Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego życie tak boli

Dziewczyny licze na was

Polecane posty

Mam już jeden topic ale w innej zakładce. Niedługo pożegnam się z bardzo bliską mi przyjaciółką, chce jej coś dać, coś napisać żeby nigdy o mnie nie zapomniała, żeby o 20 latach przez przypadek wyciągneła z szafy i by wrócił sentyment. Poradzcie coś co chcialybyscie dostac od przyjaciela na wieczna pamiatke ....

Gość JAKUZZI
JEZELI JESTESCIE NAPRAWDE SUPER PRZYJACIOLKAMI TO NAPEWNO O TOBIE NIGDY NIE ZAPOMNI O TO SIE NIE MART A NA PAMIATKE?NAPEWNO COS OD SIEBIE,COS CO JEJ ZAWSZE BEDZIE PRZYPOMINALO,MOZE WEZ WSZYSTKIE FOTKI NA KTORYCH JESTESCIE RAZEM I STWORZ TAKA MALA GALERIE WSPOMNIEN?A PRZEDE WSZYSTKIM NAPISZ NAPRAWDE DLUUUUGI SZCZERY LIST OD SERCA.

jestem chłopakiem... znaliśmy się tylko pol roku , ale dla mnie i dla niej to bylo wyjatkowe pol roku, zdjec niestety nie mamy :, jak juz to moge jej dac swoje takie male legitymacyjne , cos na nim musze napisac...

panie tyle was tu , prosze jeden jedyny raz,

Gość Książeczkę z sentencjami
Teraz takie piękne wychodzą. W EMPIKU jest ich bardzo dużo. Można wybrać różne tematy np. przyjaźń czy "nie zapomnij o mnie". A w środku przepiękne zdjęcia lub obrazy i takie mądre, piękne słowa. Jeśli do tego dodasz swoją dedykację, to... nigdy nie zapomni. Zaręczam...

Gość dobrze..napiszę
Jesteś dla mnie najważniejsza na świecie. Chcę, żebyś o tym zawsze pamiętała, przecież kiedyś się spotkamy.

zadowolony ??? humor sobie poprawiłeś ??? też się ciesze.... czy biżuteria to dobry prezent od przyjaciela??

Gość nie bo nie wiesz jaki ona ma
gust

Moim zdaniem tak - zwlaszcza zegarek z dedykacja....albo srebrna broszka...takie rzeczy sie pamieta, no i sa trwalsze niz np ksiazka. Bizuteria - niekoniecznie bardzo droga, ale tez nie bazarowa - podkresli fakt jak bardzo cenisz swoja przyjaciolke.

Gość piffak
obraz konie, kwiaty , pejzez:)

Gość alala
Jak to nie wie jaki ona ma gust - w koncu znal ja jakis czas, nie? Autorze, chyba wiesz jaki ona ma styl?

Gość nie bo nie wiesz jaki ona ma g
gust. mnie sie ten pomysł z zegarkiem i grawerowaniem nie podoba ani z biżuterią. myślę, że w tym wypadku dobre słowo i Twoja fotografia wystarczą za wszystkie prezenty świata.

Gość kobietka20_ja
mysle ze czycos kupisz czy nie.. to juz zalezy od Ciebie, znasz ja wiesz z czego bedzie sie cieszyc.. ale napisz jej kilka milych slow. tak od siebie od serca

Gość liliowa
kiwatki, namalowane, jakis pejzaz a najlpiej plus jakis slowka od ciebie,:)

Gość dlaczego życie tak boli 2
no i ktos mi nicka ukradl trudno... co myslicie o takim zdaniu jakie chce jej napisac?? "Tak w każdym miejscu i o każdej dobie, Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił, Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie, Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił." pochodze troche po miescie moze cos mi wpadnie w oko.

Gość Hej ho ho
Pasuje ten wiersz, kup jej ładna książkę i wpisz. Tylko nie ogromny album, raczej coś co może ze sobą zabierać, np wyjeżdżając. Powodzenia Zegarek wróży rozstanie na zawsze.

Gość kamcia999
hmm ładny wiersz, ale nie lepiej wymyslec cos samemu? to widac, że natrudziłeś się by napisac coś od siebie. Ok, tenwiersz na pewno wyraża to c czujesz, ale Twoje prawdzwe słowa znaczą dużo więcej:) a co prezentu mozesz takze zrobić sobie zdjęcie i ładnie obramować:)

Gość pifko
Jejku moja ulubiona Lalka B.Prusa uwielbiam Wokulskiego;)

Gość kamcia999
nie natrudziłes , miało być:) ale wiersz ładny:)

Gość pifko
dlaczego zycie tak boli napisz ten wiersz , ja zawsze marzyłam aby napisać osobie która kiedyś bardzo kochałam i ............:(nie......

Gość dlaczego życie tak boli 2
tzn to chce na koniec napisac, bo wczesniej pare zdan by podziekowac za wspolnie spedzony czas , i za to jakim jest czlowiekiem.. z zegarkiem to niewiedzialem ze tak jest ...chyba jednak odpada.

Gość pifko
obraz........może pejzaż......... a na odwrocie ten wiersz z Lalki B.Prusa.......... romantyczne....................;)