Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Mozolinka,raz slonce,raz deszcz i tak w kolo:O Pytalam sie mojego meza czego MY zawsze zapominamy wziazc na urlop.I faktycznie nie wpisalam tego na liste!! KORKOCIAGU!!!!!:) Czasami kupilismy sobie na wieczor butelke wina i nie mielismy nigdy korkociagu,raz pozyczylismy,innym razem kupilismy.Ale to dla smakoszy winka.:) Zapomnialam tez wpisac na liste (teraz mi wpadlo to do glowy) pilniczek,nozyczki do paznokci... Moze jakas igle,nitke jak guzik np.odleci;) Pozdrowionka !!! Jak oczywiscie sobie cos przypomne to dam znak!! A moze jeszcze inne dziewczyny sie odezwa i pomoga w pakowaniu Panny Mlodej w podroz ???!!!! Narazie!!

Hej dziewczyny, witam po dłuższej niebytności. Trzeba podnieść ten topik. Jestem trochę chora - już drugi tydzień nie mogę się pozbierać, nie mam nastroju na nic, wczoraj zrobiłam bez powodu w pracy taką awanturę. Nawet szefowi się oberwało-jestem w pracy rodzynkiem, ja jedna i 11 facetów. Szef się pytał czy mam okres. Faceci bez komentarza. Odpowiedziałam mu, że kobiety mogą mieć zły humor z tego powodu przez ok. 5 dni w m-cu, zaś faceci w pozostałe dni. jak teraz to wspominam chce mi się śmiać. Aniu75 przykrop mi bardzo z powodu@. Ja też czekam na tę małpkę, gdyż czuję, że to nie ten cykl, pomimo starań i \"wykorzystywania\" męża.Powinnam dostać okres ok. 15,06.

Aktualizuję naszą tabelkę Nick..................Imię............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 2) Mozolinka........Ewa............Szczecin..... 26.............?????? 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............13 .06 4) Nai................Aga.............Wawa.........25.............????? 5) Jonka.............Asia............Wrocław......28.............15.05 6) hb.................Hania...........Lębork........26.............brak 7) Jade..............Asia.............Winnipeg.....23.............????? 8) Olka78 .........Ola..............Tczew.........27............15.06.2006 9) Ania75..........Ania............W-wa...........30............8.06 (?) 10)myszulka06....magda...........k-ow............27..........29.05.2006 11)mathylda..........................opole............29...................... 12) ewapit..........ewa............częstochowa...27........28.04.2006 13)Maja_26........Maja.......Wawa/Sok.Podl.....26..........ok.27.06 kasia_79...........Kasia..........Wrocław........27.........II kreseczki Mazowszanka.....Ania............Wawa.........28........07 02 2007 nai..................Aga.............WaWA .......25.........17.01.2007

Gość Ania75
Nick..................Imię............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 2) Mozolinka........Ewa............Szczecin..... 26.............?????? 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............13 .06 4) Nai................Aga.............Wawa.........25.............????? 5) Jonka.............Asia............Wrocław......28.............15.05 6) hb.................Hania...........Lębork........26.............brak 7) Jade..............Asia.............Winnipeg.....23.............????? 8) Olka78 .........Ola..............Tczew.........27............15.06.2006 9) Ania75..........Ania............W-wa...........30............02.07 10)myszulka06....magda...........k-ow............27..........29.05.2006 11)mathylda..........................opole............29...................... 12) ewapit..........ewa............częstochowa...27........28.04.2006 13)Maja_26........Maja.......Wawa/Sok.Podl.....26..........ok.27.06 kasia_79...........Kasia..........Wrocław........27.........II kreseczki Mazowszanka.....Ania............Wawa.........28........07 02 2007 nai..................Aga.............WaWA .......25.........17.01.2007

Gość hb
ja tez czekam na te @ ok 15 czerwca mam nadzieje ze nie przyjdzie

Gość Ania75
Ależ spadamy :-(

ja od poniedziałku molestuję mojego faceta...biedaczyna! ciekawe czy wyjdzie nam coś w tym mmiesiącu, to yły najszczęśliwszy miesiąc w moim życiu! a teraz tabeleczka - mam nadzieję, że @ nie będzie widu ani słychu Nick..................Imię............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 2) Mozolinka........Ewa............Szczecin..... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............13 .06 4) Nai................Aga.............Wawa.........25.............????? 5) Jonka.............Asia............Wrocław......28.............15.05 6) hb.................Hania...........Lębork........26.............brak 7) Jade..............Asia.............Winnipeg.....23.............????? 8) Olka78 .........Ola..............Tczew.........27............15.06.2006 9) Ania75..........Ania............W-wa...........30............8.06 (?) 10)myszulka06....magda...........k-ow............27..........29.05.2006 11)mathylda..........................opole............29...................... 12) ewapit..........ewa............częstochowa...27........28.04.2006 13)Maja_26........Maja.......Wawa/Sok.Podl.....26..........ok.27.06 kasia_79...........Kasia..........Wrocław........27.........II kreseczki Mazowszanka.....Ania............Wawa.........28........07 02 2007 nai..................Aga.............WaWA .......25.........17.01.2007

Chyba nic nie poradzimy, że spadamy...hmmm :) może jakaś akcję przeprowadzimy hehe dzisiaj u siebie zaobserwowałam (a to dość dziwne bo nigdy nie mogłam), że zaczęły mi się dni płodne! Ojj biedaczek ten mój chłopiec biedaczek

Gość mathylda
hejka🖐️ faktycznie tu jakos cichutko i pusciutko:(, no coz moze taki okres teraz ze kazda ma jakies inne zajecia:)......hmmmmmm...... moze calkiem stosunkowo udane;)....... np. dzis rano milo zaczelam dzien:).... czy z efektem to sie okaze...... uaktualniam tabelke Nick..................Imię............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............25.05. 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............13 .06 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) Jonka..............Asia............Wrocław.........28.............15.05 6) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 7) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 8) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.06.2006 9) Ania75.............Ania............W-wa.............30............8.06 (?) 10)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 11)mathylda..........................opole..............29............25.06. 12) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 13)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27.......II kreseczki Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007

Miłej zabawy przy wykorzystywaniu twojego mężusia-biedulka

mathylda chyba będziemy w podobnym okresie robic teściki hehe!! nioo ja też udanie zaczęłam dzień więc może może... 👄

Gość mathylda
hehe faktycznie:) moze nam sie wiec tak przydazyc.... juz nie pamietam ale chyba tez tak prawie razem wypadlo Mazowszance i yyyyyy..... o kurcze nie pamietam ktorej z dziewczyn (sorrki:O)...... byloby suuuuuuper:)

Witajcie Dziewczyny!!!:D Czesto pisze do Was przed praca,ale dzisiaj z mezulkiem dalismy poprostu ciala....(nie chodzi tutaj o starania;)) Wczoraj mielismy wolny poniedzialek,do poznego wieczora -w zasadzie byla juz noc,ogladalismy film.Jak pech to pech,bo nastawilismy jak zawsze na punkt 6-sta budzik,tylko,ze bateria sie wykonczyla i budzik nie zadzwonil.Obudzily mnie odglosy aut,ale bylo to juz o 7.55 !!!!:(:( Jak porazeni wybieglismy z lozek,w ciagu doslownie 10 minut bylismy ubrani i gotowi do wyjscia.Mi sie upieklo,mezowi nie wiem ,jeszcze nie dzwonil...:O Od dzisiaj postanowilam nastawiac 2 budziki jednoczesnie:komorke i zegarek:P Jesli chodzi o staranka to czekam na @,jesli bedzie to 13-15go.:(:O ***Mozolinka,jak juz spakowana??? Masz juz lekki stresik przed slubem?? Facetea,hihihi za mocno nie molestuj ,bo bedzie chlopak wyczerpany przed slubem,wyjazdem:D:D:D:D;) *****Mathylda,fajnie,ze jestes znowu u nas!!:) Owocnych staran!! *****Ola,fajnie masz!!! ja to bym chciala pracowac z facetami,ponoc jesli chodzi o prace to lepiej sie dogadac!;) W tym samaym czasie powinna pojawic sie u nas malpiszysko:P,oj,zeby nie bylo tylko!!! *****HB witaj w klubie czekajacych na @ 15go!!!:):) *****Mazowszanka,jako MATKA NASZEGO TOPIKU wracaj do nas szybko!!!!😭 🖐️

Gość Ania75
Mnie dni wzmożonych staranek zaczynają się od 12 czerwca, a na razie walczę z małpiszonem. Wczoraj miałam nieprzyjemną sytuację w pracy i byłam tu tylko godzinę. Dostałam "krwotoku", chyba tak mogę powidzieć i po godzinie mąż odebrał mnie z pracy. Dziś jest już dużo lepiej. Mam nadzieję @ niedługo się skończy, to pierwszy @ po odstawieniu tabletek, wiec nie wiem ile będzie trwał i będziemy mogli spokojnie zacząć starania, ale w tym cyklu postaram się tak intensywnie nie myśłeć o ciąży. Może wtedy się uda. Buziaczki dla wszystkich [ buźka ]

Elu (Chce mieć Karolinkę), też zauważyłam, że mamy ten sam termin@. Oby nie... Aniu, ktoś mi kiedyś powiedział, że w okresie wydalamy z siebie ok 1/3 szklanki krwi - ja bym wolała załatwić to w 1 dzieńi mieć spokój przez resztę miesiąca.

Muszę kończyć, życzę Wam miłego popołudnia, odezwę się w miarę możliwości jutro ( dostęp do internetu mam tylko w pracy od czasu do czasu ). Pozdrowionka

Gość Ania75
Chyba każda z nas chciałaby załatwić temat @ w jeden dzień. Ale niestety :-( Na szczęscie brzuch mnie nie boli i nie bolał wczoraj więc jakoś udało mi się przetrwać. Ja na dziś się żegnam, bo pracuję tylko do 16, przyszłam na 8. Pa

Nick ..................Imię............Miasto........Wiek..........Termin@ 1)Frania23 Frania Southampton 23 19.o5 2) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 3) Mozolinka........Ewa............Szczecin..... 26.............?????? 4) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............13 .06 5) Nai................Aga.............Wawa.........25.............????? 6) Jonka.............Asia............Wrocław......28.............15.05 7) hb.................Hania...........Lębork........26.............brak 8) Jade..............Asia.............Winnipeg.....23.............????? 9) Olka78 .........Ola..............Tczew.........27............15.06.2006 10) Ania75..........Ania............W-wa...........30............02.07 11)myszulka06....magda...........k-ow............27..........29.05.2006 12)mathylda..........................opole............29...................... 13) ewapit..........ewa............częstochowa...27........28.04.2006 14)Maja_26........Maja.......Wawa/Sok.Podl.....26..........ok.27.06 kasia_79...........Kasia..........Wrocław........27.........II kreseczki Mazowszanka.....Ania............Wawa.........28........07 02 2007nai..................Aga.............WaWA .......25.........17.01.2007

Ale pustki😭 Wczoraj kupilam w sklepie gotowe sushi,mialam straszna ochote,bo lubie wszelakie owoce morza,ryby itd.Dzisiaj nie wiem,ale chyba przez to wlasnie sushi pobolewa mnie ciagle brzuch,jakbym sie zatrula...:( A co u Was???:)

A mnie dzisiaj też tak dziwnie pobolewa brzuch..a może to jajniki, bo zaczęły mi się dni szczęscia i radości (może będzie zapłodnionko) haha. tak pobolewa mnie z prawej strony! Nie wiem dlaczego i po co.. Dzisiaj mam w planach wyskoczyć na rowerek, troszke kondycji podlapać bo taka wątła się robię! ;)

Gość Ania75
A ja zmęczona jestem remontem, mam już dość. Ten wszędobylski kurz działa mi na nerwy. Po pracy "wsiadam" na mopa i sprzątam. Mam nadzieję, ze do soboty będę już miała śliczną łazienkę. W niedzielę cały dzień odkurzania. Teraz przede mną zakupy. Muszę jeszcze kupić kilka drobiazgów do łazienki. Cieszę się już na samą myśl. A od mniej więcej 12-go ponownie zaczynamy staranka o dzidzię.

ANIA75!!! Oj,wspolczuje remontu,wyobrazam to sobie...Przechodzilismy rok temu na wlasnej skorze:( (laminat,kafelki w lazienkach,kuchni,malowanie) Ale pomysl o efektach,potem jak juz wszystko jest zrobione !! Jaka radocha!!!:D:D MOZOLINKA! Ja tez cwicze,ale obecnie w domku,codzieniie robie 200-300 brzuszkow,staram sie byc systematyczna,choc z tym roznie. Dzisiaj sroda,wybywam na kurs,narazie!!! 🖐️

Cześć robaczki wkrętaczki!! Muszę się wam pochwalić, że dzisiaj zamknęłam już rozdział \"kredyt - kupno domu\". Jestem taaaka szczęśliwa, że mogłabym cały czas śpiewać heheh! Teraz tylko gruntowny remont i (mam nadzieję) zasiedlimy domek w okolicy października. Może jeszcze uda nam się dzidzię począć wtedy byłabym chyba najszczęśliwszą kobietą.... ech nawet pogoda jest piękna! Jade dzisiaj do mojej rudery zobaczyć czy zrobię z niej willę!! A tak poza tym trwają mi od 5 czerwca dni wzmożonego starania zobaczymy co z tego wyjdzie! Czasem pobolewają mnie jajniki, ale chyba to dobry znak. Wczoraj zauważyłam tylko dziwną nieprawidłowość. Podczas dni płodnych powinnen śluzik być przeźroczysty a u mnie rzeczywiście jest jak kurze jajeczko ale czasem pojawia się kolor taki lekko żółtawy, pomarańczowy. nie wiecie czy to mogę zbagatelizować?? 👄 🌻

Gość Ania75
Cześć dziewczyny :-) Co u Was słychać, u mnie mały młyn w pracy, w domu nadal remont, więc głowę mam zaprzątnięta maksymalnie. Staram się jednak przynajmniej podczytywać "nas" regularnie :-) Chociaż bardzo u nas ostatnio cicho.

Gość Ania75
Mozolinka, gratulacje!!!!