Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arti- wózek beauty

wózek raz jeszcze

Polecane posty

Gość arti- wózek beauty

Wiem, że jest sporo tematów o wózkach ale cóż... ;) o tym jakoś nic nie mogę znalezc!! Jak dla mnie bardzo fajny ale ja się na tym nie znam :( http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=61&p=0 Proszę o radę osoby, które są w tym temacie a może ktoś ma taki wózeczek??!! Dziękuje!!

moim zdaniem jest spoko :) ma siatke pod spodem folie na cały wózek, jest 3 funkcyjny, pompowane koła, mozna rączke układac podług własnego uznania, ma szeleczki, itd tylko jedno co mi sie nie podoba to to ze brak w nim pasów przy kółkach, znaczy sie jest umocowany na ramkach od kółek a nie na psach, mi sie pasy podobaja bo mozna fajnie bąbla chustac, a w takim to tylko w przód i tył jeżdzisz, kurde niewiem czy kumasz :P ja mam wózek firmy \"ADBOR\" model RING 2, i ma wszystko co chciałam :)

nie RING 2 tylko RING Max buuuu ring 2 jest dla blizniaków a takich sie nie spodziewam heheh abyłam przekonana ze mam ring 2, niewiem czemu :o zdarza sie a moze to jakis znak ze beda blizniaki ? :P heheh jedno mi starczy :) pozdrawiam

Gość arti- wózek
Dzięki dziewczynki za zainteresowanie!! :D Też mi się wydaje, że jest całkiem OK!! A to, że ciężki no cóż wozki wielofunkcyje podobno tak już mają :( ale nie muszę wnosić po schodach- mieszkamy w parterowym domku ;) a pasy przy kółkach to chyba też najmniejszy problem, bo nie chcę przyzwyczajać malucha do kołysania!! No ale zobaczymy jak to będzie w przyszłości!! :D :D Szkoda tylko, że w moim mieście nie ma tych wozeczkow i musze jechać aby je pooglądać do innego miasta :( (30 km) No ale cóż... Pozdrawiam!! :D

Ja mam wózek marki GRACO. Nie zamieniłabym tego modelu na żaden inny. Jest świetny, estetycznie wykonany oraz bardzo lekki. Dużo podróżuję samochodem i mój wózek łatwo się składa. To była bardzo istotna kwestia. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.