Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmowy w toku

maseczka z rozmów w toku

Polecane posty

Gość rozmowy w toku

olejek rycynowy+żółtko+cytryna po co jest ta cytryna? jak zafarbowałam włosy na brąz to ta cytrynka mi włosów przypadkiem nie rozjaśni????? bo bym nie chciała :o i jakie proporcje? a może lepiej wax czy dove niżeli takie domowe paĆkanie???

Gość rozmowy w toku
dzięki :) ale co z tym moim kolorkiem?

Gość kajala
Jeżeli masz włosy farbowane to nie radzę używać cytryny.Kolor ci zrudzieje,będzie brzydko.

Gość kajala
pAPIEROWE_NOŻYCZKI masz rację dodaje się tylko kilka kropel,ale farba do włosów połączona z kwasem może dać dosyć zaskakujące efekty.A o ile zrozumia lam "rozmowy w toku" mają brązowy kolor na włosach.

Gość rozmowy w toku
dzięki za odzwe :) to nei będę dodawała cytrynki i będzie git;) a balsam bez spłukiwania mam z wyciągu z perły... i wszyscy się pytają czemu moje włosy tak lśnią;)

Gość rozmowy w toku
tylko się obawiam o to, czy nie za bardzo obciąża taka odżywka bez spłukiwania(mówię o perłach)

Gość efwefwef
NIE POLECAM OSOBA KTORE MAJA LEJACE WLOSY BO TA MASECZKA PRSTUJE WLOSY I POCIAMNIA JESLI KTOS MA BLON NIE RADZE BO MU PRZYCIEMNI JA EJTEM BRUNETKA I MI SUPER PRZYCIEMNIŁO WLOSY DOBRE JEST PRZEDE WSZYSTKIM NA WYPADANIE I PROSTOWANIE WLSOW ALE NIE PRZESADZIC BO POTEM SIE WLOSKI PRZETLUSZCZAJA NO TO TYLE ADIJOS:]