Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123

Tran-czy warto???

Polecane posty

Gość abc123

czy tran można przedawkować? czy może być szkodliwy?

Gość no.no...
jedno co warto to kochac sie warto... :)

Gość abc123
dziękuję za tę sugestię:) i zgadzam się absolutnie, a poza kochaniem to warto tran?;)

Tran należy spożywać tylko w okresie niedużego nasłonecznienia (w przeciwnym razie mogą się pojawić przebarwienia na skórze), dlatego też jesienno-zimowa pora jest odpowiednim okresem do jego stosowania. W Polsce dostępny jest islandzki tran Lysi, działający profilaktycznie, regeneracyjnie i wzmacniająco. Zawiera on witaminy A, D i E oraz wielonienasycone kwasy tłuszczowe omega-3. Tran ten m.in. reguluje prawidłowe funkcjonowanie i rozwój całego organizmu, przeciwdziała krzywicy i osteoporozie, reguluje poziom cholesterolu, stanowi naturalny czynnik obniżający ciśnienie tętnicze krwi, łagodzi objawy astmy i łuszczycy. Tran Lysi występuje w 3 smakach - miętowym, owocowym i cytrynowym.

Gość to dobrze bo ja stosuję go
tylko jesienią

Gość abc123
a czy można przedawkować witaminę A?

Gość abc123
w tranie witaminę A?

Gość asia37
Zazywaj tran zgodnie z ulotka a nic Ci nie bedzie.Tran jest bardzo zdrowy,ale tez bardzo okropny w smaku.Ja mialam go zazywac jak mialam zlamana noge,ale nie moglam go przelknac.

Gość nowa monika
ja biore tran w kapsolkach i nic nie czuc Zadnego smaku Tak jest najlepiej I mi to dermatolog przypisala nawe w lecie wiec nie wiem o co wam chodzi z ta jesienia?? skad to wiecie?? powiedzcie bo ja biore nawet teraz jak jest cieplo

taki tran w kapsulkach to nie to samo. Ja tez nie mam sposobu jak ten tran wypic bo mam odruch wymiotny