Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

oo laseczki :) A właśnie oczekująca... Potrzebny jest meldunek stałego pobytu w Warszawie:(

Tak:( stały meldunek bez meldunku można zapomnieć.. Ja się zapytam o jakieś ulgi bo wiem, że na pewno coś jest.. Od dawna zamieszkujesz Warszawę?

eeeee to spoko!! Ale wiesz podpytam się jeszcze jutro jadę na chwilę na komendę, więc bedziesz wiedziała. Akt wyiągnełaś?

wiesz jak przeczytałam ogłoszenie i bylo podane jakie dokumenty sa potrzebne był: cv, życiorys, kopie dowodu, kopię ukończenia szkoły,(studia) kopię świadectw pracy oświadczenie o przetwarzaniu danych osobowych oświadczenie o niekaralności (to takie na pismie napisane mam iż nie byłam karana itd) a o akcie nic tam nie było...

hmm zaświadczenie, że nie byłaś karana liczy się tylko te wyciągnięte z Krajowego Rejestru Karnego no chyba, że My w Stołecznej mamy

to i tak juz nie zdążę ponieważ trzeba to złożyć do 22.07 a ja jutro wyjeźdzam.....😭 Ale jak mogłabym Cie prosic gdyby cos było to jesli możesz daj mi znać 🌼 i zapytaj jesli to nie problem o ten meldunek.....:) Zawracam Ci głowę ....:O A jak sie czujesz....i który to tydzień....?

oczekująca1 pewnie, że zapytam jutro się wybieram, więc spokojnie:D Pamiętaj, że Wstępując w szeregi Policyjne nie ważne czy jako cywil czy jako Policjant umundurowany potrzebne jest zaświadczenie ul.Zwycięzców 34 krk. 4 TYdzień od zapłodnienia :D dzisiaj tak sobie się czułam:( ale już jest lepiej

A w Stołecznej może być to zaświadczenie? Ile sie starałaś? Jesteś teraz na zwolnieniu? A Twoje pierwsze objawy jeszcze jak nie wiedziałaś że jesteś w ciąży.....❤️

Czasami posiadamy, ale twojego nie ma bo nie masz meldunku w Warszawie. Objawy?? Właśnie nie było w sumie żadnych. Bóle podbrzusza i piersi tyle o! Starałam się od marca/kwietnia akurat dni płodne zaczynały się koło 18 maja i pewnie wtedy się zapłodniło no w sumie skoro 4 tydzień to tak by wychodziło :D

Szczęściara z Ciebie ja próbuję już 1,5 roku i nic ....oczywiście mąż twierdzi że pół roku bo wcześniej to było żadko i się nie liczy....ale dla mnie się liczy bo niektóre kobiety wystarczy raz i nie muszą planowac i jest....no ale zobaczymy .....

Ja mam bóle podbrzusza od wtorku a @mam mieć 18-20 więc nie wiem sama a Ty kiedy miałąś te bóle.....

oczekująca1 :( to sporo a to pierwsze dzidzi?? Pewnie, że się uda Ja w to wierze My w to wierzymy i Ty też musisz:D

oczekująca1 ale one mi się zaczeły po a nie przed okresem.. Mniej wiecej ostatnie dwa tygodnie były takie dziwne.. Trochę osłabiona jeszcze byłam.

Witam.... zapewne nikogo nioe ma na topiku-ledwo żyję taki dzień jakis cięzki... Wróciłam od dentystki i wzięłam prysznic i taki głod mnie złapał ,ze szok- aż poczułam nagłe osłabienie -nawet ręce mi się zaczęły trząść i prosze jest tak p.óxno a ja najadłam się boczku wędzonego- ;-( porostu nie wiem co się stało ale nie mogłam się powstrzymać... i mamy następny symptom zbliżającej sie @ -APETYT :-)

Pieknie a ja mam urlop i nie chce mi sie dlugo spac,do lekarza chyba musze,prawda???;) Cos ze mna nie tak,hihi-,,, Aga29! Ale z tym wedzonym boczkiem chcialo mi sie smiac:D::D

Hej hej, Chce mięc Karolinke, ja etz mam urlop, co prawda już go kończe, ale tez nie moge i nei mgołam spac.. :) Może razem do tego lekarza , hahaha :) 🌼 🌼 🌼

czesc dziewczyny.... bylam wczoraj u lekarza.. pozagladala, pobadala i zbliza mi sie @ dzien, moze dwa i wstretna malpa przyjdzie! zachwycala sie moim lewym jajnikiem, jakby to byl obraz conajmniej salvadore dali.. powiedziala mi, ze wszystko wyglada ladnie i zebym sie starala... porozmawialam z nia o monitorowaniu cyklu i poradzila mi test owulacyjny, na poczatek zeby sprawdzic jak sie u mnie rozkladaja dni plodne. kupilam, ale nie powiem wam jak sie nazywa bo zostawilam w somku ulotke! za 5 testerow 33 zł ... Zobaczymy, zobaczymy.. zalecila mi lykanie kwasu, i witamin (materna) i oczywiscie duuuuzo \"seksiku przy swiecach bo to wzmaga pozadanie\" . Usciskala mnie na koniec, a ja ucieszona polecialam do domku! och mam nadzieje, ze w tym cyklu mi sie uda ;) a dzisiaj o 13 jade na rozmowe w sprawie pracy! wiec trzymajcie kciuki! 👄

hej ! mozolinko to my trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjna -ŻEBY BYŁA OWOCNA !!!!