Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki licze na pomoc

JAKI OPIS NA GG ZDENERWUJE FACETA?

Polecane posty

wiecie co, zagadalam do niego i ten skur... znow klamie, podal sie za swojego brata!!! i ten niby jego brat twierdzi ze nie wie kim jstesm, a przeciez opowiadal mu o mnie, nawet z nim gadalam na gg!

Gość a może znacie jakiś
który sprowokuje do rozmowy? oczywiście też faceta... ;) :D :P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
daj sobie z nim spokój..nie odpisuj.. po co masz się męczyc.. ciekawe żę jego brat korzysta sobie z jego konta..ja bym siostrze nie pozwoliła;)

Gość napisz tak
a ile wy macie lat?:)

kiedyś też miałam ochotę dowalić facetowi opisem ale w sumie stiwerdziłam, że pisząc słowa typu \" tęsknię, czy że bawię się świetnie\" są za bardzo dobitne i pokazują mu , że o nim myślę i robię coś pod jego publikę zatem zastosowałam opisy śmieszne np. teksty z jakiejs komedii które poprawiają mi humor np. z Kilera :) skierowane na zupełnie inny tor niż związek, uczucie, zemsta...pokaż mu , że żyjesz swym życiem i o nim nie myślisz to taka moja mała refleksja

Gość valentina.
a czy ty sie w ogole z nim spotkalas kiedys

ha ! mam go, napisalam temu niby bratu ze cos tam adam mnie oklamal, dalam opis "faaajny", a on od razu o co chodzi sir pyta , pokapowalam ze to moj byly sie podaje za swojego brata, zasialam w nim nutke niepewnosci, no coz ciekawe co bedzie dalej

Gość hmmmmm..
albo \"kochany jesteś\" i nic mu nie odpisuj a jak zagada to powiedz niech ucałuje od ciebie brata:P

Gość do jolcia 26
dawaj te z kilera:D

tak, widzialam go!!!! bylismy ze soba dosyc dlugo i naprawde byl wtedy zajebisty!!! dobry, czuly, opiekunczy po prostu idealny! hahaha widze ze ruszaja go moje opisy, bo sam swoje zmienia non stop, sugerujac mi ze dzis czeka go super impra z woda i panienkami a ja mam taki: " dobra passa trwa" co o nim sadzicie?

Gość envika
najlepiej pokazac mu opisem na gg, ze swietnie sie bawisz bez niego :-D gdy kobieta placze i teskni to on bedzie mial z tego tylko satysfakcję :-) fajne sa opisy w stylu "dzisiaj imprezka" albo "ach, te ciepłe wieczory które rozpalają zmysły" itp. A najlepiej to znajdz sobie kogos innego i szybko zapomnij o tym bucu bo on sie raczej nie zmieni.... a z innym Ty bedziesz szczesliwsza, a Twoj byly jeszcze bardziej wkurzony :)

jak myslicie o co mu chodzi? dlaczego jednego dnia pisze mi super teksty, planuje ze mna przyszlosc, a na drugi dzien rani, nie odzywa sie, udaje i klamie? o co mu moze chodzic? moze chce sie zemscic ? tylko za co?

Gość hmmmmm..
napisz:" no nie wiem..muszę się jeszcze zastanowic" i już nie zmieniaj swojego opisu.. teraz on chce ci zrobićna złość.. więć będź mądrzejsza i przestań je zmieniać..

Gość hmmmmm..
"wiedziałam żę mogęna ciebie liczyć..dziękuję za wsparcie"

No w piz*u wylądował no i cały nasz misterny plan też w piz*u Buenos Aaires seniorr Siarra al enajbardziej mi sie podoba w \"Nic śmiesznego\" - \" do góry jedzie? a gdzie ma jechać w booook? \" ;) takie sobie zwykłe teksty a po co pisać, że sie cierpi i myśli oni i tak maja to głęboko w d...

dziekuje, naprawde jestescie super!!! tak wiem ze z nim juz nic nie bedzie:( tylko przykro ze postepuje w ten sposob:( to boli, bo uwierzcie pokochalam z calego serduszka, zycie bym oddala za niego a tu takie numery wykreca:/ mam nadzieje ze wyjedzie za granice i juz sie wiecej do mnie nie odezwie

Gość jejeje
Mojetypy opisów. Nie wiem czy pasują akurat do Twojej syt. ale co tam może innym się spodobają :) Życie jest wspaniałe, należy tylko spoglądać na nie przez właściwe okulary. Bywa iż sobą zdumiewam siebie. Po możliwe nie warto wyciągać ręki. Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność. Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia. Życie można zrozumieć, patrząc nań tylko wstecz. Żyć jednak trzeba naprzód. Ze świata każdy ma tyle, ile sam sobie weźmie. W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym. W życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę :D Uciekam przed tym, co mnie goni i gonię tego, co przede mną ucieka. Lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować że się nie grzeszyło. Wszyscy leżymy w rynsztoku, lecz niektórzy patrzą w gwiazdy.

Gość jejeje
I jak dla mnie teksty typu "dziękuje.. miło spędziłam wieczór" itp. działają ale perfidnie pokazują same przez się że chcesz aby on zwrócił na Ciebie uwage.. Tak samo jego "rozmowy przez opis" z byłą - żenada :o

kurcze zle mi bo naprawde myslalam ze znow sie zejdziemy..

jak już jesteśmy w kwestii polskich filmów to ja polecam ....no i co mnie pani tym psem sra pod oknem.... ;)

Gość mimkaaaaa
Dobry humor nie jest zły :D to moja propozycja, moze byc tez : There's always some reason to feel not good enough.. albo: no more stillness, more sunlight..

Gość a jak zmusic faceta
do zagadania na gg?

Gość dudux
az zaluje zenie mam kogo powkurzac opisami, sa super "D

Gość Moniśta
nie jestem pewna, ale czy ten koleś nie jest przypadkiem z darłowa?

Gość Moniśta
nigdy z nim nie byłam, adorował mnie, ale wyjazd do pracy za granicę na pół roku i brat na jego gg brzmią jakos dziwnie znajomo...

Gość Moniśta
prosiłam jednego aniołka w niebie daj mi skrzydełka ja chcę do ciebie - facet robi się zazdrosny })i({ - to motyl, ale facet zawsze mysli, ze to wagina, całująca się para itd., więc zagada...