Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveline 22

TRI MINULET brał ktoś? Bardzo proszę o opinię!!!!!

Polecane posty

Gość Eveline 22

Właśnie wykupiłam, przeczytałam ulotkę i się załamałam. Jak się po tym czułyście i w ogóle? Napiszcie proszę!

Gość Eveline 22
Nikt nie brał, nie bierze?? :(

czesc, bralam triminulet i tka jak jest napisane w ulotce - zaczal mi sie pojawiac celulit i co ra zbardziej widoczne zyly na nogach. :/ czulam sie za to lepiej niz przy cilescie, no i triminulet nie obniza libido tka jak w moim przypadku czynil to cilest.

Gość Eveline 22
:( Ja tam na cileście czułam sięok tylko piersi mnie bolały strasznie, chyba za mocne to było, Harmonet był lepszy a jużnajlepszy był Triquilar ale teraz bede łykać Triminulet noi jak tak patzre na ulotkęto załamać sięmożna. Brrr, dzięki za odp :) Czekam na inne :)

Gość JoVita*
Moja siostra bierze, ale nie narzeka wcale, a jest farmaceutką... Evelina, skoro juz tyle bralaś różnych tabletek to ile lat beirzesz juz ? czy robisz jakies przerwy?

Gość Eveline 22
Heh wiem wygląda jakbym była jużweteranką :) Zaczełam w wieku 19lat (jako podtrzymanie efektu po wyleczonej torbieli i dla cery i antykoncepc), brałam pół roku Cilest, potem przez kolejne pół roku (po miesięcznej przerwie) Harmonet a potem (teżz mies przerwą przy zmianie tabl) Triquilar który brałam 9 miesięcy. Noi od sierpnia mam przerwe no i zamierzam znowu zacząć ale od czerwca, wykupiłam jużten Tri minulet, ma te same hormony co Harmonet (więc ok, po nim było spox) i jest trójfazowy- a ja po takich najlepiej sięczuję, najwierniej naśladującykl ponoć :) Dzięki za info :)

Gość olla...
Ja brałam ponad rok, potem odstawiłam bo nie był mi potrzebny. Po jakimś czasie znowu zaczęłąm brać - tak ok. pół roku. Dobrze się po nich czułam i wszystko było w porządku. Ostatnio byłam u lekarza, żeby znowu przepisał mi tabletki. A on przepisał mi yasmin, od którego mam plamienie :(

A gdzie Ty dostałaś Tri-Minulet?? Ja to brałam kiedyś, zaraz jak weszło na rynek, bardzo sobie chwaliłam. Potem zmieniałam hormony, odstwiałam je, a teraz, jak chciałam wrócić do T-M, to nigdzie nie ma, musiałam kupić Milvane.

Myślałam, że się przekręcę :O Najgorszy koszmar pigułkowy: palpitacje, potworne bóle brzucha, całkowite osłabienie, czułam się jak narkomanka i tak wyglądałam. Zero problemów przy Cileście, Marvelonie i Mercilonie.

Gość olla...
Nigdy nie miałam problemu z kupieniem tri minulet, a jak nie było to pani zawsze sprowadzala, czekalam najwyżej 3 dni.

olla, a w jakim mieście kupujesz? Gdzie we Wrocławiu można kupić Tri-Minulet? I za ile?

Gość olla...
kupowałam w częstochowie.

A czy blister Tri-Minuletu dalej jest składany na 3, bez oznaczeń (naklejek też) i tego cienkiego \"opakowania\" na tabletki?

Gość olla...
Ja kupowałam w pudełku (tak jak większość tabletek), a blister rzeczywiście składał się na 3 częsci. Z tego co pamiętam to były oznaczenia.

Dzięki i powiedz mi jeszcze, ile płaciłaś za ostatnie opakowanie (kiedy?).

Gość olla...
tak od 33 do 36 zł w zależności od apteki i było to z rok temu

Gość ona..
biorę już 4 dni,narazie wszystko bez zmian zobaczymy jak to będzie dalej... minult kupiłam za22zł

Gość agnes.83
Ja brałam tri minulet ponad 3 lata. bardzo sobie go zachwalam. żadnych dolegliwości czy złego samopoczucia a do tego schudłam ;) niestety od roku nie moge go dostac w tutejszych aptekach i nie zdecydowałam sie na żadne inne tabletki. pozdrawiam

Agnes, odpowiednikiem Tri-Minuletu jest Milvane. Już się przyzwyczaiłam, że nazwa inna :).

Gość hora
Witam, ja jestem wielką fanką tri minulet, ale jak widzę tak jak większość z was miałam problem żeby je dostać i birę teraz inne. A tri minulet są świetne, po innych tabletach czułam się gorzej, miałam wachania nastrojów, a po cilest miałam bardzo bardzo obniżone libido:( Pozdrawiam

Gość kasiuniek183
siemeczka ja biore juz trzy miechy tri-minulet i jest luz. jak ktoś che to moge wam wysłać byłam w egipcie tam bez problemu można dostać te tablety to nakupiłam też troche jak co to mozna mnie uchwycić pod tel 793-50-30-49 pozdrawiam:) kasia