Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaakrętka

GDYBYM BYŁA BOGATA...TO

Polecane posty

wybudowalabym sobie super dom kupila super samochod i smigała nim przed oczami tych ktorzy teraz uwazaja sie za lepszych!

Gość hupm
ja bym zrobiła sobie multum zabiegów kosmetycznych, jakaś operacja.. willa. samochód. wakacje.. jakas stadnina koni. fuuul orginalnych ciuchów i w ogle w ogole.. mam jeszcze wiele pomysłooof :P

nie chcialabym byc lepsza od tych gorszych ode mnie ale od tych ktorzy teraz sa lepsi. Zadzieraja nosa i myslą ze wszystko im wolno

Gość xxx222.
czyli i tak kogos uwazasz za gorszego od siebie hahaha jestes taka sama jak ci, ktorzy cie teraz w oczy kolą :o:o:o

Zakrętko - kojarzysz taki tekst jak \"Desiderata\"? Może nie warto wcale się porównywać w ten sposób do innych. Hupm - no stadnina to jest pomysł :)

Gość terenia
Racja, szczyt obłudy :o

Gość gotowa na WSZYSTKO
srobilabym sobiem noffy biust bo ten jusz mi obffisl

Sory ale kazdy moze sobie pomarzyc. Nie wymyslilam zadnej sensacji bo przeciez wiadomo ze swiat podzielony jest na bogatych biednych srednio zamoznych, wiec o to tyle szumu?

Gość siedze i pisze
a ja bym zbudowala malenki domek, kupila 10 mieszkan ktore bym wynajmowala, samochod z przyczepka campingowa, tudziez campingowy i jezdzila przez pol roku po swiecie, a drugie pol wypoczywala w domku z rodzina, czasem wyskakujac na wakacje na hawaje czy floryde. pojechalabym do disneylandu, i zbudowala jakis fajny park rozrywki w polsce:) otworzylabym tez wlasny przyjazny dom dziecka i schronisko dla bezdomnych, a przy domu dziecka schronisko dla psow, zeby wychowankowie sie zajmowali psiakami i kazdy mial swojego:) no i chate w gorach, dla turystow. a w swoim malutkim domku mialabym malenka altanke i malutki basenik, gdzie latem moglabym sie popluskac:) ale pewnie moje marzenia skoncza sie na tym malutkim domku z basenikiem, bo takiej kasy, zeby zrealizowac te wieksze cele nigdy nie uzbieram:( no i moze stworze rodzine zastepcza dla jakiegos rodzenstwa:) ale to za czas jakis, jakis czas:(

No ok, jedni są bogatsi, inni biedniejsi. Jedni tracą fortuny, inni zyskują, jeszcze inni są jak wcześniej biedni lub bogaci. Ale nijak się to odnosi do określania ich lepszymi ani gorszymi. Bo niby w jaki sposób ich podzielić, wg jakiego kryterium?

Gość terenia
zaakrętka ma jedno kryterium = kasa :o

Kasę dzisiaj się ma, a jutro już można jej nie mieć. Więc to marne kryterium wartości człowieka. A jeśli chodzi o marzenie o którym było w temacie - domek w górach, kilka koni i samochód. To chyba wszystko. Resztę można zainwestować, żeby mieć pieniądze w przyszłości, a z tego co by zostawało pomagać innym.

Nie mam kryterium ludzie opanujcie sie jezeli kogos uraziłam to przepraszam nie miałam takiego zamiaru. :(:(:(:(:(

Terenia mnie tak oceniła!! ; Osobiscie to tak naprawde uwazam ze najwazniejsza wartoscia jaka moze posiadac czlowiek i najwiekszym szczesciem jest milosc! i zdrowie!

hmm kupialbym fajny apartament.wyposazyla fajnie...samochod np: nowy hybrydowy lexus..jakies zagraniczne podroze...fundnela bym se i amtce operacje plastyczne i odnowe biologiczną...cooz kupilabym rozne fajne amrkowe i drogie ciuchy kosmetyki itd itp...(czyli zadbanie o wygląd) przeznaczylabym na edukacje) ,na rehabilitacje babki swej,gdyby byla to duza suma to moze jakis interes np: firma z ciuchami lub exluzywny butik czy kawiarnia..reszte tzn.polowe bym odlozyla;P troche bym tez pomogla innym:P

Gość ja jestem bogaty jak swinia
i wcale mnie to nie cieszy, wydaj Ci sie ze jest fajnie byc bogatym

Zakrętka - że terenia oceniła to przecież wcale nie znaczy, że tak właśnie jest. A aneczqa nie łam się i odzyskuj jeśli się da.