Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka Ksymena

WYJASNIENIE

Polecane posty

Gość trzymam Cię za słowo
a ja się załape choć w niedziele na wiecej o moim życiu informacji,pyzypomne 08.12.1971

Gość nateczka
dzięki wielki i przepraszam za gapiostwo

Nateczko....Tobie Ksymena jako pierwsza wrozyla. 20.04] 14:44 przynosze szczescie Nateczka!! Wroze teraz z Tarota,poniewaz nie mam w sobie juz takiej energii,wielu osobom dzisiaj wrozylam... Wyszedl mi AS MIECZY-czyli nowy etap,nowe przedwsiewzicie,praca ,ktora Cie pochlonie bez reszty,moze,ze bedzie to milosc,macierzynstwo-cos co pochlonie Cie calkowicie. Data urodzin dobra,bedziesz cieszyc sie dlugim zyciem ,uwazaj na falszywych przyjaciol

Elfinka!! Wychodzi Ci Karta Tarota AS PUCHAROW! Ta karta ma wiele znaczen: -malzenstwo,macierzynstwo,milosc -przyplyw milosci,zrodlo energii emocjonalnej -nowy zwiazek lub szczescie juz w istniejacym... Data wskazuje na szczesliwe zycie,spokojne,rodzinne:)

Gość malutkaaaa
ja również bardzo proszę 22.09.1982r.

Gość nateczka
pozdrawiam i życze miłego dzionka

A może ja jeszcze się załapię :)? Jestem teraz w trudnym związku, niby jest cudownie, ale się boję, że coś się może stać...Moja data urodzenia to 10.06.1982, Jego to 29.09.1983, jeśli to coś pomoże...Z góry dziękuję...:)

Prosze o wrozbe!!! Kiedy sie zakochasz?? Ta osoba gdzies juz wokolo sie kreci i juz ja jakbys znala!!! W tarocie wychodzi AS KIJOW-czyli szansa,przygoda,wakacje....Moze wlasnie tam zacznie sie ta milosc...❤️

Gość efelinka23
chyba zaraz sie rozplacze:) ze szczescia:) ja non stop mysle ze chcialabym juz wyjsc za maz i miec dzidzie, i ze trafilam na mojego jedynego, i jestem z nim tak szczesliwa ze czasem mi sie wierzyc nie chce ze to prawda i sie budze w nocy i sprawdzam czy to nie sen,dzieki bardzo,, buziiakkiiiiiiiiii , caluski, duzo szczescia i w ogole wszystkiego naj Tobie zycze:)

Gość Kimka vel MIka
Wrózko prosze jeszcze raz o wrózbe otórz napisała mi że mam uwazać na zdrowie, a prosze powiedz mi na co konkretnie mam zwrócic uwagę??? data urodzenia 01.05.1981

Daisy!! Wyszla Karta Szostka Monet. Oznacza ,ze masz wokol siebie hojnych przyjaciol,wielka poprawa materialna,pomoc materaialna,moze warto nawet grac w Totolotka?:D Zdrowie...Mi wychodzi,ze bedzie ono dobre,wiec jezeli teraz masz jakies problemy,one mina,lub beda w minimalnych sladach... Ogolnie szczescie.Pamietaj o Toto-Lotku!;)

Gość wiraża
ja też bardzo proszę...od dwóch miesięcy tak mi się życie pokiełbasiło, że dostaje skrętu wszystkich narządów wewnętrznych a głowa mi tak już paruje od myślenia, że moznaby nad tą parą obiad dla wszystkich dzieci z Etiopii zgotować.... 05.05.80

ślicznie dziękuję!!! martwi mnie moja noga bo spisali ją już na straty, ale jeśli mówisz że wszystko będzie dobrze to mam taką nadzieję! i spróbuję zagrać w totka może akurat się uda! A Tobie też życzę dużo szczęścia i przyjacół, bo jak widzę Kochana z Ciebie osóbka!! Jeszcze raz dziękuję!! 🌼

Destina! Wyszla Ci karta Umiarkowanie! Oznacza to trwajacy konflikt,moze doytczyc milosci,finansow,innych dziedzin zycia.W walce zachowaj tez wiec umiar!!Bedziesz musiala isc na jakis kompromis,polaczyc przeciwienstwa.Moze tez to oznaczac konfikt samego z soba.Tylko serce bedzie Twoim doradca...

Gość Proszę o wróżbę
Dziękuję Ci bardzo:).A ta osoba do mnie coś czuje?;)Znam ją dobrze??

Asinek! Wyszedl Ksiezyc,a Ksiezyc oznacza w tarocie zludzenia,zagubienie,niepewnosc i rozterke...Ktos jakby za plecami knuje intryge,chce Cie oszukac,badz ostrozna! Ksiezyc czasem tez oznacza jakas WIELKA tajemnice,ktora juz niebawem wyjdzie na jaw. W milosci ,zyciu bedzie dobrze-ale wtedy jak pozbedziesz sie tych rozterek co pokazuje karta Ksiezyca.To od Ciebie zalezy!

Gość Kimka vel MIka
Wrózka a co z moim zdrowiem 01.05.1981

Gość swirek72
bardzo prosze!!!!!!!!!!! 3 08 1972 dziekuje

Gość nateczka
Wróżo Kochana - może jednak coś bliżej. Praca nowa czy miłość? W małżęństwie mi się nie układa, nie wiem co mam myśleć, tak po zastanowieniu.....Pozdrawiam

Gość fronthain
i ja poproszę. Czy warto tkwic w zwiazku czy zaufac komus innemu... 23.03.1976

Gość sebfacet
22.03.1972

Gość adaś
29-01-1978

Gość trzymam Cię za słowo
widze że dalej Cie wszyscy męczą to może i mnie coś więcej powiesz , proszeee 08.12.1971

Soul78!!!Wyszedl Rycerz Kijow!! A to oznacza duze zmiany....Zmiane otoczenia,daleka podroz do innego miasta lub kraju,czasem ktos przybedzie z daleka.. Wychodzi,ze masz temperament,jestes osoba komunikatywna,wiedzaca czego chce. Masz dobre plany,realizuj je!

juz kiedys prosilam ale nie mialam tyle szczescia:( 9 listopad 1975..bardzo prosze