Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

cycki mnie nie bolą bardziej, staram się nie myśleć , w kwietniu po inseminacji miałam typowe wzmożone objawy ciąży i nic :( schiza...

Jej od 2 lat. Kurcze wkurza mnie takie coś: Są kobiety które zachodzą w ciąże od tak a nie chcą:( to przykre!

tak jakoś zeszło, niedługo będę obchodzić rocznicę hi hi hi ;)

oczekująca co to jest skype, wiesz ja jestem samoukiem, mnie musisz mówić jak abel krowie

Wczoraj rozmawilam z mama i mi opowiadala,ze jak ona byla mloda i starala sie o dziecko byla modna taka wrozba,te bralo sie zloty pierscionek na nitke i trzymalo kilka sekund nad brzuchem.Jezeli wahanie bylo pionowe-sugerowalo chlopczyka a jezeli ruchy kuliste dziewczynke...:D Zreszta do dzisiaj chyba istnieje ta wrozba;) Dziewczyny,😭 ja sie z WAMI zegnam (mam nadzieje,ze z tata bedzie OK i-czyli na 2 tygodnie:O) Musze pozalatwiac jeszcze kilka spraw na miescie,mezus dzwonil,ze przyjedzie juz o 14 z pracy. Postaram sie zajrzec do Was z kawiarenki internetowej ,zobacze czy sa Nowe Fasolki:D;) Mozolinko o 13 -stej kciuki nie zapomne!!!!! Dbajcie o siebie Dziewczyny!!! Do uslyszenia!!!!!!!!!!!!!🖐️ 😭

Skyp to program ktory instaluje się w komputerze tak jak np. gadu gadu tylko w skypie można porozumiewać sie tak jak w gadu gadu pisanie na klawiaturze lub dzwonienie i w tedy potrzebne sa słuchawki do komputera ja mam takie od mp3 lub cd i wtedy rozmawiasz z ta osoba tak jak przez telefon tylko za pomoca komputera a TO WSZYSTKO ZA DARMO !!!!!!!

chce miec Karolinke😘 miłego wypoczynku kochana! Trzymam kciuki a nóż z Polski przywieziesz fasolkę:D Ja wiem co to skype ale pisany?

a co to jest ta inseminacja ? to się robi u gina ? No mnie też to denerwuje jak wpadają nastoletnie dziwczyny i nie chce wcale dzieci- a płakać mi się chce jak matki porzucaja swoje dzieci w śmietnikach w szpitalach -zostawiają :-( straszne !!! A my kobiety które chcemy stworzyć kochającą rodzinę - urodzić i wychować dzieci..... nie zachodzimy - to jest naprawde przykre !!!! Żeby TAM NA GÓRZE WSZECHMOGĄCY- jakos pozmieniał kolej RZECZY....... i dał nam po małym bobasku ;-)

pisany w sensie takim iż nie każdy ma głośniki przy komputerze i nie może rozmawaić więc pisze tak jak w gadu gadu...🌼

oczekująca1 ach no właśnie i można robić konferencję i gadać w kilka osób:D

chcę mieć karolinko !!!!!!! trzymaj się cieplutko i czekamy na ciebie kochana- zrób mooocne wejście i przybądź z mała fasolka !!!!

agna29 noo to jest okropne:( Ja jeszcze pamiętam swojego czasu pewną historię: Jakaś 16-latka wywaliła niemowlę na śmietnik i znalazła zawiniątko jakaś kobieta, ale nie zawiadomiła policji i tak przez jakiś czas wychowywała dzieciaka, ale jakiś wredny sąsiad zadzwonił na policję, że kobieta ma dziecko z nikąd a mieszka sama i odebrali jej:(

Ameretat - nie rozumiem dlaczego jej odebrali ....skora własna matka zostawiła na smietniku-a ta samotna kobieta porostu wykazała serce....BOżE jakie to niesprawiedliwe jest- a ten sąsiad -wstrętny musiał być- skazał dziecko zapewne na Dom dziecka!

No właśnie:( Ona tłumaczyła, że zgłoszenie tego czynu w ręce policji równa się dom dziecka, ale cóż prawo to prawo nie zawsze sprawiedliwe:( Wiem, że ona ubiegała się o adopcję, ale to lata mijają zanim przyznają prawo:(

Czesc!!!!!!!! Elu, do Wroclawia lecicie, dobrze pamietam? Pozdrow ode mnie swoje miasto i festiwal filmowy, na ktory mialam jechac ale plany sie zmienily... A tak to moze bysmy sie nawet spotkaly ;-) Miekkiego lądowania Wam zycze, wiem, ze lubisz latac (tak jak ja!!!) wiec to sama przyjemnosc taka podroz... :-) Czekamy z utesknieniem na Ciebie, kto nam bedie szabrowal w tym czasie??????????????????????? Dziewczyny, mysle ze cieszycie sie tak jak ja, ze temperatura wreszcze znormalniala.... Mozna oddychac....

oczekująca pewnie, że konferencje fajna sprawa:D Ja muszę zainstalować sterownik do karty grafiznej i można dzwonić wtedy do siebie:D

Wrocław - moje miasto -tak kiedyś śpiewała- przecudny jest i bardzo za nim tęsknię !!!!! Studiowałam tam i mieszkałam 4 lata- cudowne miasto ! ma swój niepowtarzalny klimat !!!! tęsknie :-(

kurde ale od paru dni chodzi ten internet, gadu gadu wywala mi, tlen zresztą jest bezpieczniejszy - szybciej byłoby gadać inseminację zrobiłam sobie tylko1 - to kosztuje z badaniami 500zł - naturalne metody ok.20%, inseminacja ok.10%

Odnosnie historii, ktora komentujecie, to prawo w Polsce, w tym prawo adopcyjne jest beznadziejne i bezsensowne w wielu momentach...... Najbardziej denerwuja mnie historie, gdy matka porzuca dziecko, ale nie zrzeka sie praw i taki maluch musi tkwic w domu dziecka, a tyle malzenstw chetnie zaadoptowaloby dzieciatko...... Nie wiem, moze cos sie w tej kwestii zmienilo, ale do niedawna historie byly naprawde zenujące.... Fuj, wlasnie zapachnialo kielbasą... kurcze, mam taki wstret do niektorych zapachow , ze szok, na szczescie nic poza tym...

Ameretat widze że znasz się na sprawch związanych z komputerem........;) .......to bardzo ułatwia kontakt......Dziś ostatni dzień w pracy :D............leżaczek, plaża, słoneczko..........