Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gosiaaaaaaaaaaaaa

moja randka

Polecane posty

Gość ja miałam
to samo. Powiedział ze mu zalezy i potem ślad po nim zaginął. Minęlo juz kilka miesięcy i on mnie ma w dupie. Niestety faceci tacy są i juz. Daj sobie spokoj z nim im szybciej tym lepiej

no ale on znowu pisze że mu zależy ja chce mieć chłopaka podszywacza jacy sa podszywacze w łóżku?

PODSZYWACZE SA NAJLEPSI

Ponzałam faceta.Jest super, wczoraj byłam na spotkaniu, jutro następne, on mieszka w Warszawie, a ja...pod Warszawą, na wsi. A problem? Moi rodzice mają gospodarstwo rolne, syf, konie, krowy, śiwnie....stajnie i stodoły, a on...mieszka w bloku, rodzice uczą w szkole, moi są bezrobotni, ja też...tylko się uczę...On chce do mnie przyjechać, a ja juz nei wiem co mam wymyślić. Wstydzę się go przyprowadzić do domu, po prostu boje się ze będzie się śmiał ze mnie, że powie kolegom że jego dzeiwczyna ma krowę...ja juz nie wiem co zrobić? Skończyć to od razu?My ze sobą jeszcze nie jesteśmy, na razie jedno spotakanie za nami, ale ja nie chce go zaproszać, bo wiem że on wtedy da sobie spokój...ma 25 lat, ja nie wiem co mam robić?