Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 inz Tomek

Facet w rozowym swetrze ?

Polecane posty

Go艣膰 Ksiezniczka84
u nas sie jeszcze dziwnie patrzy na facetow w rozowym bo sa czesto uwazani za gejow niestety a przykladowo we wloszech bardzo czesto mozna zobaczyc faceta w rozowym wiec gdyby zakladac ze facet w rozowym to gej to tam 90% facetow musialoby byc gejami oczywiscie nie kazdemu pasuje taki kolor i zalezy co to za ubranie i jaki kroj sweterek moze byc ale przykladowo rozowe spodnie u faceta juz srednio do mnie przemawiaja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 In偶 Tomek
Ludziki , temat zarzucilem grubo ponad rok temu,od tego czasu moda juz sie zmienila, rozowy sweter lezy na dnie szuflady i po temacie :) W tym sezonie obowiazuja, kurtki/swetry/koszule z pagonami , okulary w stylu ray-ban aviator ,sprane jeansy .Dzisiaj z tego rozowego swetra chce mi sie troche smiac :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ksiezniczka84
we wloszech ten kolor u facetow jest nadal bardzo popularny przeciez niekoniecznie trzeba przestac nosic to co sie lubi bo przestalo byc modne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehee
Gorszy od faceta w r贸偶owym swetrze jest facet pod膮偶aj膮cy 艣lepo za mod膮. Tomaszku, s艂ysza艂e艣 o czym艣 takim jak w艂asny styl??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ksiezniczka84
przeciez nie trzeba od razu kupowac tego co jest modne modne sa np spodnie rurki i buty balerinki a ja tego w zyciu nie kupie bo mi sie to nie podoba a co z tego ze modne balerinkom mowie NIE! :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 In偶 Tomek
W zyciu nie podazalem slepo za moda , ale jedne rzeczy nosi sie dluzej inne krocej , do tych drugich moim skromnym zdaniem nalezy rozowy sweter :) Zreszta w pewnym momencie na "miasto" zaczeli nagminnie wychodzic panowie ze zlotymi branzoletami a na ogromnej pileczce (brzuchu hehe) rozowe stylowe drogie rozowe polo cottonfielda. I ja sie nie czepiam !!! Napewno byli to wrazliwi wartosciowi metroseksualisci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehee
Sam sobie przeczysz m贸wi膮c "w tym sezonie obowi膮zuj膮.." Skoro obowi膮zuj膮 tojednak jeste艣 ofiar膮 mody... ale spoko, tredny-laski to lubi膮, b臋dziecie razem buszowa膰 po szpanerskich sklepach :)

Udost臋pnij ten post

Hm.. szczerze to zalezy.. jak zwykle facet ubiera sie normalnie to ok, ale gdy zawsze chodzi w obcis艂ych ciuchach tu jaki艣 r贸偶owy sweterek to u nas uwa偶any jest na geya;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezmienna
jako艣 nie odpowiada mi takie po艂aczenie,wzbudza we mnie od razu wiadomo skojarzenia.chocia偶 z drugiej strony coraz cz臋艣ciej spotyka si臋 facet贸w w r贸偶owych koszulach.....ale nie,jestem na nie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Modnis
Jak potoczyly sie losy rozowego sweterka ? :) Teraz sporo rozu dla facetow w sklepach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam....
Factow w rozowych koszulach..!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam....
Factow w rozowych koszulach..!

Udost臋pnij ten post

Faceci coraz bardziej upodabniaj膮 si臋 do bab.. Tak jak i baby upodabniaj膮 si臋 do facet贸w. Jedyne co ich dzieli to to mi臋dzy nogami i jak sikaj膮:).. Wi臋c chod藕 sobie w czum chcesz wa偶ne 偶eby tobie si臋 podoba艂o a nie nam..:) Chyba na tym polega mie膰 w艂asny styl... Pozdrawiam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o nie co jak co
ale facet w r贸偶owym swetrze cz innym odzieniu w tym kolorze to ju偶 gruba przesada:O Mo偶e nie od razu gej, bo to my艣lenie bardzo stereotypowe, ale na pewno ten kolor dla prawdziwego m臋偶czyzny nie jest wskazany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 In偶 Tomek
rozowy sweterek lezy w szafie i czeka, troche juz zapomniany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwena
hmmm.. roznie z tym bywa jednemu pasuje , dugiemu - nie Znam faceta ok. 50, wysoki, nie jaki艣 super przystojny, ale w miar臋 szczup艂y, bez brzucha i wyglada艂 w r贸zowym swetrze nie藕le; na pewno nie jak przeci臋tny Polak ;) gdyby taki sweterek za艂o偶y m贸j ma艂zonek, pewnie umar艂abym ze smiechu..... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez pseudonimu 31
r贸偶owy sweterek, kaszmirowy to ok, no a co powiecie na pomara艅czow膮 marynark臋 (od Versace), intensywny, 偶ywy kolor, reszta czer艅 (koszula, spodnie i buty)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luxurylife
Witam. Mam na sprzeda偶 oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zar贸wno m臋skie jak i damskie zapachy. Mo偶liwo艣膰 sprzeda偶y przez allegro. Je艣li kto艣 jest zainteresowany to prosz臋 pisa膰 w tym w膮tku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post