Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawadka

Po ktorych tabsach podrośnie mi biust

Polecane posty

Gość Zawadka

Jak w temacie. Biore Novynette i zalezy mi na powiekszeniu biustu. Novynette niestety nie pomógł. Oczywiscie nie biore tabsów w tym celu. Moze doradzicie, po ktorych tabletkach moglby mi urosnac choć trochę biust. Mam 160cm, waze 50kg a biust mam jak 16 latka, choc to moze nie jest zbyt dobre porownanie :). Aaa, nie wiem jak inne osoby łykające Novynett ja przytylam, tzn spuchłam glownie w udach i pupie. Czy to prawda, ze novynette zatrzymuje wodę w organizmie? Troche duzo pytan, najbardziej chodzi mi o odpowiedz w temacie "powiekszenia biustu", moze nie do rozmiarow Pameli, ale wnerwiaja mnie juz push up-y.

Gość microgynon21
mi po nim urósł o jeden rozmiar

Rigevidon... Raczej nie podrośnie tylko się wyjędrni... Rany, po ciąży, 8miesiącach karmienia miałam flaczki- psie uszy. A teraz! Nie mogę raczej wyjść bez stanika (nie ten rozmiar :P ), ale są ładniutkie, jędrne i mięciutkie... Mąż się zachwyca jak stąd do Pecos... :D

Gość letni deszcz
jak nie masz do tego predyspozycji to Ci po zadnych nie urośnie. Ja niestety mam podobnie. 160cm, 47kg , biust 85- , bralam Cilest , Diane , YAśmin i nic , biust po zadnych sie nie zmienil. A moja siostra -estrogenny tym kobiety, ja gestagenny) cokolwiek nie bierze to jej tak rosną,ze staniki zmienia na coraz większe rozmiary.

Gość żyrafka
letni deszcz--> jak rozpozna jakim typem jest kobieta? czy ma predyspozycje do powiekszania sie biustu? czy trezba wykonywac badania hormonalne czy mzna to poznac po pewnych cechach np wygladu?

Gość letni deszcz
Istnieją dwa typy hormonalne: Typ gestagenny, czyli kobiety mające wysoki poziom progesteronu charakteryzują się poniższymi cechami: * budowa ciała: wysokie, męskie proporcje * spokojne * nie mają objawów napięcia przedmiesiączkowego * mogą mieć bolesne miesiączki * miesiączki zwykle skąpe * późno pierwsza miesiączka, Typ estrogenny, czyli wysoki poziom estrogenów: * budowa ciała: otyłe lub drobnej budowy, niskie * duże sutki * suche włosy, sucha skóra * choleryczki * występuje zespół napięcia przedmiesiączkowego * miesiączki obfite * wczesna pierwsza miesiączka * w pierwszym trymestrze ciąży silne wymioty

Gość letni deszcz
Kobiety dzieli się na trzy typy hormonalne: estrogenny, gestagenny i zrównoważony. To, do którego z nich należysz, pokaże badanie krwi na poziom hormonów. Powinien je zlecić lekarz przed wypisaniem tabletek. Nawet bez wizyty u lekarza możesz jednak z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, czy jesteś estrogenna czy raczej gestagenna. Pozwoli ci to ustalić twój wygląd i przebieg cyklu miesiączkowego. typ estrogenny drobna, typowo kobieca budowa ciała; duże, okrągłe piersi; suche włosy i skóra; silny zespół napięcia przedmiesiączkowego (nerwowość, płaczliwość, bolesność sutków, migrenowe bóle głowy); cykl poniżej 28 dni, miesiączka trwająca 5-7 dni, obfita, bolesna; obfita wydzielina z pochwy; skłonność do żylaków; nudności i wymioty w ciąży

Gość letni deszcz
ok tyle nawklejałam, mam nadzieje ze jako tako co niec to rozjasnie , wzielam to zinternetu wiec wszedzie powinno być" ". pozdrwaiam

Gość żyrafka
letni deszcz- dzieki za informacje :) ja jestem raczej tym pierwszym typem, wiec, podobnie jak ty, niewielkie mam szanse, ze po tabsach urosnie mi biust? :(