Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeepraca

nienawidzę swojej pracy

Polecane posty

Gość bleeepraca

jak mam do niej iść to mi się niedobrze robi,ciągle szukam czegoś innego ale wiadomo jak u nas jest z tą pracą i tak od 2 lat męcze się niemiłosiernie, zaraz ktoś napisze, to sie zwolnij na twoje miejsce jest 1200 osób (ale to mnie nie obchodzi) mam ochotę pomarudzić to sobie marudzę

Gość xenofobia
A co robisz, gdzie pracujesz?

Gość bleeepraca
mam pracę biurowo-terenową

jak to dobrze, że ja swoją lubię... nie to, żebym jak skowronek w podskokach do niej leciała, ale nie narzekam, fajna jest

Gość xenofobia
Nie lubisz swojej pracy, czy ludzi tam pracujacych?

a może warto poszukac plusów swojej pracy, np. - że nie siedzisz cały czas za biurkiem i nie rosną Ci z tego powodu wałeczki różne...

malgonek---> nieprawda, ja tak mialam przez dluzszy czas.Za kazdym razem jak konczlam prace to juz sie zamartwialam ,ze musze jutro do niej przyjsc .. dobrze ,ze ja zmienilam

Amant, zacznij od swojego podworka, zmniejsz stopke, bo drazni swoja objetoscia :classic_cool:

Gość bleeepraca
nie lubię tego co robię, a ludzie chyba są o.k (z małymi wyjątkami) chociaż przez to, że nie lubię pracy na myśl o ludziach ze mną pracujących też niedobrze mi się robi,a szczególnie na myśl o takich co to żeby zarobić 50zł.potrafią najdziwniejsze rzeczy robić, brzmi to jak praca przedstawiciela handlowego ale nie jest to taka praca,jest to praca w administracji publicznej,budżetówka tzw

moze byc tak,ze chwilowo nie masz humoru i praca drazni, a moze byc tak JAK W MOIM PRZYPADKU,ZE NIE CHCESZ TAM PRACOWAC I WSZYTSKO ,CO TAM ROBISZ

kurka , ucielo mi tekst :D ......., SAMO MIEJSCE I LUDZIE PRZYPRAWIAJA CIE O MDLOSCI :P

Gość bleeepraca
siedzę w papierach, tak dla przykładu to wygląda tak to co mnie wkurza, muszę zrobić np. ciasto a pracodawca nie zapewnia ani mąki ani miksera ani nawet miski a ciasto musi być gotowe za 5 min.i nikogo nie obchodzi że nie masz z czego i w czym je zrobić,czyli korzystam ze swoich prywatnych tych wszystkich rzeczy i nikt mi nie zwraca pieniędzy za to,poprostu nie mam zapewnionych warunków pracy

Gość rajska
a ja lubię swoją pracę bo pracuje w Urzędzie Miasta i się przeważnie obijam