Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freq

Piegi a opalanie

Polecane posty

Gość Freq

Czy opalacie się mając piegi? Jakich kremów używacie z jakim filtrem? Mi wyskoczyło dużo piegów i zastanawiam się z czego to mam, bo kawy nie piję od roku, tabletek anty też od roku nie biorę a najwięcej piegów mi wyskoczyło na początku roku. Zastanawiam się dlaczego?

Gość mandyloinka 543
A to piegi sa od kawy??????/ pierwsze slysze. sama mam piegi, ale od urodzenia, a nie od kawy :P

Gość hilll
ja mam dośc jasną karnację ale piegi mi się nie robią. iostnieje mozlwiość, ze zaczną? i od czego?

Gość piegusekkkk
a ja mam piegi i nie moge sie ich pozbyc:(( Jak sie opalam to robia sie ciemniejsze:(( A podobno to od tego wychodza,ze ktos ma delikatna cere:( a ja mam wlasnie piegi pod oczami i na nosie,wygladam jak Pipi,mimo,ze jestem brunetka:( Normalnie tragedia,bo jak tu sie opalac jak wychodza piegi:( pozdrawiam:)

Gość Freq
Chodziło mi o to, że niby jak się pije dużo kawy to ma to wpływ na wątrobę i z tego robią się piegi.Nie chcę rezygnować latem ze słońca i dlatego zastanawiam się jakich kremów z filtrem używać, żeby nie nabawić się jakiegoś cholerstwa.

Gość nie piegi tylko
plamy wątrobowe:D

Gość piegi piegi
ja tez je mam , uzywam samoopalacza zeby nie były bardzo widoczne zeby cera była stonowana, bo z opalaniem to u mnie raczej na raka+ nowe piegi