Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intymna sprawa

W sprawie intymnej

Polecane posty

Gość intymna sprawa

Podczas sex, kiedy facet porusze sie we mnie czuje takie dziwne ... hmm nie wiem jak to nazwac ... sa takie odgłosy, nie głosne, chyba nawet chłopak tego nie słyszy, tylko bardziej jest to dla mnie wyczuwalne ... chodzi o to, ze czuje cos takiego, jakby ... kurcze naprawde nie wiem jak to nazwac ... jakby moja cipka była zaciasna, i ocierajac sie o mnie ... heh moze cie sie smiac ale kojarzy mi sie to z odgłosem jaki slyszymy ocierajac reka po np nadmuchanym balonie .. kazdy zapewne zna ten odgłos ... czym to moze byc spowodowane ???

Gość to nie to forum
to forum ZDROWIE I URODA:D

Gość Dziewczyno ...
odpuść sobie te androny i wex się za naukę

Gość intymna sprawa
noo ale to w koncu chodzi o moje zdrowie :D:D:D ale ok, przeniose sie gdzie indziej ... co nie znaczy ze nie bede tu zagladac...gdyby ktos znalazł jakies wytłumaczenie niech pisze ;)

Gość ale to ocieranie
to na pewno jest niezdrowe,wiec dobrze dziewczyna trafila:P

Gość ja mysleze zdrowe
i to jak najbardziej, byle z głową ;)

Gość kjarol
koleznko te dziwne odglosy to tylko i wylacznie zassane powietrze w twojej pochwie. najczesciej wystepuje takie zjawisko w momencie kiedy kochacie sie od tylu prawda?? a to tylko dlatego ze w takiej pozycji zasysasz o wiele wiecej powietrza niz normalnie. i badz pewna ze twoj chlopak rowniez to slyszy. nie ma w tym nic dziwnego. pozdrawiam doktor Hanibal Lecter