejonowa z pediatra mieszkam na Swierczewie, czy moze ktos wie, gdzie bede miala w miare najblizej? moze gdzies na Kaliny? albo na Gumiencach? a w Mierzynie? (gdzies przeczytalam, ze w Mierzynie nie ma pediatry w przychodni? prawda to?) dziewczynki - bardzo prosze o pomoc pozdrowka (mialo dzis pieknie padac, a tymczasem popadalo raptem 10 minut od 7 i tyle bylo dobrego... ja jeszcze z brzuszkiem i chodze i strasznie mi goraco)

Joanko ja chodzę do przychodni w miejscu byłego kina Bałtyk. Mają tam dwie lekarki pediatrów, cholera jak to odmienić, może pediatry:P dr Mikulska i dr Sanocka

Slonko :-) dziekuje, tylko powiedz mi jedna rzecz - gdzie bylo kino Baltyk? nie mam zielonego pojecia... moze pamietasz adres?

Przy Mickiewicza, a dokładniej róg Mickiewicza i Wieniawskiego. Niedaleko kościoła Św. Krzyża, niedaleko ryneczku na Pogodnie. Nie wiem jak Ci to dokładniej opisać. Zaraz adresu poszukam ul. Mickiewicza 128A

czesc! dziewczyny - znow podniose temat, bo mam pytanko, a w zasadzie prosbe ktora mi poleci fajnego pediatre prywatnie? chcialabym, zeby mi ktos mala dokladnie obejrzal i odpowiedzial na wszystkie pytanie konkretnie poprosze o namiary, ceny, opinie dzieki (Slonko - zapisalysmy sie do przychodni na Mickiewicza :-) tylko, ze nasza pani doktor teraz jest na macierzynskim ale ogolnie przychodnia bardzo nam sie podoba - dziekujemy :-) )

Gość Gusia 1
Polecam Dr Wiolette Seskowicz Wnuk tel 604 831 148 fakt ze bierze 80 zl ale zbadala dokladnie moja corke cierpliwie odpowiedziala na multum pytan ktore mialam zapisane na kartce..rozwiala moje watpliwosci, poradzila itp no i przyjezdza oczywisciw do domu..

Gość szppaczek
czesc szukam pediatry ale w przychodni NFZu:) moze mi ktos jakiegoś poleci bo sama juz nie mam siły szukac po omacku;)

Ja polecam Nowakowicz na Kadłubka ale nie wiem, czy prowadzi zapisy. Ja zapisałam do Niej córkę na zasadzie łączenia rodzin (to dodatkowo mój lekarz rodzinny)

no proszę, ale stary temat wykopałaś :D moja pediatra to B.Basa z malutkiej przychodni na Strzałowskiej koło szpitala całą rodziną do niej chodzimy ;) ja Kadłubka nie lubię, 20 lat tam chodziłam i ciągle kolejki były pamiętam, taki kołchoz no ale może po reformie się pozmieniało ;)

Widzę, że nas tu więcej :) Ja chodzę do Tarnowskiego do Polic. W Policach też chyba będę rodzić, o ile im się remont nie przedłuży.