Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Co zmienilyscie po 30 ?

Polecane posty

Gość kawiarka 1968...
krem, bo teraz używam dla pań po 30 kolor włosów na ciemny blond makijaż na mniej wyzywający dietę, by nie tyć

Nic nie zmieniłam, bo nie czułam takiej potrzeby. Mam dziecko, ale wyglądam na kilka lat mniej, jestem zadbana, chodze ubrana na sportowo. Nie znoszę stylu biurowego, który potwornie postarza (moim zdaniem) i jestem szczęsliwa, że nie muszę się tak ubierać. Kosmetyków też używam tych co zawsze, włosów nie farbuję, maluję się delikatnie.

Gość męża
:D na młodszego ode mnie o 3 lata :)

Gość Alana99
Poszlam na studia! Majac 30ske zrozumialam ze trzeba ruszyc sie i zaczac kierowac swoim zyciem bo czas leci.

Gość kukunata
wrocilam z niemiec do Polski:P

Gość Alana99
Z Niemiec ,skonczylas tam studia?

Gość uuuuuuuuuuuuuuup

Bo ja wlasnie czuje ogromna potrzebe zmian.I chcialabym tyle rzeczy naraz zrobic ze musze sie sama powstrzymywac.I wiecie co , balam sie tej 30 a okazuje sie ze nie dosc ze nie grozna to do tego calkiem przyjemna :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość insert
czesc dziewczyny, ja rozmienie trzeci krzyzyk za pol roku... jak dotychczas to zmienil mi sie rozmiar ubran... z 36 na 38... i co ja teraz poczne...???

To naturalne,ze po 30-ce tyjemy.Ja przytylam 10 kilo i musialam zrzucic.Kosztowalo mnie to bardzo duzo i teraz wiem ze sorawdza sie powiedzenie,ze po 30 trzeba uwazac na wage.Jednak mam 10 lat starsza kuzynke i kiedys lekarz jej powiedzial,zeby troche utyla(non stop na glodowce,brak okresu i te rzeczy)bo to naturalna rzecz z wiekiem idąca.Inaczej pomoze tylko chirurgia plastyczna

Porąbalo Was?Przeciez 38 to piekny rozmiar-taki w sam raz.Gdzie tu powod do narzekan?Sama waze 53-54 przy 163 wzrostu i wszyscy mi mowią,ze jestem za chuda.Sama jednak uwazam,ze jest ok

A!Zapomnialam!Odchudzania w tym wieku \"szybkiego\"lub Drastycznego nie polecam.Wory pod oczami,obwisla skora,galareta zamiast seksownych nog-Pfuj!Niech to diabli!Dlugo po odchudzaniu tak wygladalam. A propos kremow:uzywam Miraculum Hydra Terapy(cala seria)i sie zobaczy za jakis czas.Drobie kremy nieraz sa guzik warte.Acha i zamiast meża chcialabym bogatego ksiecia(choc szczerze mowiac niczego mi nie trzeba bo mam male wymagania ale pomarzyc mozna);-)

Gość insert
czesc babki, to znowu ja... poszlam cos przekasic.. hahahaha... jesli chodzi o moj rozmiar to rzeczywiscie: probuje go polubic. Mika7 - dzieki za pocieszenie. ale nie bede zmieniac tego topiku na jeden z gadynku: diety i odchudzanie! Lubie siebie taka jaka jestem ( ale r. 36 lubie troche bardziej niz 38 ;)

Hm...kurcze mam 16 lat i chcialabym byc po 30 pelna zycia taka jak Wy hehe Ja tu sie staram przytyc bo chodzacy kosciotrup ze mnie a za kilkanascie lat bede chciala schudnac.....Ale jaja....POzdrowienia :) Buziaki

Acha! Po 30 zdalam egzamin z technologii informacyjnych(takie pierdoly z komputerami).Sama sobie pogratulowalam bo moj stary nawet nie zajarzyl o czym mówie!

ja przekrocze a raczej wkrocze w 30 za dwa miesiace... i mam troche dola z tego powodu... ze to juz... ze wlasciwie to nic do tej pory nei zrobilam, niczego nie osiagnelam a zdrugiej strony czuje ze wiecej moge, ze jestem madrzejsza o te 30 lat... ze wlascciwie to tera zpowinnam wybrac kierunek studiow, ze wiem czego chce.. pozdrawiam

Gość manaja
moja siorka to stosowala , zapytam ja o to i potem napisze

Gość a co to jest

Gość babka po 30
dziewczyny ,a ja zrobilam prawko!!! Zdalam za pierwszym podejsciem :P Balam sie jak cholera ,ale teraz szaleje jak glupia!

Gość osiolek matolek
a ja zmienilam wszystko po prostu zrobilam totalna operacje i wygladam calkiem fajnie no i jedna zaleta ze nikt nie poznaje mnie i nie moze sobie nawet przypomniec starej ciotki i to jest zabawne.

Gość kosiak
ja po 30 poszłam na studia!!