Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka Ksymena

WYJASNIENIE

Polecane posty

Gość mijah
Pewnie sie nie załapię,ale jesli bedzie taka mozliwość to prosze o wrózbe:) 4.08.1985

Gość dobrzżę nie nachlani

Trzymam Cie za slowo! teraz Twoja kolej i wychodzi karta KROLOWA MIECZY!!! Odrazu widze kogos kto jest kolo Ciebie ze znaku Wodnika,jest to kobieta,moze sam/sama jestes Wodnikiem? Jezeli nie,to poszukaj Wodnika,bedzie mial pozytywny wplyw na Ciebie... Krolowa mieczy kaze brac z siebie przyklad.Powinnienes byc wiec waleczny jako ona,silny,odwazny-tych cech malo czasem masz (moze ten Wodnik pomoze:D) Postaraj sie tez byc wiecej cierpliwym,opanowanym.Mi wychodzi,ze przez charakter duzo tracisz ,umyka Ci z rak,ciezko napisac dokladnie co.... Jezeli sie w tym polapiesz,znajdziesz te cechy u siebie osiagniesz to co zamierzasz,masz blisko kolo siebie Kolo FORTUNY! (tez karta)

Gość i ja bardzo proszę
12 maj 1979r.

Gość i ja bardzo proszę
Wróko - może znajdziesz chwilkę i dla mnie?

Gość wróżko wrozysz jescze
???

Malutka!!!! Wyszla Karta Eremity! Oznacza to,ze czas to na namysl,medytacje,dystans do otaczajacego swiata,wyciszenie,zadume nad wlasnym zyciem,zwolnienie tempa. To wyglada tak-jezeli tak postapisz znajdziesz drogowskaz na dalsze zycie,odnajdziesz energie,wszystko dobrze sie rozwiaze,ale pamietaj o Eremicie!!! Rzadko komu wychodzi on na dorade..

Gość malutkaaaa
dziękuję

>>przynosząca szczęście>> a co z moją miłością?? co będzie z moim ukochanym?? 19.01.81

Kobieto głupia! Przestań im wróżyć przez net!!! Nie masz za grosz rozumu...

Gość niesmiala
22-08-1977 a ja?

Piniacolaola!!! Wyszedl DIABEL .ale tej karty nie nalezy sie bac!!Oznacza ona zmagania,ukazanie ,ze sie lekamy ,mamy zahamowania.Lek nie moze byc naszym doradcom,trzeba go pokonac! Co do zwiazku -wlasnie w nim beda te zmagania.... Ale Ty bedziesz decydowac o wszystkim,nawet jak bedziesz na zawsze z ta osoba- bedziesz nia kierowac. Ta osoba jest jakby uzalezniona od ciebie,dajesz jej czegos duzo(moze energii,wiedzy,radosci) Bez tego ta osoba \"wiednie\"

Gość trzymam Cię za słowo
[ kwiat ] to prawda za miękka jestem do tego świata za mało odważna, a cierpliwa i opanowana to już w ogóle. a czy ten znak zodiaku wodnik może być np.; rybką ( obydwie związane z wodą )

Dzięki Kochana! Tak własnie jest-powiedział mi to po powrocie z dalekiego kraju, a teraz znowu poleciał-twierdzi, ze daję mu dużo radości i wsparcia, jak jest daleko od rodziny, przyjaci.ół i ode mnie :). Jeszcze raz DZIĘKI!!!! A Tobie życzę wszystkiego naj najlepszego :)!!!!

Gość trzymam Cię za słowo
chciałam dac ci kwiatuszka ale mi nie wyszedł ???

Gość Proszę o wróżbę
A ta osoba do mnie coś czuje?Znam ją dobrze??Będziemy razem?

Gość nateczka
do przynoszę szczęśćie - /////////pamiętasz o mnie? Błagam o coś bliżej.

Gość Proszę o wróżbę
Proszę Cię bardzo powiedz mi:)🌼

>> Atrida>> nie ładnie tak się zwracać do drugiej osoby!! Każdy robi to na co ma ochotę i nikt mu tego nie zabroni w takim żyjemy świecie niestety.

juz chyba tylko wrozby moga mi pomoc.....bardzo CIE PROSZE.. od tego bardzo wiele zalezy..............:(:(:(:( czy zaczne sie znow usmiechac........ 9.11.1975

Gość a mi 22.09.1973
proszę

Gość nigdy nie wiadomo
Sporo tych wpisów, moze i ja się załapię, moja data ur. 09.02.1980 interesuje mnie moje życie osobiste, czy i kiedy spotkam odpowiedniego partnera? Niedawno pojawił się pewien mężczyna, ale.... chyba nic z tego nie bedzie, choć ja bym chciała, ale z różnych przyczyn jest jak jest dziękuje miłego dnia :-)

Gość sesila
JA bym tez prosila o wrózbe, 24.09.1982r, moj chlopak 06.04.1981r.

kobiety, ona Was okłamuje i postępuje wbrew pewnym zasadom, których dla dobra przychodzących po poradę się nie łamie... Nikomu nie mówię co ma robić, ale nie chcę by na Was sie to odbiło. A ta Wasza \"wróżka\" mie nie interesuje...

Gość niesmiala
juz podawalam date urodzin czy jest dla mnie szansa na wrozbe?.... wrozko?

WiRAZA!! Wyszedl Walet Monet!!Ta karta mowi o sukcesach na polu zawodowym:nowa praca,w starej podwyzka,awans,jakies dodatkowe pieniadze. Wychodzi,ze masz bardzo oslabiony organizm,moze masz grype,albo jestes przed nia,jakos musisz sie wzmocinc,bo widac twoja slabosc,malo sil... Z tym co sie teraz zmagasz minie dzieki Twojej inteligencji,madrosci zyciowej....Organizm masz tylko teraz slaby-tak jestes bardzo silna! PAMIETAJ O TYM!!! Bedie dobrze! ********************************************************************************************* Smutny Aniol!! Kolo Ciebie widze jakiegos mezyczyne (tato,chlopak,maz...) kogos kto jest dobrym przyjacielem,godnym zaufania.Jezeli tej osoby jeszcze nie ma-bedzie,znak Koziorozec. Pisana Ci jest dlugowiecznosc,dluuugie zycie.Czy w rodzinie zyja osoby do 90 lat albo 100 lat? Wychodzi,ze Ty bedziesz dluugo zyla! Bedziesz miala zawsze wokol siebie dobrych ludzi a to jest wazne... ********************************************************************************** Do Prosze o Wrozbe!!! Ta osoba jest blisko,znasz ja napewno!:D ************************************************************************************* Do Swirek 72!!! Karta Tarota wyszla SPRAWIEDLIWOSC!!! Oznacza,ze albo sie jej domagasz,albo musisz nabrac dystansu do isteniejacej juz sytaucji.Jezeli jestes osoba,ktora sie zamartwia,nie powinnas tego robic,bo czeka Cie zdrowie,szczescie,cos co da duzo pieniedzy.Jakas produkcja czegos,cos czego bedzie duzo ,mialo duzy zbyt....Zastanow sie....Cos da Ci pieniadze,Ty wpadniesz na ten pomysl sam...

To znaczy wbrew jakich zasadom??? Jaki mialaby w tym cel, by nas oklamywac??