Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monda

co zrobi zonaty jak sie dowie

Polecane posty

Gość bebebebe
monda- ciesze sie bardzo naprawde zycze duzo sczcescia

bebebebe - dziekuje bardz! juto wielki dzien... sobota.

Monda :) :) super! W sumie idealna sytuacja dla wszystkich :) Gratulacje i tez Ci zycze duzo szczescia ... co prawda wczesniej sie obawialam, ale wszystko wyszlo na dobre. Mialam kiedys podobna sytuacje, tyle ze bez dziecka sie obylo ;)

Gość no i jak
pierwsze wspólne dni pod jednym dachem?

Gość bebebebe
napisz jak jest? jestem ciekawa:) a moze jestescie zbyt zajeci soba ze nie masz czasu hehe:)

Gość recepcjonistka
Cieszę się,że tak wyszło i możesz go mieć tylko dla siebie... Gratuluję i z całego serducha życzę Ci duużo szczęścia aż mi się płakać chce bo też 2 i pół roku byłam w takim związku i bałam się ciązy najbardziej na świecie.... :(

Gość No coz za sielanka

Gość no coz za sielanka
I jak szczesliwie sie zlozylo, ze on lajdak, ale zona tez mu sie puszczala:( Ciekawe co by sie dzialo, gdyby jego zona siedziala w domu i zajmowala sie wychowaniem trojki dzieci???

Gość kochanka ..
mój mi powiedział, ze da na utrzymanie mnie i dziecka, ale ze mna nie bedzie, i tyle

Gość Kobieta1972
To zalezy czy jest związany emocjonalnie z kobietą. Moj byly mąż zostawił kochanke i płaci. Ale moj kochanek kedy sie dowiedzial o mojej ciąży.....zyjemy razem.Dziecko ma pół roku i jesteśmy szczesliwi

Gość Boberlama
No co ja tu moge dodac wszystko sie skonczylo happy endem :P gratuluje :)

heja ! dzieki wszystkim przyjaznym glosom. u mnie - u nas ok. z dzidziusiem tez odpukac wszystko jak nalezy. urzadazmy sie razem, myslimy o wspolnej przyszlosci i narazie , a mam nadzieje, ze na zawsze, sielanka. recepcjonistka ja tez sie balam i stalo sie... konczita tobie dziekuje za dodawanie otuchy od poczatku topiku az do dzis. jestes super kobitka. dzieki :))) moj maulszek jest wyczekiwany przez nas oboje :))) az trudno uwierzyc, ze tak to sie potoczylo.

Gość czas płynie
Do: "hehehhhhhhhaaaa": A'propos tego "staropolskiego powiedzenia" to jak zaobserwujesz zwierzęta, czasem suka nie daje a pies chce wziąć . Poza tym wina jest bardziej po stronie faceta, bo on zdradza i on łamie przysięgę , którą składał małżonce a nie kochanka.