Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radivior

Pekająca skóra w okolicach intymnych???

Polecane posty

Gość Radivior

Poradźcie coś!!! Mam bardzo sucha skóre w okolicach intymnych. Bardzo swędzi i robią sie ranki .... Myślałam o sudokremie albo linomagu ale nie wiem czy pomogą. A do lekarza trochę wstydzę sie iść. Może ktoś miał podobny problem. Dodam ze grzybica jest wykluczona a higienę utrzymuję porządnie.

Gość wstydzisz sie isc do lekarza
wiec na jakiej podstawie twierdzisz ,ze to nie grzybica? grzybica nie powstaje z brudu , powiem wiecej , Im czesciej i silniejsze srodki stosujesz do higieny, tym jest wieksze wlasnie prawdi\opodobienstwo ,ze zachwiejesz rownowage skory .Stad do grzybicy o krok.Nie wiem co Ci radzic, bo sama sie z tym nie borykam,ale gdybym nawet miala podobny problem to i tak jedyna chyba i sensowana - sluszna rada to jednak przemoc sie i sypac do lekarza.

Clotrimazolum A przede wszystkim wizyta i ginekologa!!!!!!!!!!! Ja tez higiene utrzymuje porzadnie, a jednak pojawil sie problem. wiec nie badz taka pewna

Gość Clotrimazolum
Jak się robią ranki, to trzeba przełamać wstyd i pójśc do lekarza. Nieleczone choroby prowadzą np. do bezpłodności. Głowa do góry i do doktorka!

Gość franiszka ranka
ja też mam podobny proble straszne to jest! Próbowałam już wielu rzeczy i nic nie pomaga takze do lekarza trzeba ...:((

Gość landa
ja też to mam już od około 3 lat, najgorzej jest podczas współzycia chodze do różnych lekarzy specjalistów, ale nic nie pomagaja mam smarować "tam" alantanem, nie nosić jeansów i innych obcisłych spodni

Gość landa
a za pół roku gin. kazał mi zrobić test na HPV

Gość Anna00
Czy ginekolog tez wykonuje badanie na nuzenca? Jak wyglada to badanie?