Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULAAAA

neurolog we Wrocławiu--jakiego polecacie??????

Polecane posty

Gość ULAAAA

czy macie namiary do jakiegos dobrego neurologa.Szukam dla 10-miesiecznego dziecka.z gory dziekuje

Ja chodzę z synkiem do dr. Dołyk w przychodni na Ostrowskiego. Na początku wydawała mi sie troche chaotyczna, ale juz przyzwyczaiłam sie do jej stylu mówienia. Wg mnie jest dobrym lekarzem. Wiem tez, że dziewczyny polecaja dr Jakuszko, ale nie wiem za bardzo gdzie przyjmuje.

Gość ULAAAA
dzeki wielkie:)

gorąco polecam dr n.med Ujma -Czapska Canaletta 53 albo 58,nie pamietam cudowna kobieta,jest neurologiem dzieciecym,diagnozuje dziecko i nic nie dodaje,byłam u niej 2 razy,wszystko było w porządku wg niej.aha ona uznaje różne metody leczenia jak cos sie dzieje z kolei dr Dołykuznaje jedynie zynie met.Wojty,do tego wpisała zagrożenie MPD.wydaje mi sie ze chodzi jej o to aby przestraszyć,bo tak naprawde,to kazde dziecko,każdy człowiek moze byc wszystkim zagrożonym. na koniec dodam ,że moje dziecko ma ponad 2 lata,zaczeła chodzic jak miała 10m-cy:-)i wszystko jest w porządku,juz od paru m-cy mówi pełnymi zdaniami ty musisz wybrac

Ja z moją córeczką byłam u dr Roznatowskiej -Przystawy Przyjmuje w poradni przy szpitalu na Kasprowicza (Korczak) oraz w przychodni na przeciw tego szpitala- ul. Potockiego. Polecam!!!!

Gość vcvcva
ja jezdzilam do dr Szymanskiego Piotra z wawy, warto

Gość gość
podbijam pytanie. Potrzebuje pilnie dostać sie do dobrego neurologa dzieciecego. Macie namiary?

Gość gość
ja zdecydowanie moge polecić dr Marię z www.neurologwroclaw.com . To naprawdę dobry neurolog dziecięcy, który zna się na rzeczy i rozpoznała nie jedną chorobę u maluchów.