Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukasz 23

Pożuciła mnie dziewczyna po 7 latach obcowania ze mną

Polecane posty

Gość Ukasz 23

Nie wiem co robić, jestem załamany, bylem z nią aż 7 lat, myslaelm że już będą z nią d o końca życia, dowiedzialem się od kolegi, ze mnie zdradza z facete m 30 letnim. Z jakimś chirurgiem, tamten typ ma mieszkanie samochód dobry, więc poleciała na niego. No bo wytłumaczcie mi czy 22 kobieta może związać się z 30 letnim facetem jak nie dla forsy. Nie powiedziala mi ze mnie nie kocha, ze powinnismy sie rozstac, kłamała cały czas mi w oczy. a ja jak glupi wierzylem jej i kupowałem jej prezenty i chdziliśmy do znajomych na imprezy. Szkoda gadać.

Gość gość
30-letni to mlody i jurny facet. Jesli rzucila Cie dla kasy to zla kobieta byla, pies ją ganiał idiotkę:o

Gość hgnhy
8 lat to nie jest tak duza roznica, skad wiesz, ze jest z nim dla pieniedzy? moze poprostu sie zakochala...

Gość nnnooo..ładnie
prowokacja ...

co ty o jakimś szpitalu pieprzyłeś? skad tą głupotę wytrzasnąłes? jestem w pracy i mam sie dobrze! kurwa plotek sie zachciało głupich:O

Gość myslisz..
ze to ze chodziliscie razem do znajomych i kupowales jej prezenty wystarczy zeby stworzyc zwiazek? Pewnie ze poleciala na kase to by nie polecial.. :/

Gość Ukasz 23
mowila ze mnie kochala, przez ten czas, od roku z tym lekarzem sie spotykala :( moglem przypuszczac, ze mnie zdradza, bo kiedys dobrze pamietam powiedziala mi ze męzczyzna musi miec samochod i mieszkanie i to jest kandydat na męża, kiedyś mi tak powiedziala bardzo dawno temu z 5 lat temu, nie kojrzaylem jej o co chodzi, liczylem ze wspolnie sie dorobimy mieszkania i rodziny, nic z tego

moj narzeczony jest starszy odemnie o prawie 8 lat, nie polecialam naniego na kase. Moze jest z nim bo starszy jest mąrzejszy, ma lepiej w główce i serduszku

Gość do czasu
ale synku jesteś niedojrzały.kobiety lubią starszych facetów.tobie się wydaje że 30 latek to staruch a tu ups niespodzianka.i powiem ci że to jest tylko 8 lat.a co powiesz na 33 lata on i 18 ona?w głowie się nie mieści prawda?sam się zastanawiam o czym ten facio rozmawia z taką młódką.

ja mając 23 lata zdecydowanie wole 30-latków niż równieśników, mnie pociągają starsi faceci, a rówieśicy kojarzą z dziećmi (bez urazy) i wcale nie chodzi o kase.. Swoją drogą naprawde uważasz że powodem waszego rostania były pieniądze innego faceta, trochę poźnop się zorientowałeś na czym zależy Twojej girl jak na 7 lat obcowania :-P

Gość Birra
ty na chooj sie nadajesz ,masz 23 lata i pewnie ruchac sie jeszcze nie umiesz ,Tamten zrobil jej dobrze ,dobry bajer puscil i ulegla ,My kobiety patrzymy na swiat futurystycznie ,hiehiehie