Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia zatroskana

SPRAWDZONE KOLONIE DLA 8 LATKA ...macie?

Polecane posty

Gość aniaterlecka
Widzialam pare opinii na temat ok tours... W tym roku my wyjezdzamy z tym biurem i jak na razie wszystko wyglada w porzadku, obsluga na linii telefonicznej bardzo mila i kompetentna. Zobaczymy jak na miejscu, osrodek w Dabkach wyjezdza fajnie, bo wlasnie tam jestesmy, sprawdzilismy osobiscie.

Gość Koloniaioboz
Warto też się zastanowić, czy nasze pociechy chcą pojechać na taki obóz. Niekiedy dziecko nie lubi tego typu eventów i wolałoby pojechać do rodziny na wieś. http://fundacja-opoka.pl/czy-dziecko-na-koloniach-sie-nudzi/ Wiele dzieci tak ma, dlatego nie zmuszaj swojego do czegoś, czego nie chce.

Gość gość
U mnie dzieci jeżdża z zakładu pracy pracy męża zawsze na kolonie, a starsza córka na obóz. Płaci się grosze, reszte zakład pracy finansuje. Ogólnie naprawdę super sprawa. Pracodawcy maja wiele ulg dla pracujących rodziców i warto z nich korzystać. Tutaj http://czasdzieci.pl/ro_artykuly/id,8941076.html możecie szerzej na ten temat poczytac.

Gość gość
Witam, Polecam biuro z Łodzi www.globalway.pl

Gość katarzyna74
mojej dzieci były z tym biurem obozyikolonie.waw.pl i wróciły bardzo zadowlony, podobała mi sie też opcja zniżki jeśli zglaszaja sie w pare osob. dzieciaki mówily ze cały czas byly zajecia i wycieczki. polecam za ta cene

Gość Klara43
Moje dzieci jeżdżą z nauczycielem wf z własnej szkoły. Oceniają wyjazdy bardzo dobrze, bogaty program i zawsze wracają szczęśliwi. Polecam serdecznie. Obozy letnie i zimowe. Strona internetowa: mamfun.com.pl

Gość gość
Sprawdzeni organiatorzy imprez turystycznych to podstawa bepiecznego wyjazdu dziecka na kolonię czy obóz młodzieżowy. Warto sprawdzić czy posiada stosowne zezwolenie taki organizator. Sprawdzeni są na pewno tutaj https://www.ecotravel.pl

My w tym roku korzystamy ponownie z pomocy www.kolonieiobozy.net Możemy szczerze polecić tym, którzy nie bardzo wiedzą jak znaleźć fajną ofertę. W zeszłym roku mieliśmy problem z wybraniem kolonii na pierwszy wyjazd syna - masakra, ile tych ofert jest w internecie! Na szczęście pomogli, doradzili, przewrażliwionej matce odpowiedzieli chyba na 1000 pytań :) Syn wrócił zachwycony.

Gość gość
Mam syna (9 lat) pierwszy raz jedzie na kolonie. Z pracy koleżanka mi poleciła, żebym ofertę BUT-a sprawdziła. Mają tam różne obozy kolonie. Zdecydowałam się że pojedzie nad morze bo tylko raz był. Wolę go puścić ze sprawdzonym biurem bo to pierwszy raz to wiadomo będę się zamartwiać. Jak kto każda matka. Z komunikacją to on raczej nie ma problemy to raczej się dogada z rówieśnikami

Gość gość
Ja wysłam córcie na kolonie z biurem Tropem Przygody. Mała ma 8 lat i super wspomina pobyt. Warto najpierw zapoznać się z biurem i opiniami, żeby mieć spokojne sumienie.

Gość gość
Rodzinna firma ma jeszcze miejsca nad morzem: www.dzikiraj.com

Gość xenia777
Moje dzieci po raz kolejny jadą na kolonię do Murzasichla koło Zakopanego. Były bardzo zadowolone, nie miały czasu na nudę. Bardzo dużo zajęć edukacyjno - rozrywkowych, zwiedzania, dyskoteki, basen z podgrzewaną wodą w ośrodku, bardzo dobre jedzenie i warunki, śmiało polecam. Super zorganizowany wypoczynek dla dzieci przez firmę Hawo-Tour.

Gość gość Edyta
Polecam kolonie w Smerzynie rewelacja moja córka była tam 4- krotnie zawsze zachwycona!!!! Cudowni instruktorzy,miła rodzinna atmosfera dobra kuchnia. i mega dużo zajęć!

Gość gość
zobacz ofertę firmy www.cetrumar.pl, mają różne rodzaje kolonii, różne terminy itp.

Gość Magdalena mama
Ja polecam pl.eldorado.cc podejscie indywidualne. Nauczyciele z róznych części świata

Gość super kolonie

Moje dzieci byłu już 3 razy na koloniach językowych z Leader School z Wieliczki.

Super organizacja, bardzo fajny program. W tym roku też jedziemy

Gość DomiNika

Kolonia językowa w Gdyni w Toddler British Centre. Moja córka bardzo sobie chwali a wróciła nie dawno. Pięknie angielski podszkoliła na zajęciach z native speakerem i rozmawiając z rówieśnikami z zza granicy. Z tego co mi wiadomo to ma być teraz jeszcze jakiś zjazd więc polecam wysłać dziecko.

Gość gość

Nie ma lepszych koloni niż te organizowane z Biura Usług Turystycznych, mają spore doświadczenie, więc wiedzą jak zajmować się dzieciakami, dużo wycieczek organizują, nie ma  czasu na nudę 😉 Moja cóka i siostrzenica były na koloniach nad morzem. Mówiły, ze ostatniego dnia plakały, że musza wracać i że wyjazd tak szybko się skończył