Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Hej kobiety... udalo mi sie wslizgnac na moment na kafe.... za 2 godzinki wybywam i caly weekendzik na morzem!!!! Elu, nalesniki...tia.. znowu narobilas mi smaku... a ja mam ze soba tylko kanapki, sliwki i jablka... Pytasz jak sie czuje... hmmm.. dobrze, tak jakbym nie byla w ciazy :O Rano brzuch plaski, po poludniu jedynie grubieje, wzdecia jako objaw ciazy ;-) Poza tym przestawilam sie na jedzenie zelaza w naturalnych skladnikach, mam nadzieje, ze wyniki krwi za tydzien beda pomyslne i nie bede musiala lykac tego swinstwa, po ktorym mi niedobrze. Skonczylam juz folik i na razie nie biore zadnych tabsow... A zachcianek typowych, czyli nieposkromionych, natretnych i zyc nie dajacych nie mam...... zauwazylam, ze jem duzo kanapek, jak siadam do obiadu to mniejsze porcje niz zwykle, ciekawe dlaczego... poza tym nic sie nie dzieje... piszecie dziewczyny, ze cynk pomaga na plodnosc... ja mialam nieregularne cykle, wydaje mi sie, ze bywalo sporo bezowulacyjnych, ale od czasu jak zaczelam brac folik, to sie polepszylo... nie wiem, czy kwas foliowy mialby taki wplyw czy to tylko przypadek, ale nastapila u mnie pozytywna zmiana... owocna zresztą ;-) Agna, udanego slubu, bezstresowych przygotowan, owocnego pobytu nad morzem!!!! Nie chce Cie nakrecac, ale te objawy, o ktorych piszesz rownie dobrze moga wskazywac na dzidzie... no ale cicho szaaaaa Dla wszystkich kobietek 🌼

Marta - jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.

Elżbieta - nie boi się wyzwań. Na drodze do sukcesu nie przeszkadzają jej ani ludzie, ani drobne potknięcia. Wiele wymaga od siebie i od otoczenia. Lubi być otaczana przez mężczyzn, którym imponuje swoja tajemniczością, dyplomatycznym trybem życia. Nie ujawnia nikomu swych osobistych spraw. W stosunku do obranej idei jest lojalna. Choć bardzo lubi wolność myśli, to jednak daje się ponosić ideom głoszonym przez przystojnych mężczyzn. Kocha naturę, uwielbia piękne krajobrazy.

Anna - nie przecenia towarzystwa, lecz także nie stroni od znajomości. Osoba wrażliwa na uroki krajobrazu i piękno wnętrz domowych. Lubi spokój, zgodę i harmonię we własnym środowisku. Jest bardzo umuzykalniona, lubi muzykę nastrojowa. Potrafi postępować jak dyplomata, choć zdarza się, że swoim naiwnym zachowaniem się wszystko burzy.

oczekujaca - jesli bym patrzyla po sobie to zupelnie imie mnie nie opisuje :) juz bardziej pasuje do Elowego :D

spokoju nie lubie, ciagle musi sie cos dziac a jesli idzie o muzyke.... cooooz umuzykalniona nie jestem zupelnie a i nastrojowa to tylko typowa poscielowe lubie :)

nAPRAWDĘ DZIWCZYNY KOCHANE DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA- MOJE GRONO KUMPEL OD SERCA POWIĘKSZYŁO SIĘ DZIĘKI WAM :-) fOTKI NAPEWNO BEDA WYSŁANE DO WAS :-) MAZOWSZANKO KOCHANA CICHOOOOO SZA :-) :-) :-) :-) zOBACZYMY CZAS POKAZE !;-) dBAJ O SIEBIE A WYNIKI BEDA CACY ! oCZEKUJĄCA DZIĘKI ZA OBJASNIENIE IMION- U MNIE SIĘ SPRAWDZA ;-) NORMALNIE BĘDĘ ZA WAMI TĘSKNIŁA :-(

Tyle pozegnan 😭😭 .....:( ;) Wracajcie Dziewczyny szybko do nas!!! :D !!! Mazowszanko,to moim zdaniem swietnie znosisz ciaze,nie piszesz o zadnych nudnosciach,wymiotach....POGRATULOWAC tylko jeszcze raz!! Ale fajnie,jedziesz nad morze....[buja w oblokach] Moge zapytac do jakiej miejscowosci,czy macie noclegi,czy tak na "dziko"?;) Opis \"Elowy\" pasuje 98%!!!!:) Dziewczyny a ja tez uciekam,jedziemy na zakupy,zycze udaneeeeego weekendu!!! I wszystkim z WAS po 🌼!!! 🖐️

agna ode mnie tez najlepsze zyczenia!!!!!!!! oby ten dzien byl dla was najpiekniejszy w zyciu i oby wszystkie byly takie piekne.... 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Elu, mamy noclegi juz od 3 tygodni zaklepane, chcielismy na Mierzei Helskiej, ale nie bylo wolnych miejsc (przynajmniej telefonicznie). Udało nam sie dostac w Pucku i tez sie ciesze, bo kilka lat temu spedzilismy tam swietne wakacje i mamy sentyment do tego miasteczka :-)

:) Ale fajnie masz Aniu-Mazowszankoo!!! Ja lubie tez powracac do miejsc ,gdzie kiedys bylam.... Moi rodzice tak zawsze wspominaja Kolobrzeg,bo jak siedzialam u mamy w brzuszku,to wlasnie rodzice tam pojechali...Teraz przeszlo to na mnie i tez lubie Kolobrzeg...A w Pucku i na Mierze Helskiej jeszcze nie bylam,szkoda... Zycze udanej podrozy,wypoczynku!!!! Wracaj do nas szybko!!! (czyli w poniedzialek przepuscisz program o samolotach?:O;)???) 🖐️ Bylismy na zakupach tylko spozywczych-tak leje ,ze nie chce sie kroka poza auto zrobic:P! I taki ma byc ponoc caly weekend! Mazowszanko,Tobie zycze tam sloneczka!!!

Mazowszanko - juz trzymam kciuki za ladna pogode :) a teraz pora na nalesniczki... komu komu bo ide do domu :P mam super pomocnice w kuchni, mala sama pozawijala serek a nawet mnie pogonila z kuchni bo \" nic nie robie tylko jej przeszkadzam\" :P smietana ubita, tylko jeszcze rozpiszcze czekolade, do wybory gorzka i biala :) matko chyba zwariowalam z tym dogadzaniem mezowi codziennie innymi dobrociami !!!

no to ja lubie moje rejony jesli idzie o deszczowosc... sloneczko w prawdzie troche sie schowalo ale nawet nie kropi i nie wyglada zey w najblizszych kilku godzinach mialo... caly dzien 28 stopni, przyjemne ciepelko i slonka a w sam raz

alez mam wspanialy nastroj jutro nieoczekiwana imprezka u naszych przyjaciol no i maz zalatwil ze mala zostaje u mamy na wieczor i na cala noc!!!!! ostatni raz tak tylko we dwoje bylismy rok temu wiec stad ta moja olbrzymia radosc ;) lece robic salatki na jutro pozdrawiam

Gość
agna ja te sie dolanczam do zyczen :) wszystkiego naj najlepszego :) w malenkiej obraczce uczuc swiat caly milosc obowiazki i wzniosle idealy malenka obraczka a znaczy tak wiele na cale zycie wlozona w kosciele :):):) dzis poczatek nowej drogi ktora razem isc bedziecie :) odwas tylko to zalezy czy uslana bedzie kwieciem:)🌼 dzien jedyny dzien szczegolny miloscia szczesciem przybrany :) kazdy dalszy bedzie wspolny i na zawsze PAMIETANY :) na tylko na chwilke bo mam dzis gosci :)

Elu ze mna jak z dzieckiem, mowisz masz :) 3 jajka, 3 szkl maki tortowej, 1/2 l mleka, 1/2 l wody mineralnej gazowanej, szczypta soli, mixer w ruch i gotowe, z takiej porcji jest ok20 nalesnikow :) do srodka daje twarog z cynamonem i cukrem waniliowym, przed podaniem podsmazam na zloto na maselku, na wierzch pelna lycha bitej smietany i to wszystko posypac wiorkami gorzkiej czekolady i wtedy to juz tylko.... BON APETIT a ja wlasnie zmienilam kolor wlosow. znowu mam moj naukochanszy rudy, i poweim tak moje wlosy idealnie odzwierciedlaja teraz moja osobke i moj charakterek ;)

Kochane musialam jeszcze do was zajrzeć i powiedzeć DOBRANOC KOCHANIUTKIE !!!!!

czyzbyscie jeszcze spaly??? chyba niektore z was sa juz w pracy a reszta swobodnie sie moze polenic, mi nie bylo to dane bo corcia zrezygnowala ze spania juz o 7. No i chyba naslalyscie na nas deszcz... calutka noc pada pada i nie widac konca.... Elu mam nadzieje ze nalesniki sie udadza :)

Cześć Aniu 🌻 ktoś musi pracować, aby ktoś inny mógł poleniuchować :D

Olu to samo powiedzialam mojemu slubnemu jak wychodzil rano z domu :D ja uprawiam dalej kuchcikowanie, jakies ciasto chce ukrecic i salatke jeszcze jakas wymyslec :)

AniaM!! Nalesniki wyszly taaaakie,ze mezusiowi oczy wyszly i spytal czy beda tez na kolacje:D!!!! Zjedlismy po kilka :O,ale naprawde sa (byly:O) pyyyyszne!!! Dzieki jeszcze raz za przepis!!!❤️ Ola! buuuu,urodziny u tesciow ....niezadobre plany jak na sobote wieczor;) A my idziemy teraz kupic sobie jakies buty -juz niestety jesienne,bo zamiast cieplej ,jest coraz zimniej. Wreszcie dobrze sie czuje,@ sie skonczyla;):P!!!! Pzdr!🖐️

hej hej Babolki.... ja osiągnełam wczoraj apogeum..wkurzenia...myslam, że kogos rozwale... Oczywiście wszytsko przez prace!! Najpierw dostało mi sie, że nie obsługuje programów graficznych....a potem..za to, że nie mam telfonu do..... TADEUSZA MAZOWIECKIEGO!!!!! hehehehe, jakas porazka... tak mi podnieśli adrenaline, że później oberwał za to moj Pan :) Dzis jest lepiej, ale oboje maamy kaca... Bylismy na imprezie u znajomych...wyszał spontanicznie... i teraz ja przyajmniej wstałam i cos robie..choc czuje lekkie szumy :) a on lezy i kwiczy :) heheheh Ale odreagowanie zaliczone!! Ścskam, i zmykam na kawke :)