Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

dziewczyny dziekuje 👄 wam wszystkim bardzo i glowa do gory bo wierze ze jak mi sie udalo to wam tez tylko troche w czasie sie z tymi rewelacjami rozlozymy zeby nie bylo takiego szoku na raz:)........ przyjemnosci tez nalezy dozowac:) przesylam pozytywne fluidy do was wszystkich[kwiatek🌼🌼 aha i prosze ktoras z was, nie pamietam ktora to byla taka specjalistka w obliczaniu terminu ewentualnego porodu... z gory dziekuje:)

KWIAT piszesz w nawiasach kwadratowych słowo kwiat BUŹKA - || - dwukropek nawias

Witam wszystkie dziewczynki w UPALNE popoludnie... W Warszawie zycie zaczyna byc pomału nieznosne... ===>Mathylda 🌼 a nie mówiłam??????? :D Gratuluję Ci z załego serducha!!!!!!!!!!!!!!! Teraz informuj o objawach, samopoczuciu i postepach ciążowych.... To fascynujące, ze każda z nas może zupelnieinaczej przechodzic ciaze, chociaz pewne symptomy sa raczej podobne..... ===>Oczekująca!... Ja chodzę do Lux Medu.. Jestem zadowolona, miła obsługa, kompetentni lekarze..... ===>Agna29... śluz w ciąży zmienia się troche, przynajmniej u mnie sie zmienił, bo jest niby podobny do śluzu płodnego ale nie przezroczysty tylko białawy... I jest go dość dużo :O

Mi udalo sie trafić za pierwszym razem............ A wlasciwie mojemu małżonkowi ;-) Chodze do doktor Dubickiej........ Mila, ciepla, lubi porozmawiac i duzo wyjasnia..... Tam za wizytę placi sie 85 złotych....jeżeli prywatnie, czyli bez stałego abonamentu

Ukradło mi się chiński kalendarz płci... Wynika z niego, że będę miała dziewczynkę... ciekawe, czy się sprawdzi... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 - + - + + + + + + + + + 19 + - + - - + - - - - + + 20 - + - + + + + + + - + + 21 + - - - - - - - - - - - 22 - + + - + - - + - - - - 23 + + - + + - + - + + + + 24 + - + + - + + - - - - - 25 - + + - + - + + + + + + 26 + - + - - + - + - - - - 27 - + - + - - + + + - + + 28 + - + - - - + + + + - - 29 - + - + + + + + + - - - 30 + - + - - - - - - + - - 31 + - + - - - - - - - + + 32 + - + - - - - - - - + + 33 - + - + + - - + - - - + 34 + - + - - - - - - - - + 35 + + - + - - - + - - - + 18-35 skończone lata matki w czasie poczęcia dziecka 1-12 miesiąc poczęcia + chłopiec

Elu, usmialam sie z tego Karola :D :D :D :D :D ja tez sprawdzilam kilka osob... moja plec tez jest zgodna z tym kalendarzem!!!!!

a ja mysle, że płeć nie ma znaczenia :) byle byłoby małe, rózowiutkie i zdorowe... Wy napenwo tez tak myślicie :) Powiedzcie mi: na ostatniej wizycie okaząło sie ze u mnei pęcherzyk jest jzu dosc duzy 12mm, a to dopiero 6 d.c. Czy to znaczy z eu mnei owu jets bardzo szybko po @??Bo to dla mnie nowsc wogole sama owu..bo wczensiej to nci sie tam nie działo :) A nie mam cieprliowści do tempki itd :) 3majcie sie ciepło, Vall

Gość
hej elu ty to potrafisz podnies na duchu a twoj wierszyk powinien byc hitemmmmmmm 2006 R nr 1 :):):) usmialam sie do lez ;) mazowszanka wiesz co ty tez mi poprwilas humor tym kalendarzem :) jak juz kiedys go widzailam mi tez sie sprawdzil :) a potem juz go znales nie umialam :( a tu prosze hmmm dziekuje :) dzieczyny jutro bedzie wolne od bledu i porazek obym wstala z dobrym humorem :) trzymcie sie udanej soboty i niedzieli :) dobranoc :*

Gość
olka 👄❤️ agna29❤️ i calej reszcie ❤️👄🌼

Gość
agna29 ;) mialo byc usta 👄 a nie pusta ;););)

Gość
o prosze :) DZIEN DOBRY :):):) ja juz od 6-00 na nogach a tu tak pusto :( juz mi lepiej :) pozdrawiam i zycze udanej soboty :) ja dzis mam gosci :):):)

Elu ponieważ jesteś wielką wielbicielką futbolu, szczególnie niemieckiego, dla ciebie specjalnie mam żarcik mundialowy : zakup nowej koszulki - 50zł zakup obrazu do sypialni - 500zł płacz Niemców gdy przegrali - bezcenny ;)

Powitaneczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPAŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimo wszystko (mimo skwaru) pozdrawiam gorąco i zyczę miłego dnia.......... :D Dzisiaj mecz o 3. miejsce.......... Olka.... żart sie udał!!!!!! :D :D :D

:D:D:D Kawal doobrryy!!!;) Mi kilka dni temu tez ktos zadal zagadke dotyczaca Niemcow: Dlaczego Niemcy lubia jezdzic mercedesami??? Bo maja celownik na przodzie:O:O:P Powiem Wam,mamy z mezem takie zaprzyjaznione malzenstwo niemieckie,czesto chodzimy do siebie nawzajem na jedzonko (ja robie typowe polskie jedzonko) i zawsze jak jestesmy u nich i jak wychodzimy to Ingo (ten kolega) mowi do zony:Sprawdz Kochana czy Polacy nam czegos z domu nie wyniosa,zajrzyj tez do lodowki:D:D I inne takie,ale oczywiscie dla smiechu-nikt sie nie obraza. My im dokuczamy jeszcze bardziej:O:D Ale sie lubimy.Sa OK. Rosa,ciesze sie,ze wierszyk dodal humoru!!!:) Dzisiaj bylismy juz umyc auto,na zakupach,teraz mysle ,zeby cos na potem upitrasic.Buziaczki! Milego dnia!!

Gość
hej ela my tez mamy takich znajomych z ktorymi sie bardzo lubimy i droczymy sie :) z tym ze oni sa z bielska a my z rybnika czyli my hanysy ;) oni to gorole :) :P:P:Pi tez sie z siebie nabijamy nawzajem;);;);)] wlasnie na nich czekamy a potem odpalamy grila :P:P:P oczywiscie nie obejdzie sie bez mocniejszych trunkow jak pifffka ;) z soczkiem :P pozdrawiam i do niedzieli