Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka z okolic SZCZECINA

MAMUŚKI ZE SZCZECINA I OKOLIC

Polecane posty

Gość goyam
halllooo:))) pozdrawiam mamuśki jak bedziecie miały chwilkę pogadulimy:)

Gość Baaal binka
A który z szpitali jest -najlepszy ze wzgledu na polozne -bezplatne I spytam jak jest z studentami to podobno "urok " nie tylko Pomorzan

Gość mrlietta
Ja rodziłam w kwietniu na pomorzanach i bylam bardzo zadowolona, polozne super, w kazdej chwili mozna na nie liczyć, a jesli chodzi o studentów to najbardziej sie ich obawiałam :P ale szczerze mowiac przy porodzie juz nie zwraca sie na nich uwagi, mysli sie tylko aby juz urodzic. Studenci bardzo pomagaja po porodzie, przychodzili na sale pytali czy cos potrzeba...naprawde super. Ja jestem bardzo zadowlona i jakbym miala jeszcze raz rodzic to tylko na pomorzanach

Gość karolcia888
A ja 3 tygodnie temu rodziłam w Zdrojach. 4 h porodu naturalnego-super położna, zero studentów, ładne jednoosobowe sale. U mnie skończyło się nestety ceesarką ale dziękuje lekarzom za to że tak szybko mnie na stół wzieli a nie czekali aż tętno dziecka zacznie "uciekać". Rana po cesarce prawie niewidoczna a panie położne które się mną później opiekowały to kwiaty ode mnie dostały bo na prawdę cud kobiety!!!

wszystko zależy na jaka zmianę trafisz, każdy szpital ma opinie pozytywne i negatywne - bardzo ważne jest by zrobić wywiad, obejrzeć sale. Z siostrą rodziłyśmy w Policach w odstępie 3,5 miesiąca, wcześniej robiłyśmy wiwiad z położnymi, pokazały nam salę, odpowiadały na pytania. Ona trafiła na świetna zmianę, Położne uśmiechniete, jedna przez cały poród trzymała Ją za rękę. Ja trafiłam na okropną zmianę - lekarz burak, położna chamska ( leżałam długo na patologii i trafiłam na najgorszą położną - zdążyłam już poznać personel). A po operacji trafiła mi się baba, co to basenu mi nie chciała podać "bo ma wielu pacjentów" a ja znieczulona od pasa w dół... dzwonek mi sucz schowała pod materac, zebym nie mogła jej wzywać.Różnie bywa ;)

24 .08 mam termin porodu, chciałam rodzić w Policach ,ale im bliżej tym bardziej się zastanawiam. Od kilku dni dzwonię na porodówkę do Polic z zapytaniem czy mogę przyjechać obejrzeć co i jak, i ciągle słyszę że wszystko zajęte :/ żeby zadzwonić potem, pytałam o zzo, nie chcą dawać każdej rodzącej , tylko jak są wskazania, owszem podają ale tylko jakieś przeciwbólowe. Na Pomorzanach czytałam że od kilku mcy dają zzo każdej która chce, ale osobiście nie pytałam tam o to, może ktoś wie coś więcej o zzo w Szczecinie ?

Panie ze Szczecina i okolicy. Zrobię piękne i radosne zdjęcie dla Przyszłej Mamy. Oferuję 5 zdjęć bezpłatnych. Wykonuję fotografie rodzinne, ciążowe a także chętnie umawiam się również po urodzeniu waszego małego Skarba. Nie jestem młokosem, mam córkę 31 letnią. Sesja jest bezpłatna. Fotki opracuję komputerowo najnowszym programem do edycji firmy ADOBE. Wyretuszuję bezpłatnie. Poprawię wygląd, dodam ładną opaleniznę.Wybielam zęby. Oszczędzasz 330 złotych zapłaty dla tych, co robią takie zdjęcia za pieniądze. Chętnie też zrobię fotki według pomysłu przyszłej Mamy. Dojadę bezpłatnie na terenie Szczecina i bliskiej okolicy. Na imię mam Jerzy. Chętnie udzielę informacji, e-mail: rezolutek@onet.eu Jako zapłaty oczekuję herbatę i pączka!

Gość Sirka135
UWAGA!! Teraz w Bobolandzie jest jakaś wielka wyprzedaż, wszystko w cenach hurtowych, ja kupiłam wózek ponad 300 zl taniej niż najtańszy w internecie, ogólnie na wyprawce zaoszczędziłam kolo 500 zł. Aha i radzę się śpieszyć bo kończy się bodajże 2 maja, wtedy już mają być w nowym miejscu. Pozdrawiam mamuśki ze Szczecina :)

Gość agaijas
Dziewczyny! myślę, że to jest ciekawy temat - okazje :). Ja akurat jestem młodą mamą i wszystko kupowałam w bebe club, bo obsługa potrafiła dobrze doradzić, w przeciwieństwie do bobolandu i tato. Lubię jak się mną ktoś zajmuje w sklepie, a nie olewa. W każdym razie - jest super promocja w bebe clubie 27-28.05 będzie wyprzedaż z okazji dnia dziecka i ceny hurtowe - na fb mi wysłali: http://www.facebook.com/BebeClub

Normalnie aż się zarejestrowałam, żeby odpisać na tę reklamę BebeClubu. Lepiej zainwestowali byście w dobre nagłośnienie firmy, albo poprawili jakość usług zamiast oczerniać dwie z najlepszych hurtowni w Szczecinie. Do Bobolandu czy Tato sporo wam jeszcze brakuje. Ja mam BebeClub w znajomych na FB i jakoś do mnie nie dotarła ta wiadomość o której piszesz, dziwne? hmmm ,a wyraźnie zaznaczonymi stwierdzeniami ,,okazja,, ,,super,, ,,idealnie,, tylko sie upewniłam kto mógł to pisać :) Do właścicielki czy kto to tam pisał, rada na przyszłość: jak już musisz to rób reklamy na forum z głową, delikatniej i zasadami czystego handlu :] Pozdrawiam

Gość viva_sz
a ja akutar zgodzę się z agaijas. Bylam ostatnio w Bobolandzie i totalna zlewka na klienta, nie ma nikogo z obslugi, samemu trzeba szukac rozmiarow itd.Mysle, ze wlascicielka powinna sie tym zainteresowac no chyba ze jej juz nie zalezy na klientach detalicznych!!!

Gość agggggggggggggggagahahahaha
w bobolandzie byłam tylko 1 raz, interesowaliśmy się z mężem fotelikami samochodowymi, obsługiwał nas młody chłopak, poprosiłam o sprawdzenie czy maja dany fotelik w innym kolorze, poszedł na zaplecze sprawdzić i wtedy wpadła taka starsza kobitka z jakimś innym klientem i wywoływała tego chłopaka, że ma cos tam sprawdzić dka tamtego klienta, chłopak się przestraszył i poleciał sprawdzić, zapominając o nas, upomniałam się, że ten pan nas teraz obsługuje , ta kobita spojrzała na niego tak, że od razu powiedział, ze nie ma innego koloru, i wykonał polecenie tej baby, a potem inna pracownica pokazała nam że jest jeszcze jeden kolor do wyboru, ale dopiero jak tamta "rozkazująca" kobita poszła z tamtym klientem. zostaliśmy potraktowani jak ...., tylko dlatego, że chcieliśmy kupić tylko fotelik, a tamten gość dużo rzeczy - wózek, łóżeczko fotelik. spojrzelismy na siebie i wyszlismy , na zawsze.

Gość viva_av
a jak wyglądała ta "rozkazująca" kobitka? może to właścicielka??? tylko wtedy to będzie "kobita" hihihi