Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white man

Panie wypowiedzieć sie !!!!

Polecane posty

Gość white man

Co myślicie gdy widzicie na mieście faceta całego ubranego na biało??? Powiem szczerze, że uwielbiam biały kolor, czy komplet: białe spodnie, buty i t-shirt to coś nadzwyczajnego ??? Bo wydaje mi się, że jakoś dziwnie zwracam uwage ludzi. Dodam, że nie mam gejowatego wyglądu, krótkie ścięte włosy i okulary. A wy panie co o tym sądzicie???

Gość nie wypowiem sie

Gość margaretka25
u mnie odpada :(

Myslę, że jak wróci do domu, trzeba go będzie całego namoczyć :o Bo o kant d*** potłuc pranie bez namaczania

he he ja wczoraj paradowalam na bialo i tez jakos tak dziwnie na mnie patrzyli moze dziwilo ich to ze czlowiek potrafi sie nie upaprac ;-) ale dla mnie to normalka

Gość moze to wygladac
ciekawie, heheh kiedys mijalam sie z takim gosciem, tylko ze ja bylam cala na czarno:)

Nie trzeba się samemu wypaprać. Wystarczy przejść ulicą Narutowicza w pogodny, słoneczny dzień

Gość white man
dodam, że zawsze wszędzie dojde czysty więc napewno brudny nie chodze :) Ale macie jakieś myśli dlaczego facet tak się ubrał ??? ciekawi mnie to .

Jakbym zobaczyła czystego faceta w bieli w moim rodzinnym mieście, to bym sobie pomyslała, że muszę przestać pić :o

o gustach sie nie dyskutuje :) ,lubisz bialy kolor i dobrze sie w nim czujesz-fajnieee!!!! A co mysle widzac takiego faceta?,ze jest czysciochem,pedantem i esteta :);)

A wracając do tematu, ja przysięgam...nic bym sobie nie pomyślała, ja nie bardzo zwracam uwagę na takie rzeczy. Jakbyś miał skrzydła, albo kopyta, albo jakiś stygmat na twarzy, może bym coś pomyślała, ale jak tylko białe ubranie, to, przykro mi, nic :o No, jakbyś mi na nogę nadepnął, to może bym coś pomyślała, ale nie napiszę co...;) Ja nie mam nic przeciwko facetom w bieli.

Gość Ze trochę nieciekawie
to wygląda. Biel wygląda dobrze, ale złamana innym kolorem, np granatowym, czarnym, ciemnocielonym, bordowym...

Gość white man
do pań u których " odpada" , możecie podać argumenty ???

Gość aliseeee
To wogole nie ładnie wygląda facet ubrany cały na biało. buuuu, zero gustu. Chce byc widoczny,ale sie ośmiesza! Ja na takiego bym nawet nie spojrzała

Gość zuzia lalka nieduza
Nie mam nic przeciwko i napewno głupio nie pomyślałabym o takim kolesiu. Chociaz wiesz... to moze kojarzyc sie troche z lodziarzem, albo jakim pielęgniarzem;)

Gość white man
dziwnie wygląda ok, ale np podchodze do ciebie na imprezie by cię poznać, wiadomo, że na początku patrzy się na urode wygląd, to co sobie myślisz??? wrażenia pozytywne, negatywne?? Kajol a jaka karnacja pasuje do bieli ??? ;)

Gość white man
aliseeee wcale nie chodzi o to by być widocznym, poprostu lubie ten kolor, tak jak np niektórzy lubią bojówki, dresy, itd To jak według ciebie wygląda ładnie ubrany facet ???

Gość white man
już pisałem włoski krótkie i okulary, więc dla żelu nie ma miejsca :)

Gość aliseeee
Wiadomo kwestia gustu,ale chodzi mi o to ze caly na biało (obojetnie czy facet czy dziewczyna) to nie wygląda ładnie:/ Ja rowniez lubię biały kolor,ale kompnuję go z zielonym ,albo różowym, albo niebieskim , zółtym. ja lubie chłopaków w jeansach lekko obcisłych na tyłku;) na dole lekko rozszerzane, koszulka tez lekko obcisła, lubie mezczyzn w kolorze blueczki zielonej, czerowna, czarna ( i ciemna karnacja). To moj gust,ale kazdy ma innny,.

Gość jak facet pisze
że ma krótkie "włoski" a do tego ubiera się cały na biało, to budzi tylko moje politowanie :) Ja też lubię niektóre kolory, ale to nie znaczy, że się w nie ubieram od stóp do głów - może "włoski" też machnij na biało ? :) pomyśl o różowych dodatkach, pozdrawiam :)