Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gosiaaaaaaaaaaaaa

moja randka

Polecane posty

jeeeny, co ja narobiłam!!!! pomocy

Gość edc
co narobiłaś?

Gość moja randka
no właśnie co...

taki bardzo fajny facet..... ech co tu dużo mówić :o chciałam mu zrobić na złość, bo mnie wnerwił, mial dziś wpaść, ale nie przyszedł... nie odbierał telefonu....coś bredził, że formatuje baterie w telefonie (co to qrva znaczy??!!) i nie może odebrać....poza tym powiedział, że sie zakochał we mnie i takie tam bla bla bla.... no ale nie przyszedł... no to na złość jemu umówiłam sie z innym :o eeeeeeeeeeee..............

Gość edc
no to czego siedzisz na necie jak się umówiłaś, brykaj na tę randrę ale już.

jest źle, bo ten pierwszy mnie olewa! najpierw mi gada, że mu zależy i takie tam, a potem nie przyłazi, jak ma przyjść i co to jest formatowanie baterii w telefonie?

nieee, ta druga randka to w sobote :o

no jak to jka mnie olewa?! nie przyszedł, chociaż obiecał że przyjdzie! ściemnia z tym telefonem juz od kilku dni! a potem mi gada, jak mu wielce zależy

dobra dobra co to znaczy formatować baterie w telefonie

Jezu, zawsze jak kogos poznam to pierwsze zblizenie po jakims tam czasie to robienie loda! Znajomi powiedzieli ze jakas chora jestem ze powinnam najpierw sie z nim przespac a nie zaczynac od robienia loda. Ale kiedy ja to lubie Myslicie ze faceci sadza ze jestem jakims perwersem? Przeciez oni to lubia? A moze sie myle? Moze to zbyt intymne? PROSZE POMOZCIE

no właśnie, widze że nie tylko ja mam dziś problem :classic_cool: nikt inny jak tylko podszywacz zawsze poprawi mi humor 👄

Gość formatowanie baterii
jesli kupujesz nową komórkę, jak Ci się rozładuje całkowicie, to ładujesz 12 godzini, jak rozładuje sie całkowicie następnym razem też ładujesz przez ok 12 godzin to sie nazywa formatowanie baterii ( żeby w przyszłości dłużej trzymała) moze niw włączył komórki po podłączeniu ładowarki

Gość gosiaczku kochany
jak kupujesz nową komórkę trzeba uformować baterię w telefonie, by długo działała. Czyli 3 czy 4 pierwsze razy ładujesz komórkę przez 12 h, ale musi być wyłączona przez ten czas.

Gość skwarka
koniecznie idz na ta randke i na ten czas najlepiej wylacz telefon...to go ruszy ;) ...szybciej sie zbierze do podjecia decyzji i...wtedy bedziesz juz wiedziala czy bierze cie na powaznie czy...?Pozdrawiam :)

a teraz mi wysłał esa z sieci "prawdopodobnie nie zgadniesz co teraz robie :D " zaraz mnie taka qrvica trafi, ze szkoda gadać!!!!!!!!!! co on tam moze robić? no wiadomo..... ale po co mi o tym pisze........... i niby co ja mam teraz zrobić?

fajnie, to z komórką sprawa się wyjaśniła..... mam mega nerwa, juz dawno takiego nie miałam

ładujesz normalnie ale czekasz do całkowitego wyczerpania sie bateriii, dlaczego 12 godzin?/

jak mnie teraz zostawicie to zrobie coś bardzo bardzo baaaardzo złego

dupa dupa dupa dupa dupa dupa kto mi wyjaśni jak działają faceci????????????????????????????????? po co pierdzieli że mu zależy, skoro potem olewa????????????????????? po co sie umawia, skoro potem nie przyłazi????????????????

no dobra ale co ma ładowanie telefonu do waszego spotkania? Gdyby mu zależało to na pierwszym miejscu byłabyś Ty a później telefon zresztą mógł zadzwonić z stacjonarnego. Sciema jak nic, uważaj na tego gościa bo se w jajo leci i nie narzucaj mu się teraz kiedy on znajdzie czas to pokaż mu jak fajnie jest czekać... Zawsze przy zakupie nowego sprzętu należy baterię sformatować\" i w przypadku telefonu nalezy to zrobic przy wyłączonym telefonie z sieci a podłączonym do prądu przez 12h - 3 razy chociaż ja moją chyba ładowałam 24h, już nie pamiętam ale chyba dłużej to trwało. Dzięki temu baterie dłużej wytrzymują.

Gość edc
no gosiaaaaaaaaaaaaa już zaraz sama zostaniesz na tym topiku, przynudzasz

ja mam swoją armie podszywaczy i oni wiedzą że ich lubie, to chyba logiczne, że nie wysyłałabym sobie sama linków o formatowaniu tel

gówno [prawda!!!!! formatowanie dotyczyło sTARYCH BATERII NOWE POLIMEROWE ROZłADOWUJEMY I łADUJEMY TYLKO RAZ liTOWO JONOWE łADUJEMY TYLKO DO NAłADOWANIA ALBO WOGóLE FORMOWANIE BATERII TYCZY SUIE AKUMULATORKóW NI-MH ORAZ STARSZYCH , POCZYTAJ SOBIE W NECEIE

ha! właśnie z nim gadam :o