Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Mozolinka i Jade dziękuję za życzenia :D Dopiero wróciłam do domu i pierwsze co to zaglądam co u Was słychać Mozolinko jeżeli masz jakieś wątpliwości to najlepiej idź do lekarza, przynajmniej nie będziesz sobie robić wyrzutów, że coś zaniedbałaś Nai co u Ciebie Napisz proszę czy czułaś, że jesteś w ciąży, czy masz już jakieś ojawy, od kiedy i jakie. Proszę odezwij się do nas. Mazowszanko I jak się Wam udał wczorajszy wieczór ;)

Dziewczyny, ja też powinnam sie starać o dzidzię, ale na razie nie podjęliśmy takiej decyzji :-( Mam pytanie do Wrocławianek, dziewczyny, gdzie we Wrocławiu można pójść na wielkie lody? Pomocy! W niedzielę mamy nasze \"wielkie święto\", chciałabym pójść na wielgachne lody :-) Ale dokąd? (galeria odpada) Pozdrawiam :-)

Anielka ile masz lat?? Dolacz do nas!!:) U mnie w nocy😴 byla straszna burza,ze az sie balam:O! @ dalej nie ma....Wpadne pozniej,teraz napewno wszystkie spicie!;)

chce mieć karolinke....a może by tak teścik w ruch poszedł...??? oj masz racje... o tej porze to same lenie.....

Masz Aniu racjie:)! Jak do poniedzialku nie bedzie @ to robie odrazu test:) Na dzisiaj mielismy tyle planow z mezem,niestety pogoda nawalila ,zimno,deszcz:( U Was tez tak pada??? Nai!! Gzie jestes?????{beksa]

Hej!!! Ja wcale nie len jestem, no no no!!! Wstalam o 7:40, bo chcialam na rolki wyskoczyc rano... I jezdzilismy z mezem poltorej godziny, ale upal straszny...... wrocilam z purpurową twarzą..... Chce miec karolinke... Moze naprawde udało sie Wam za pierwszym razem!!! Ale byłoby super.... Skoro nie ma @ ani żadnych objawow okresowych (zwlaszcza jesli wczesniej mialas) to moja droga, chyba Karolinka w drodze ;-) Pozdroweczka dla wszystkich, niedlugo lecimy na zakupy ciuchowe, troche szmatek na lato chcemy kupic, a jutro na grilla do bradersa!!!! Fajosko!!!

kurcze , juz sama nie wiem co mam myslec... zrobilam wczoraj test - wynik niegatywny :( ale @ nadal nie mam , i nic mnie nie boli.. nawet glupich pryszczy nie mam na gebie ;) :P za to sikam jak zakrecona.. co kurde jest?? a @powinna juz byc 10tego... jak cos w poniedzialek kupuje 2 test...

Jade! Ja tak samo- jak jutro nie bedzie @ odrazu biegne do sklepu po tescik:) ,tylko u mnie sprawa wyglada tak,ze moze po pigulkach,ktore dlugo bralam mam rozregulowany cykl (chociaz pierwsza @ po tabletkach przyszla prawie punktualnie,dlatego sama teraz nie wiem) Mazowszankaaa! Jak udaly sie zakupy?? Jak grill ??? Ciekawe co u Nai?? Milej niedzielki zycze! I zeby @ sie nie pojawialy!!!;)

Witaycie dziewczyny z prawie samego rana!!!! ===> Jade i Chce miec Karolinke.. coś tak czuje w lędźwiach, że nic nie dzieje sie bez przyczyny i że obwieścicie nam radosna dwukreskową nowinę!!! Zyczę Wam tego baaaardzo!!!! Zakupy się udały, nawet bardzo, tylko wróciliśmy potwornie późno i ledwo zywi... Wielkie tlumy byly w sklepach, do przymierzalni czesto gesto w kolejce stalismy.... A grill dzisiaj, tyle ze pogoda szwankuje, pewnie od Ciebie z Aachen przyszla deszczowa aura ;-) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

cześć dziewczynki :-) życze pozytywnego testu ~~~~~~~~~~~to są dobre fluidy~~~~~~ hehe :-) jejku mam takie zakwasy dzisiaj po wczorajszym sprzątaniu... będe miała łososiowy kolor na ścianach :-) jejku..też chce na zakupy ciuszkowe... wydaje mi sie że w tym miesiącu sie nie udało... mam takie przeczucie :-( no ale jeszcze będą następne miesiące :-) dziewczynki.. wstawać :-)

Dziekuje Wam Dziewczyny :) Mazowszankaaa 🌻 jeju super by bylo... nadal mnie NIC nie boli , nadal sikam co chwila,. i mam takie dziwne do opisania uczucie w brzuchu.. teraz pytanie czy to schiza czy naprawde cos sie dzieje a ja jeszcze nie wiem ... pozatym dzis sie obudzilam trzymajac reke na brzuchu (!!!) co nigdy w zyciu mi sie nie zdarzylo... dziwne troche no ale nic chce miec Karolinke 🌻 zycze Ci zeby Tobie sie udalo zobaczyc 2 kreski na tescie.. ps. znacie kogos komu wyszedl test negatywny a byly w ciazy?? pozdrawiam Was serdecznie.... 🌻

heh tez malujemy z Misiem mieszkanie... wczoraj malowalismy lazienke... poszlismy do Home Depot i kupilismy taka super farbe o nazwie Manhattan Mist... kolorek jest super.. za to nasz pokoj glowny bedzie na lososiowy... powodzenia w malowaniu Ania20:)

I po wekendzie :( Ale było super :) Jade i chce miec Karolinke oczywiście życzę Wam dwóch kreseczek. Jade pytasz się czy ktoś zna osobę, która była w ciąży a test pokazał tylko jedną krechę. Otuż ja znam. Dziewczyna robiła dwukrotonie test z kilkudniową przerwą i dwukrotnie wynik był negatywny, ale czuła, że coś jest jednalk nie tak z tymi testami, bo czuła się jakopś inaczej. I dopiero wizyta u lekarza potwierdziła, że faktycznie jest w ciąży ;) Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

jade....... no to widze że nasze główne w tym samym kolorze :-) czyli nie tylko mnie podoba sie ten kolorek :-) no dziewczynki.. dwie kreseczki mają być i basta.. mam nadzieje że będą gratulacje :-)

====> Jade(!!!!!) gdzies czytalam, ze dzirewczyna jak zaszla w ciaze to po kilku dniach tez zaczela łapać sie na tym, że trzyma reke na brzuchu :-) Poza tym jak napisalas Home Depot to mi sie amerykanskie wojaze przypomnialy... :D Dziewczyny uciekam juz ale jutro zagladam i mam nadzieje, ze obwiescicie 2 KRESKI!!! Powodzenia!!!!

Witajcie! Ja tak w biegu przed praca,chcialam wszystkim zyczyc udanego nowego tygodnia!!!:D U mnie pogoda pod psem,leje,zimno,znowu trzeba pochowac letnie ubranka a wyjac cos cieplejszego z szafy:( Mam nadzieje,ze nie na dlugo....😠 Po drodze jak bede wracac z pracy kupie test,bo@ dalej nie mam,ale lekko mnie pobolewa juz brzuch....Chyba jednak bedzie:( :O Narazie! Zmykam!Pa!!!!🖐️

Hej kobietki, sie melduje na stanowisku... Jak testowanie, JAde??? ===> Chce miec Karolinke, kupuj test, ból brzucha moze rowniez swiadczyc o ciąży, czego Ci serdecznie zyczę... A u nas pogoda ładniutka, słoneczko swieci pełną gębą.... Lato sie zbliża :D :D :D

Gość Ania75
Witam, skorzystałam z zaproszenia i dopisuję się do tabelki :-) Od wczoraj zaczęliśmy z mężem intensywne starania o dzidzię. Mam 7-letnią córcię i która bardzo nas namawia na rodzeństwo. W końcu i ja dojrzałam do tego żeby zostać mamusia po raz drugi i nie mogę sie juz doczekać. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-) Nick..................Imie............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Mazowszanka...Ania............Wawa.........28..............???? 2) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 3) Mozolinka........Ewa............Szczecin......26.............?????? 4) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............?????? 5) kasia_79.........Kasia...........Wrocław......27............21.05.(?) 6) Nai................Aga.............Wawa..........25...........????? 7) Jonka.............Asia............Wrocław.......28..........15.05 8) hb.................Hania...........Lębork.........26..........brak 9) Jade..............Asia.............Winnipeg.......23..........????? 10) Olka78 .........Ola..............Tczew..........27...........20.05.2006 11) Ania75..........Ania............W-wa............30...........??????

Hej Ania75, witam imienniczke i warszawianke!!!!!!! Ciesze sie, ze dołaczasz :D głęboko wierze, że wcześniej lub później wszystkim nam uda się począc dzidziusia... Aniu, gratuluje 7-letniej córci, i trochę zazdroszczę... pozdrawiam ;-)

Gość Ania75
Dziękuję za milutkie powitanie. Fajnie że jest takie forum, gdzie można podzielić sie swoimi emocjami, obawami. No i przede wszystkim poznać wiele miłych osób :-) Pozdrawiam ciepło...

No i okazało się, bez robienia testu, że jeszcze wiele przyjemnych chwil z moim ukochanym mnie czeka ;) Ale nie nastawiałam się zbytnio, zwłaszcza, że wolałabym termin porodu na marzec/ kwiecień ale co mi zaszkodzi próbować dalej, skoro to takie fajne ;) Życzę Wam Wszystkim pozytywnych wyników 🌻

Jade Jade!!!! Jak wstaniesz to daj znac, jak z Twoim testowaniem.... Miedzy nami 6 godzin roznicy czasowej, czy wiecej???

😭😭 :O Dostalam @.....Pierwszy miesiac staran a jednak smutno na serduchu:O Jonka jedziemy na tym samým wozie;) Ide cos zjesc,wlasnie przyszlam do domu,wlaczylam kompa,zeby podzielic sie informacja:P Hejka!

Chcę mieć Karolinkę --> będzie fajnie, zobaczysz :)

Witajcie! chce mieć Karolinkę - mam 31 lat, niestety buuuu swoją pierwszą ciążę poroniłam w 18 tygodniu, 3.5 roku temu. Od tamtej pory jakoś tak boję się być w ciąży. Ciągle nie jest odpowiedni moment. Jeśli o mnie chodzi, to mam wrażenie, że od razu zaszłabym w ciążę, za pierwszym podejściem (może jestem naiwna w tym swoim myśleniu, ale wtedy tak było, tylko,że to parę lat temu ehhh) Jak się zdecyduję, to natychmiast dopiszę się do tabelki :-)

Hej Anielka75!!! Rozumiem Twoj lek przed ponownym zajsciem w ciaze... Tez bym sie pewnie bała. Bardzo podziwiam dziweczyny, ktore po stracie dziecka od razu deccyduja sie na nastepne. Ale z drugiej strony moze to jest dobry sposob, by nie myslec, tylko skoncentrowac sie na malenstwie rozwijajacym sie pod sercem. ===>Chce miec Karolinke.... pierwsze koty za ploty, do dwoch razy sztuka będzie, zobaczysz!!!! A ja na razie nic nie wiem. Poniewaz moje cykle są dluzsze, takie ok. 32-dniowe, wiec na razie nic sie nie dzieje, poza podwyzszona temperatura, czyli owulacja byla :D

Gość bemo
My staralismy sie 5 lat temu i po 4-ch miesacach własnie w maju udało sie.Mamy wyczekiwanego synka który juz ma 4 lata.Wiem jakie wyczekiwanie moze byc denerwujace.DZIEWCZYNY trzymam za was kciuki, cierpliwosci i powodzenia.

anielka..ja straciłam córeczke w 26 tygodniu ciąży.. poszłam na kontrole.. okazało sie że jest ok... postawnowiłam starać sie zaraz po pierwszym okresie.. właśnie kilka dni temu miałam płodne.. niewiem co z tego wyjdzie ale nie licze na nic tak szybko..mam takie przeczucie że i mi sie nie uda za pierwszym podejściem nie bój sie... ja wiem że to jest stres że może sie znowu tak stać ale musisz być dobrej myśli.. :-) dziewczynki nie martwcie sie.. teraz sie nie udało ale następnym razem będzie dobrze :-) ja te coś tak czuje że dostane okresiku.. ale nie ma sie co denerwować :-)