Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek_

moja mama ma raka...

Polecane posty

Gość smutek_
w przuszłym tygodniu mama prawdopodobnia pójdzie do szpitala.Z pewnością się odezwę,dziękuję za każde ciepłe słowo.Raz jest ze mną lepiej,raz gorzej...Potrzebuję czasu...Pozdrawiam.

Gość Jedyna_nadzieja
piszcie kochani,że to nie wyrok....

Gość Jedyna_nadzieja
piszcie kochani,że to nie wyrok....

Gość Jedyna_nadzieja
piszcie,że to nie wyrok...Moja znajoma wyszła z tej choroby.

Gość Eukaliptus
Mojej mamie się nie udało... ale nowotwór, ktory ją zaatakowal był bardzo rzadki. Nasz znajomy leczył się na nowotwór jelita grubego, miał przerzuty, chyba ze 3 operacje i wyszedł z choroby. Nie można się poddawać, trzeba walczyć i przede wszystkim nie okazywać choremu swojego załamania, przygnębienia czy braku nadziei na wyzdrowienie. Moim zdaniem dużo tu zależy od nastawienia i tego, na ile jest mocny organizm osoby, która choruje. Przedw wszystkim bądź z mamą, dużo z nią rozmawiaj, bo ona jest przerażona, mysli że to wyrok a tak wcale nie musi być! Życzę Wam ogromnej siły w przejściu przez tą chorobę. I pamiętaj, nie złość się na mamę, kiedy zacznie sie robic nadwrażliwa - ona się po prostu boi.

Gość smutek_
Jestem.Dzięki za kolejne wpisy:).Nadal czekamy na telefon ze szpitala,i to oczekiwanie jest potworne...Ale trzymamy się jakoś,odezwę się napewno.Pozdrawiam.

Gość smutku______
co u ciebie? Odezwij się........