Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafka

CILEST- pytanie do dziewczyn, które biorą

Polecane posty

Gość pewna osobka
a ja mam pytanie czy jest ktos komu urosly piersi po zmianie innych na cilest??bo ja biore i urosly mi troche a teraz zmieniam na cilest i nie wiem czy moga urosnac??

tak jak napisalam wyzej po cilest tylko przytylam a biust ani dgrnal.... za tydzien zaczynam yasmin:) - moja ostatnia deska ratunku poniewaz sa najdrozsze z tych co dotychczas bralam jesli nie pomoze to zaczne myslec nad operacja :) bo skoro ani cilest ani diane ani Yasmin mi nie pomoze to nie ma juz innego ratunku:) pozdrawiam

Gość cilest87
hej dziewczynki macie moze recpte lub opakowanie cilest?bo mi potrzebne na dniach blagam!!!!!

Gość okropne
Owszem biust mi się powiększył i to dużo tylko przeraża mnie to żę po trzech tygodniach brania cilestu przytyłm 9 kg.I zrobił mi sie ogromniasty brzuch w dodatku opsypało mnie pryszczami.

biore cilest z powodow zdrowotnych, choc w sumie moglabym brac kazde inne. Biore trzy opakowania bez przerwy, dopiero po trzecim robie przerwe, tak zalecil mi lekarz po laparoskopii kiedy to wykryto endometrioze. Poczatkowo zalozono mi Mirene, ale tak zle ja znosilam, ze po 7 miesiacach sie jej pozbylam i od tego czasu biore cilest. Mirena zaburzyla moja gospodarke hormonalna, nigdy nie mialam tradziku, teraz go mam, pomimo, ze juz dawno temu ja wyciagnelam. Cilest to byly moje pierwsze tabl any, bardzo dobrze je znosilam, teraz do nich powrocilam. Najgorsze to plamienia, ale tylko gdy nie robie przerwy miedzy tymi trzema opakowaniami. Nie chce braz zadnych tabletek, przede wszystkim zawse bylam super szczupla, piekne cialo, a teraz to za duzo, tam cos jest, choc kolezanki nie widza roznicy, ale moj chlopak tak, a uprawiam sport i dbam o siebie, wogole nie jem slodyczy. Bedac nastolatka mialam maly tradzik, ale prawie niewidoczny, jak tylko zaczelam brac cilest moja cera byla jak skora niemowlecia. Teraz tez sadzilam, ze po tych tabletkach wszelkie wypryski znikna, ale niestety nie..........takze zastanawiam sie nad odlozeniam ich, a z drugiej strony mysle o tej mojej endometrozie i cystach, ktore sie pojawiaja jak tylko odloze tabletki. Mam 25 lat.

Gość Rani
heyah wszystkim:) Brałam Cilest przez 5 miesięcy. To były moje pierwsze tabletki. Czułam się ogólnie b. dobrze. Przez pierwszy miesiac brania plamiłam cały czas aż do następnej miesiączki, po której zakończeniu krawienia ustąpiły i były regularne. Żadnych skutków ubocznych. Lekko uwydatnił mi się biust z czego sie cieszylam, bo mam male B, Odstawiłam, ponieważ mój chłopak musiał wyjechać na 2 miesiace i nie chciałam się faszerowac niepotrzebnie. I dopiero wtedy zauwazylam, ze Cilest bardzo uposledzal moj zmysl czucia. Bylam mniej wrazliwa na dotyk. Jakos nie czulam tak pieszczot i w ogole. Po odstawieniu nawet musniecie palcem po ramieniu odczuwam 5 razy mocniej!!! Czyli takie rewelacyjne te tabsy nie byly, jakby sie wydawalo. Teraz postanowilam zmienic. Lekarz przepisal mi Yasmin, skoro Cilest tak na moje zmysly czucia podzialam niekorzystnie. Mam nadzieje, ze moj organiz bedzie go tolerowal. Troszke sie boje o libido ( przy Cilescie bylo super - nawet 2 razy dziennie, a raz to na pewno;)) Każdy organizm inaczej przyjmuje i toleruje tabsy. Lub nie. Powodzenia dzewczyny:)

Gość Ewusek
Ja biore Cilest od ponad roku - przytylam nie duzo jakies 2 -3 kg przez caly rok za to biust mi urosl, zrobil sie jedrny i owalny poki co nie narzekam, bardzo ladnie prezentuje sie w staniku a po za tym zadnych skutkow ubocznych. Tylko, kazdemu pomaga cos innego.

Gość andziia123
mam takie pytanie biore cilest od 1,5 roku do tej pory wszytko bylo ok, cera w porzadku, nie przytylam, piersi mi sie powiekszyly ale to ok:) a teraz od kilku dni mam bole brzucha czy powinnam je odstawic ( jestem po 2 operacjach i mam delikatny zoladek) ;/ i nie wiem co sie ze mna dzieje.... prosze o odpowiedz

Gość sasetka007
andzia 123, ja mam podobny problem i biore cilest również od 1,5 roku, u mnie oprocz bolu brzucha pojawilo sie również delikatne plamienie, dzis bylam u ginekologa i powiedział mi, ze prawdopodobnie powinnam zrobic przerwę lub zmienic tabletki, byc moze to niedobór lub nadmiar hormonow i organizm domaga sie zmiany. dla pewnosci zrobilam tez test ciazowy ale wynik był negatywny wiec nie wiem czy powinnam sie przejmowac... i nie wiem co o tym myslec, najlepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem. pozdrawiam

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu

Gość antykon80@op.p
odsprzedam cilest antykon80@op.pl

Gość jehcvb iwujb nhjrcvb
no ja mam duze piersi. cilestu biore trzeci listek. i moje piersi staly sie okragle i pelne i bola :( do t5ego przez 2,5 miesiaca brania przytylam prawie 5 kg :(

Gość marzeba
Cilest biore miesiąc teraz zaczełam drugie opakoweanie mam wrażenie że piersi mi zaraz wybuchną mam dużo pełniejsze jędrniejsze z miseczki B na C chciałabym żeby takie zostały są dużo bardziej sexi i dużo pewniej się w nich czuje :)

Gość magda_w-s
Mam do sprzedania 3 opakowania CILESTu. Listki w nie naruszonym stanie. Data ważności dwóch z nich do 07.2013, a jedne 02.2013. Cena 40zł, magda_w-s@wp.pl

Gość magda_w-s
Mam do sprzedania 3 opakowania CILESTu. Listki w nie naruszonym stanie. Data ważności dwóch z nich do 07.2013, a jedne 02.2013. Cena 50zł (+ewnetualnie 8zł przesyłka) magda_w-s@wp.pl (poprawka cenowa do ostatniej wypowiedzi)

Gość antu
kupie cilest tylko za pobraniem za rozsądną cene. mejl : sniegolot@o2.pl

Gość biibbbi
nie polecam

Gość wstyd wstyd i jeszcze raz wsty
DZIEWCZYNY bierzecie tabletki i nie wiecie że na kazda kobiete inen tabletki beda reagowac roznie??? wstyd!! nie ma kompletnie zadnej zależnosci. Jednej urosna po logescie innej po cilescie a jeszcze innej po jeszcze innych. Tabletki dzialaja na kazda inaczej!!! wstyd ze wogole piszecie jakies porady! Najpierw dorosnijcie i sie douczcie...

Gość BeatkaC
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com

Gość fjkk
brałam yasmin to mi urosły o rozmiar, zmieniłam na cilest bo tańsze to zmalały a do tego przytyłam (ale nie przez tabsy) więc teraz znów mam B

Gość rchperfeno
Mam na zbyciu 3 listki Cilestu- zainteresowanych proszę o mail: rchperfeno@wp.pl

Gość Tylkogoscinnie124
Mam tanio 3 opakowania Cilest, pudelko, recepta, 3 listki wszystkie pelne. Data waznosci to 03.2015 Prosze pisac na maila : hkaluckaa@wp.pl