Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

CO OZNACZA DLA WAS ZADBANA KOBIETA???

Polecane posty

CZĘSTO POJAWIA SIETU NA FORUM STWIERDZENIE ŻE KOBIETA MUSI/JEST/POWINNA BYĆZADBANA ITP. CO OZNACZA W TAKIM RAZIE ŻE JEST ZADBANA? BO MNIE SIĘWYDAJE ZE JAK KTOŚ WIDZI UMALOWANĄKOBIETĘ I Z UFARBOWANYMI WŁOSAMI, OPALONĄ (SOL) I W MODNYCH CIUCHACH , A I Z PAZURAMI POMALOWANYMI TUDZIEŻZ TIPSAMI TO UCHODZI ONA WŁAŚNIE ZA ZADBANĄ, \'ELEGANCKĄ\' KOBIETĘ. oCZYIŚCIE TAKI TREND POJAWIŁ SIEWRAZ ZE WSPANIAŁYM KULTEM CIAŁA, BOOMEM KOSMETYKÓW, SALONÓW ITP... CZY JAK MAM NIEPOMALOWANE PAZNOKCIE ALBO JESTEM NIEPOMALOWANA TO JUŻJESTEM NIEZADBANA?? aLBO JAK NIE MYJĘ WŁOSÓW CODZIENNIE??

Gość jak zaczniesz pisać bez capsa
to może komuś będzie się chciało to czytać

Gość wlosy myj tak
czesto jak musisz- tzn zeby byly czyste po prostu - tlustych chyba nie chcesz:o?? paznokcie wygladaja o niebo lepiej jak sa pociagniete chociaz bezbarwnym lakierem:o A makijaz?? Dodaje uroku - moze byc delikatny-nie musisz byc wytapetowana ale warto zainwestowac w tusz do rzes czy roz na policzki delikatny:o Nie rozumiem wlasciwie o co ci chodzi - to jest wlasnie dbalosc o siebie i swoje cialo. Poswiecasz jemu czasi pielegnujesz je... ja tam pod nazwa dbania o siebie to rozummiem tez- brak nadmiernego tluszczu na brzuchu, brak celulitu - to przede wszystkim ale reszta rowniez jest istotna:)

zadbana=czysta...(codzienny prysznic lub kąpiel,do tego dezodorant).Dla mnie zadbanie wiązę się również z depilacją...czyli brak włochów pod pachami(niehigieniczne).Jak pokazuje światu nogi to pasowałoby równiez wydepilowac zbędne owłosienie:)Zadbana oznacza również estetyczny wygląd-czyli szczupła, nie stroniąca od aktywności fizycznej,w odpowiednim czystym stroju.Paznokcie nie musza być wymalowane,włosy farbowane,byle były czyste.Co do makijażu,to gdy ktoś ma nieciekawa twarz(np.trądzik:o),to musi ja odpowiednio pielegnowac.Zabroniona jest mega tapeta,nadmiar solarium,to wygląda obleśnie...

Gość gosiak00
Potwierdzam:)