Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki licze na pomoc

JAKI OPIS NA GG ZDENERWUJE FACETA?

Polecane posty

podpowiedzcie mi cos, bo nic nie moge wymyslec, moze myslicie ze to dziecinada, ale tylko w ten sposob moge mu odplacic "poeknym za nadobne"

Gość smileyface1
ale napisz o co chodzi, bo nie wiadomo pod co pisac...

Gość BYCZEQ
napisz tak: JASIU, BYLES CUDOWNY WCZORAJ :)

Gość apokalipsa23
moze jestem tylko dla ciebie :p albo za 15min u mnie :P hmm nie wiem o co chodzi :P

Gość robię loda za 2 złote
:-)

Gość ten jest najlepszy
Gentelmen puszcza kobiete przodem, cham - kantem

Gość ew5q5435
"Chcialabym wreszcie spotkac faceta z duzym penisem"

juz wyjasniam o co chodzi: a wiec tak, jakis czas temu odezwal sie do mnie moj byly facet ktorego szczerze kochalam, bylam dla niego dobra i w ogole zrobilabym dla niego wszystko, odezwal sie z pewna "propzycja" a raczej planem, napisal ze teraz wyjezdza do pracy do wloch, zarobi kase i wroci do mnie, bedziemy razem, urodze mu 3 dzieci i wszystko bedzie git, bylam wniebowzieta ale.... odkrylam, ze on mnie caly czas oklamuje!!! nie moge sobie na to pozwolic, najpier mota mi w glowie a potem rzuca,... mam z nim tylko kontakt przez gg(mieszka 100 km ode mnie) i chce mu dowalic opise,m

Gość smileyface1
napisz: wyjezdzam do Wloch, szukam sponsora...

Gość BYCZEQ
ale ty glupia jestes :o

juz wyjasniam o co chodzi: a wiec tak, jakis czas temu odezwal sie do mnie moj byly facet ktorego szczerze kochalam, bylam dla niego dobra i w ogole zrobilabym dla niego wszystko, odezwal sie z pewna "propzycja" a raczej planem, napisal ze teraz wyjezdza do pracy do wloch, zarobi kase i wroci do mnie, bedziemy razem, urodze mu 3 dzieci i wszystko bedzie git, bylam wniebowzieta ale.... odkrylam, ze on mnie caly czas oklamuje!!! nie moge sobie na to pozwolic, najpier mota mi w glowie a potem rzuca,... mam z nim tylko kontakt przez gg(mieszka 100 km ode mnie) powiedzcie co ja mam zrobic? napisac mu na gg ze nie bede na niego czekac az wroci, ze mu nie wierze, czy jak? wolalabym zrobic cos zeby troche pocierpial, zobaczyl kogo stracil, zeby blagal o moj powrot, tylko jak to osiagnac? tylko nie myslcie ze jkas zmijaze mnie, on oklamywal mnie przez 1,5 rioku!!! wylalam morze lez, zaliczylam po drodze depreche, o malo co sie nie przekrecilam, slowem zrujnowal mnie...

Gość smileyface1
zablokuj chwasta i juz!!!!

oj kurcze to napisz jabłka gruszki winognona -chyba jestem zbyt szalona... niech sie domyśla co chce!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja napisałam :stoisz w oknie bo odwagi jeszcze brak.."-- myślał że chce popełnić samobójstwo lub "chroń to co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej" to ostatnie jest fajnie i niesie dużo podtekstów..

kurde dziewczyny dziekuje za odzew i przestrzagam was przed takimi emocjonalnymi wampirami!!! nie sadzilam ze sie tacy rodza, wczoraj mi pisal ze chce zalozyc ze mna rodzine, pytal co z nami bedzie, ja mu napisalam ze poczekam na niego, a teraz patrze a on na gg sobie opisami gada ze swoja byla laska:/ po prostu no comment wiec wiecie, nie moge sobie dac na gg ot tak ze mam kogos, to musi byc jakis intrygujacy opis, ktory da mu do myslenia...

albo "czemu mi to robisz??tak to boli" możę pomyśli nie mam pojęcia co mogłabyś napisać.. "chcę się z tobą kochać misiu" od razu zagada:)

Gość ew5q5435
Zacznij od "imprezka :D". nastepnego dnia "a podobno szarmanccy faceci to wymarly gatunek :)" i dalej powoli rozwijaj swoj wirtualny romans z chlopakiem ktorego poznalas na impezie

zajebiste opisy!!! wy to macie glowe:) myslalam jeszcze o takiej akcji, zeby mu napisac, moze nie dzis, ze niestety nie poczekam na niego, bo sie zakochalam i mam kogos a nastepnie zmienic nr gg albo go zablokowac

nio niezły pomysł..przyłączam się do niego..

Gość napisz tak
Dni są za długie, noce za krótkie- tęsknię ;)

to nie wyjdzie.. lepiej pisać coś w opisie a z nim normalnie gadać.. domyśli się żę cośjest nie tak , bo raz mówisz żę poczekasz a później żę kochasz innego .. bez sensu;)

Przeczytalam Twój opis i doszlam do wniosku ze niewiele pożytku przychodzi z zemsty.Ja poradzilabym Ci żebyś tylko odeszla ale bez specjalnej złości bo czy osiagniesz satysfakcje z tego że go zdenerwujesz??????????zwłaszcza opisem na GG

Gość mój ulubiony
kobieta bez faceta jest jak ryba bez roweru:D

Gość napisz głabowi
opis: dziekuje za cudowny wieczór:)

Gość napisz tak
fajny :) najlepiej żeby wypowiedzieli sie panowie co by ich ruszyło ;)