Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijah

okres a farbowanie

Polecane posty

Gość mijah

prosze was o opinie.Czy to rzeczywiscie ma jakis wplyw,ze jesli ma sie okres to nie powinno sie farbowac wlosy?Jakie jest wasze zdanie na ten temat?Czy ,ktoras farbowala wlosy mimo,ze miala okres???Prosze o opinie

moja mama unika farbowania włosów i stylingu w czasie miesiączki. Zdarzyło się jej że farba nie chciała się \"przyjąć\" i styling też nie przynosił efektów. Moja przyjaciółka jest fryzjerką i przyszła do niej stała klienta, na tą sama farbę co zawsze i ... wyszedł jakiś dziwny kolor przy tych samych produktach... Jak zaczęły dociekać dlaczego, to okazało się ze bierze jakieś hormony na atrczycę i do tego ma miesiączkę:o Wiec może i coś w tym jest..

Gość mijah
Prosze o inne opinie.To dla mnie bardzo nwazne.Czy,ktoras mimo,ze miala okres zafarbowala wlosy i wszystko bylo ok?

Gość ja robiłam niedawno pasemka
bez żadnych problemów. ładnie wyszły.

Gość mijah
Dobrze,ze chociaz jedna pozytywna opinia uff mam nadzieje,ze u mnie tez wszystko bedzie ok

Gość u mnie farba nierowno chwycila

Gość u mnie bylo dobrze
:)

Gość ciekawskaaaaaaaa
ponoc farba nierówno chwyta albo w ogole nie chce sie "zaczepic" na wloskach. napisz namjak Ci wyszlo? :-)

Gość w czase okresu lepiej nie
robic nic z wlosami,ani na krotko przed, najlepiej zaraz po

Gość mijah
Ze mna to jest tak,ze na dzis umowilam sie do fryzjera i boje sie,ze dostane okres,bo akurat wypadaloby dzisiaj,ale juz tak sie nastawilam,ze nie zamierzam tego odwolywac.Raz kozie smierc ,na razie modle sie zeby dostac okres jutro.Trzymajcie za mnie kciuki ,jutro napisze jak wyszlo.Pozdrowionka i dzieki za rady:)

dziewczyny wyluzujcie błagam !!!!!!!!!!! jakieg glupie zabobony !!!nie wierze w to ....tak samo mowia ze jak sie ma okres i piecze sie ciasto to wychodzi zakalec............

anette ----> ja tez nie wierzyłam ale kiedyś farbowałam włosy wlasnie podczas okresu i farba mi wogole nie chwycila a zawsze uzywam tej samej juz od lat :P zreszta ja kiedy mam okres nie mam nawet nastroju na takie upiekszajace zabiegi :D a 2 dni w tą czy w tamtą to żadna różnica

Gość ciekawskaaaaaa
Mijah trzymamy kciuki :-)

Gość mijah
Już po:):):) wszystko sie udalo ,kolorek taki jak chcialam a okres dostalam dzis rano na szczescie;p pozdrowionka

Gość AsieQ
Podczas okresu zafarbowałam szamponetką. Miał być stonowany brąz. Co wyszło? Wściekły kolor oberżyny. Nie chcący się zmyć........ :]