Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frontiera

Szukam Z Brzegu kogoś

Polecane posty

Gość Frontiera

Kto może mi pomóc!

Gość Frontiera
Pomóc żyć. Szukam kogoś, kto chętnie mnie wysłucha i poradzi. Mam wrażenie, że jestem sama na tym świecie:(

Gość ale z którego brzegu
" dolnego, górnego, lewego czy prawego?

Oj coś mi się wydaje że cię jakaś deprecha dopadła...Jesteś z tego Brzegu w woj. opolskim?

Gość Frontiera
jestem z Brzegu koło świętochłowic:)

Deprechę mam już od 2 miechów. Jakoś nie mogę sobie z nią poradzić. Nie mam pewności czy coś ze mną nie tak czy to otoczenie.

Kto by pomyślał że w Polsce jest tyle miejscowości o nazwie Brzeg :D Ja za to świetnie znam ten Brzeg miedzy Opolem i Wrocławiem,hihihi Nie wiem na czym ten twój problem polega i czy będę umiała ci pomóc...

Oj,to tu będzie mały problem.....bo ja w Brzegu bywam,nawet bardzo często ale na stałe mieszkam w .....Poznaniu :) I pewnie jeszcze by ci się przydało aby tym ktosiem był facet ;)

A starczy ci na początek przyjaciółka internetowa? Jeśli byś zechciała to ja bardzo chętnie :D Znam brzeskie realia,naprawdę....mam tam rodzinkę....byłam tam na Wielkanoc 🌻

Jasne, że wystarczy:). Tylko nie wiem czy to co chcę powiedzieć da się napisać. Może się nawet gdzieś widziałyśmy:D

Gość miły dresik fajny
Cześc niunia ja jestem ze Słowiańskiej będziemy wódeczke rozpijać na ławce jak chcesz bombe to daj znać to się ustawimy i pogadamy na ławeczce o co chodzi to cio kotku piszesz sie?

Może i się widziałyśmy gdzieś na mieście....a może w ogóle się znamy,choćby z widzenia :) bo ja w Poznaniu to...czekaj niech policzę......jeśli się nie pomyliłam to od 13 lat mieszkam :) Spróbuj przelać na monitor (?) tą całą dwumiesięczną deprechę....

W wielkim skrócie to wszystko mi wisi. i to tak, że aż nie chce mi się wierzyć, że to może być prawda:). Nie mam na nic ochoty, cały czas jestem zła i szkoda mi tylko rodziny. Mam dużo znajomych ale nie chce mi się z nikim spotykać bo nie chcę męczyć ich swoją osobą. Mam wrażenie, że świat składa się z egoistów. ITD, ITP.... A wódeczki to może bym się napiła ale w fajnym klimacie

Gość miły dresik fajny
a jak jesteś kulturalna niunia to możemy się bujnąc do jakiejś knajpy kotku

W wielkim skrócie to wszystko mi wisi. i to tak, że aż nie chce mi się wierzyć, że to może być prawda:). Nie mam na nic ochoty, cały czas jestem zła i szkoda mi tylko rodziny. Mam dużo znajomych ale nie chce mi się z nikim spotykać bo nie chcę męczyć ich swoją osobą. Mam wrażenie, że świat składa się z egoistów. ITD, ITP.... A wódeczki to może bym się napiła ale w fajnym klimacie

Gość miły dresik fajny
facet z krwi i kości !!!! Zawsze ładnie ubrany , nie przeklinam , nie pluję , kobiety szanuję . To co umówimy się?

Nie umawiam się na randki, mam męża i faceci mnie nie interesują. problemów mam nadto. Ale dzięki za chęci. Pewnie masz niewiele latek, co?:)

Frontiera,coś mi się zdaje że jest chętny aby zostać twoim lekarstwem na wiosenną deprechę :D Dresik,a do jakiej knajpki chcesz porwać Frontierę :) czyżby do Brzeskiej ;)

Ale to wszystko pokićkane....jak szukasz faceta to nie ma a jak przyjaciółki to nagle się ujawniają

Gość miły dresik fajny
nie chce porwac ja ludzi nie krzywdzę :p Latek mam 24 szkoda , że nie chcesz pogadac z miłym i kulturalnym młodzieńcem

Ja cię mogę na 100000000% zapewnić że ja nie jestem facetem i na randkę ani szybki numerek cię nię będę ciągnęła :D No więc skąd ta deprecha???? Masz męża (mam nadzieję że dobrego i kochającego :)) może i dziecko masz? Masz znajomych...a mimo to dopadła cię deprecha....Masz tak zawsze na wiosnę czy też tym razem jest jakiś powód?

Gość miły dresik fajny
w Brzegu prawie każdy ma problemy miasto upada, zakłady pozamykali , pracy nie ma kiepskie płace , młodzi wyjeżdzają i jak tu nie mieć problemów

Dresik,wiem o tym :( moja przyjaciółka mieszkająca w Brzegu to do Anglii wyjechała do pracy...znam wielu młodych którzy pracy za granicą szukają,właśnie w Anglii,Niemczech,Belgii a nawet Islandii