Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki licze na pomoc

JAKI OPIS NA GG ZDENERWUJE FACETA?

Polecane posty

Gość ojejjj
NIe radze Ci sie w zaden sposob na nim wyzywac, mścić czy cos takiego. Lepiej zwiewaj od takiego gdzie pieprz rosnie, oby zero kontaktu...Widac juz że to jakies chore stworzenie-tak wymyslac i klamac? Znam przypadek znajomej, ktorej byly tez jest takim psychopatą-mscil sie potem za niewiadomo co tak ze za te przesladowania o malo co nie trafil do paki. Nigdy nie wiadomo co takiemu kiedy do lba przyjdzie...Jeszcze potem napisze co na Ciebie i ... Pozdrawiam, wszystkiego dobrego!Oby jak najdalej od niego

Gość Birra
Napisz ...zycie jest jak miriam ,ładnie pieknie a tu jeb taki wielki chuj...oh ,ah...

Moje moje nie koniecznie na temat :D ale moze sie przydadzą ;) 🌼 - kobieta poznaje prawdziwego mezczyzne po stosunku...do niej...rzecz jasna :P -Uważaj jak tańczysz bo zyciowy parkiet bywa śliski.. -Wśród tylu serc jedno moim rytmem bije...to dla niego zyje.. -Człowiek czego nie usłyszy, to zmyśli... -Wcale nie jest powiedziane, ze ciagle dajac wreszcie cos dostaniesz... -Paradoks?-Ziemia Jest Okrągła --> a Wszyscy Pierdolą Się Po Kątach!!! -Nic na siłę wszystko młotkiem -Nie cierpię pustych słów,pustych głów i pustych butelek... -już gorzej być nie może, z czego wynika że będzie lepiej ;) -JaPier...CzyJaMuszęMiećWieczniePodGórę? -Polakom gratulujemy Polek, Polkom współczujemy Polaków:D -Bawisz sią uczuciami jak dziecko klockami - budujesz i niszczysz!!! -...PrOsTe JaK rOgAliK.. :D -Prawdziwy przyjaciel to ktos kto przychodzi , gdzy cały świat odchodzi -Nieważne ile razy upadleś wazne ile razy sie podniosleś Jak mi sie jeszcze przypomni to wkleje ;) :* pozdrawiam 🌻

Gość ciastko twoje są super
a tu trochę moich :) Miłość i sranie przychodzą niespodzianie! Nie przeszkadzać, gram w GTA3! Dajcie mi wszyscy święty spokój! Klonom i mutantom dziękujemy! Oddałam gadulca 10 latkowi! :D🖐️

Do autorki topicu, mam - można powiedzieć - identyczną sytuację. Wiem jak to bardzo boli i współczuję Ci serdecznie.

Jezzzzu, przy Miraiam wymiękłam....zaraz zmieniłam sobie opis na gg na Miriam....jes przedupny.... :D :D :D..... ja proponuję swój nieśmiertelny....\"nie uważałes jak robisz to teraz rób jak uważasz\" dawajcie więcej tych opisików, postanowiłam że będę sobie codziennie zmieniać... :P

Gość napisz tak
'' Ratunku, nie wiem którego wybrać! Lecą na mnie jak na świnię w Boże Narodzenie! ''

nie, nie jestem z darlowa. Poznan z tej strony:), widze ze jeste wiecej takich popaprancow:/ wiecie co? chyba sie nie bede mscic w jakis perfidny sposob, chyba po prostu zerw z nim kontakt, przestane pisac do niego i to bedzie dla niego najlepsza kara:) z opisami juz dzis zaczne kombinowac, mam nadzieje ze wymieknie:D Wejda tez tak masz?

Gość uaha
"Śpiszmy sie gadać z ludzmi-tak szybko robią się niedostępnymi" "kochajmy chłopaków tak szybko głupieją" :D "Od Aniołka mam skrzydełka lecz charakter od Diabełka :]"

Gość uaha
"NajwiększyBładWZwiązkach??WiaraŻePartneraDaSięZmienic:(" "Nie umiem teraz wrócic do tego co było, ale uwierz ja nadal tego chce!" "Całowałeś, pieściłeś ... a z nią byłeś!!!" "Kiedyś zapomnę i spojrzę w Twoją twarz, ale wtedy będzie już za późno" "Ślad winy na zawsze na Tobie pozostanie.." " JA-- maleńka kropka na mapie świata... kto mnie odnajdzie?" "... te k!lka łez spraw!ło, że na nowo odnalazłam s!ę ..." "wszystko sie zmienia tylko nie ty... ty tylko potrafisz ranic..." "popelnilam jeden BŁĄD-obdarzylam Cie uczuciem na jakie nie zasługujesz" "nie jest tak źle choć mogłoby być lepiej....." "nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie" "Nic nie dzieje się bez przyczyny. Zawsze coś się jebie z czyjeś winy..." "Chiałabym zasnąc i obudzić sie nie pamiętając tego że istniałeś"

swirek uwazasz ze on jest swirniety?

swirek uwazasz ze on jest swirniety?

Napisz: 15 do 20 sekund to JEST przedwczesny wytrysk... Jak to go nie zdenerwuje, to nie wiem.

Gość jaajajajaaa
kobietki licze na pomoc----> taka moja mala rada(wzieta z autopsji niestety...) jak on ma na imie adam(gdzis wczesniej tak przeczytalam w twoich wypowiedziach) to sie nawet nie zastanawiaj tylko go olej mialam nieprzyjemnosc z kilkoma o tym imieniu i wszyscy byli gnojami jakby byli bliznietami jednojajowymi dzis jak slysze to imie to mnie normalnie $%#@&*^(*

Gość LiLyy23ww
ja miałam identycznego głupka 98% z jego rozmów to kłamstwa nawet wtedy gdy kłamać nie musiał. Ja nie cierpie fałszywych ludzi, denerwowanie opisami to dziecinada przecież domyśli się że specjalnie to robisz!!!!!!! Ja swojemu kłamcy powiedziałam prawde w twarz i wszystko co myśle o takich fałszywych ludziach :D i zerwałam kontakt! To była najlepsza kara a on sobie cały dzień miał opis potem "ojj serduszko mnie boli :(" żałosne..... Z dala od takich!!!!!

nie, on nie ma na imie adam, chociaz tez na a:) hehehe tak trudno mi to zrobic...

o shittt nie sadzilam ze jest wiecej takich facetow, ktorzy potrafia tak dowalic:/ wiecie jaki ma teraz opis? "Ania ---> Ty wiesz co czuje;)" ps: mam na imie Ania:) heeeehhhh

\"To jest czas Kiedy wszystko jest łatwiejsze Krótki czas Który nazywamy szczęście\" \"Mówią, mówią że Mówią, że to nie jest miłość...\" \"Tak bardzo chcę się uwolnić od tego co mnie boli...\"

Gość upupupgdssxc v
upupupu

Gość Sylena__**
niebo, gwiazdy Ty i Ja pachnacy swit wokol nas

Gość uopupupupupp

Do kobietki liczę na pomoc ------> Mam bardzo, bardzo podobną sytuację do Ciebie. Nie widziałam go już ładne parę miesięcy, ale co próbuję sobie ułożyć sobie życie z kimś innym, on zaraz się oddzywa, dzwoni, zawraca głowę... Chyba nigdy nie przestanę go kochać, niestety...

Gość upupupuppuu

Gość Vitja
koniec miłości majtki na pupę

Gość Vitja
otwieraj swój umysł tak często jak rozporek