Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafka

CILEST- pytanie do dziewczyn, które biorą

Polecane posty

Gość żyrafka

chce zacząc brać Cilest na wzrost piersi. Polecil mi go lekarz gin. Mam bardzo male piersi i jestem zdesperowana. Jesli hormony nie pomoga, to juz tylko operacja (odkladam pieniadze). Czy mozecie mi powiedziec, jak reagowaly wasze piersi na Cilest? z gory dziekuje za opinie :)

Gość cilest to tabletka
antykoncepcyjna a nie na porost cycków :P

tez mam małe piersi i brałam cilest w ogole nie reagowały , nawet mnie nie bolały ale zapomnij o jakimkolwiek wzroscie chyba ze kosztem dodatkowych 10 kg niekoniecznie w biuscie moja siostra tez brała cilest - biust jej urósł ale takze tyłek i brzuch , potem schudła i biust wrócił do stanu poprzedniego

Gość no.no...
ja biore cilest . biust mi urosl i to dosc sporo ale jak tu juz ktos wspominal gdzie niegdzie tez przybylo. Ja zawsze bylam za szczupla wiec nie przejmuje sie tym . Ale marze juz zeby rzucic to dziadostwo...na zawsze

Gość jestemjakajestem
ja biorę ponad 2 lata i żadnej różnicy, ani w biuście ani gdzie indziej...

Gość żyrafka
cilest to tabletka- a znasz tabletki na porost cyckow? chetnie skorzystam. zmartwilyscie mnie dziewczyny :( nie chce tyc, piwinnam co nieco zrzucic, ale nie robie wtedy, bo wtedy zostalabym z jajkami sadoznymi. mam bardzo male, obwisle piersi, nic nie pomaga, masaze, prysznice, dagomet 9. Zdecydowalam sie juz na operacje, rozmawialam o tym z lekarzem, ale on mi odradzil i polecil wlasnie Cilest. moze jeszcze ktoras z forumowiczek miala lub ma doswiadczenie z cilestem?

Gość ja biorę Cilest od roku
biust mi trochę urósl ale tylek,brzuch i uda także:-PJuz wolę miec małe piersi ale przynajmniej być szczupła:-oA na bisut to lepiej kupic sobie dobry stanik push-up;)Poza tym duze cycki szybciej traca jędrność niż male:-)Małe cycki też mogą byc seksi;)

Gość mój ex chłopak
ja biore cilest od roku- nosze maksymalne push upy, ale mojemu biustowi juz chyba nic nie pomoze. Zostaja mi implanty, bo moje piersi sa naprawde brzydkie, nie wyolbrzymiam :( a jesli w czasie branie cilestu bede na diecie, cwiczyc, to czy mam sznase, ze biust urosnie, a tylek i brzuch nie? w ulotce jest napisane, ze od niego sie nie tyje..

Gość biała orchidea
Ja biore ciles 5 miesiacy, waze 45 kg i oglnie jestem mala i drobna, po cilescie nie przytylam ani grama...ale piersi mi sie uwydatnily, sa troszke wieksze....

Gość żyrafka
biała orchidea- dzieki za opinie. Prosze o jeszcze, dziewczyny, napiszcie slowko, co sie dzieje z waszymi biustami po cilescie:)

Gość żyrafka
up piszcie dziewczymy, im wiecej opinii, tym bardziej miarodajne wnioski bedzie mozna wyciagnac:)

Gość Bez znaczenia
Wzielam dopiero jedno opakowanie, ale mam wrazenie, ze biust mi urosl o dwa rozmiary, [wlasciwie lepiej brzmi: spęczniał/nabrzmiał]. Moze to dziwne, ale to, ze boli nie przaszkadza mi tak, jak to, ze urosl :-( Czuje sie jak po niechcianej operacji powiekszenia biustu - nagle wszystkie staniki sa za male, bluzki jakies przyciasne, a ja czuje sie jak z jakims ciezarem "z-nie-wia-do-mo-kąd", tym bardziej, ze "urosłam" tylko w biuscie i nigdzie indziej. Drażni mnie to, zawsze mialam bardzo maly biust, ktory byl dobrym tematem, [gownie moim] do żartów w moim towarzystwie, a ostatnio nawet moja Przyjaciolka patrzac mi w dekolt odskoczyla ze zdumienia, krzyczac: "O K****!! Czym Ty sie wypchalas?!", a mialam zwykly, [nawet nie usztywniany i nie zaden push-up, jaki zazwyczaj nosze] stanik. Na marginesie, kazda kobieta jest inna i na każdą, każde tabletki dzialaja inaczej. Moja kumpela po Cilescie miala takie "ssanie", ze przytyla 15kg. [wszedzie - nietylko w biuscie...] i gdy zobaczyla Cilest u mnie, zwyzywala mnie od wariatek, idiotek i innych "fajnych", ciagnac mnie przy okazji za reke do lekarza, zebym zmienila tabletki, ale dla mnie [poza nieszczesnymi groszkami, ktore teraz przypominaja arbuzy sredniej wielkosci] te tabletki sa O.K. Dobrze sie po nich czuje, nie narzekam. Mam plamienia, ale o to bede sie martwic pozniej, jesli po drugim-trzecim opakowaniu nie znikna. Zreszta szybko sie przyzwyczajam i fizycznie i psychicznie, wiec podejrzewam, ze niedlugo wszystko bedzie dobrze. Rozpisalam sie ździebełko i jak widze, ździebełko "po terminie"... ale moze komus sie przyda...

Gość Katarzynka31
Ja właśnie kończę pierwszy "listek" Cilestu. Podobnie jak części dziewczyn i mi "urosły" piersi i trochę mnie bolą. Wogóle czuję się trochę bardziej okrągła. Mdłości już mi prawie przeszły, plamień nie mam ale najbardziej niepokoi mnie ból w dolnej części brzucha, który pojawia się jakiś czas po zażyciu tabletki. Może dzieje się coś niedobrego prez te tabletki. Pewnie powinnam pójść do ginekologa ale szkoda mi pieniędzy żeby tylko usłyszeć, że wszystko jest w porządku. Sama nie wiem co robić...

Gość do katarzynki 31
myślę że powinnaś pójść do lekarza i to czym prędzej.Nie musisz iść przecież prywatnie, istnieją jeszcze przychodnie gdzie przyjmują całkiem fajni lekarze na NFZ. Może to rzeczywiście nic, a jeżeli to coś poważnego? Ostatnio czytałam o zakrzepicy która jest skutkiem ubocznym tabletek anty... , o zgrozo, można się szybko znaleźć na tamtym świecie. Ja biorę yasmin, mam wahania nastroju(ale to dopiero 2 opak.) a poza tym jest ok> KATARZYNKA 31 - ZMYKAJ DO LEKARZA !!!!!!!

Gość cilestka
hey, ja jestem juz po trzecim listku Cilestu, nie widzę dużych zmian w moim biuście, ale troszeczke urosly,poza tym nie przytylam, dobrze się juz czuję,plamien ani humorkow tez juz nie mam (najgorzej bylo na początku,teraz jest ok:)) tez chcialabym miec większe piersi, po ciąży troszkę mi obwisły, masuję je codziennie, wcieram balsamy ujędrniające i myślę, ze trochę pomoglo.. ale mogłoby byc jeszcze lepiej ;P pozdrawiam

Gość Krwawienia
dziewczyny a czy mialyscie palmienia w czasie przyjmowania cilestu? jak do tej pory wszystko u mnie bylo ok, ale dzisiaj dostalam okres a zostalo mi jeszcze 6 tabletek.. nie wiem co sie dzieje...

Gość elas
Biorę Cilest od trzech lat i biust urósł o dwa numery , aż ginekolog wysłał mnie na mammografię , ale jest OK i biust też mam C a nie A

do soleczka! ja biore ponad pol roku i od 3 miesiecy mam pod kobiec blisterka plamienia a pozniej okres;(

Gość soleczka
uff to chociaz tyle dobrego. ja biore od grudnia ale pierwszy raz mam taka sytuacje. mi tam biust w ogole sie nie powiekszyl.. chociaz zrobil sie taki twardszy. prezniejszy ze tak powiem :) ogolnie samopoczucie mam swietne ale nie wiem czemu te krwawienia..

Gość xxxyyy
j a też biore Cilest....plamienia pod koniec blistra miałam ale to wtedy kiedy nie robiłam przerwy 7dniowej.wzięłam jedno opakowanie było ok potem odrazu drugie i tydzień za wcześnie dostalam okres. Jeśli nie robilyście przerwy a plamicie podczas brania tabsów i bierzecie je dłużej niż 3 miechy to oznacza że organizm nie toleruje tabsów, tzn trzeba zmienić je na inne. Bez uprzednich obaw nadal jesteście zabezpieczone ale macie za mało lub zbyt ddużo hormonów i trzeba iść do gina aby przepisał wam inne tabsy. 🌻

soleczka! ja w najblizszym czasie ide do gin. bo ie powienno sie tak dziac:(

Gość soleczka
ja tez jutro pojde. moja kolezanka miala plamienia po rigevidonie, a pozniej straszne bole brzuch- za duza ilosc hormonow itp. na jakis czas musiala przerwac antykoncepcje doustna i brala nawet jakies antybiotyki...

Jesli chodzi o mnie to zaczelam brac tabletki ze wzgledu na biust... TAK WIEM ZE POWODUJA POWIEKSZENIA PIERSI TYLKO NA CZAS STOSOWANIA TABLETEK potem wracaja do normy . Przez 6-m-cy stosowania diane 35 urosly mi piersi , ale postanowilam je zmienic na cos innego.. ta zmiana sa cilest i poki co ani drgna.. co prawda dopiero zaczynam je przyjomwac wiec zobaczymy.. czy to byla dobra zmiana :)

Gość beti_NS
jeśli chcecie żeby urosły wam piersi i to na stałe to nie bierzcie tabletek antykoncepcyjnych bo mi cilest też nie powiekszył biustu, za to świetnie działa ..... ciąża :) w ciąży urosły mi piersi i tak już pozostało mimo, iż nie karmię piersią.

Gość jilo
ja tez biore cilest od ponad roku i jedyne co mi sie powiekszylo po nim to brzuch i uda , przytylam straszny niepohamoany apetyt na slodkie mam po nim.a piersi bez zmian od poczatku. a ze przytylam sie nie przejmuje bo tez zawsze szczupla bylam za bardzo ale tym apetytem , czesto mam tak ze sie objem a potem siedze z masakrycznymi wzdeciami i mi niedobrze, np dzis tez tak mam, ale nie moge sobie odmowic normalnie a nie mialam tak wczesniej, aha no i libido spadlo,zostalo mi jeszcze 2 opakoania co mam wykupione, i chyba potem zmienie na inne

witajcie pisalam juz tutaj pod koniec maja.. jest wrzesien.. caly czas bralam cilest.. i naprawde nie polecam !!! tak jak \"jilo\" urusl mi po nich brzuch i uda :/ ... zawsze bylam szczupla a teraz... ... ani biustu ani figury... biore ostatnie opakowanie.. ale zamierzam je zmienic na Yasmin.. ponoc sa dobre i nie tyje sie po nich zobaczymy.. jak to z nimi bedzie

Gość yasssssssssss
hej dziewczyny jeśli chodzi o piersi to nienastawiajcie się na tabsy bo służą one do antykoncepcji a nie do przyrostu czego kolwiek każda z nas ma inny organizm ja aktualnie biorę yasminelle już 5 blister są trochę drogie ale mówiono że niby po nich się nie tyje a jednak..przytyłam i to 5 kg dla tego będe je zmieniać na inne. na piękny biust polecam ćwiczenia ujędrniające naprawde pomagają wiem po sobie. troche wysiłku i osiągniecie efekty

Gość brałam Cilest 4 lata
Biust mi urosł i to sporo----teraz mam C a nie A.W czerwcu odstawiłam i bałam się ,że mi wyschnie ,ale pozostał taki sam.

Gość womeeennn
rosną po cileście i to bardzo!! przynjamniej w moim przypadku!!